Merhaba. Elimde iki adet 20w adaptör var biri ınternetten alinma biri turkcellden. Yardımcı olur musunuz lütfen? Sizinkilerle karşılaştirma yapabilir misiniz? Teşekkür ediyorum şimdiden. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhan Terzi -- 13 Kasım 2021; 23:24:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangi 20W Adaptör Sahte? (SS'Lİ)
-
-
Turkcell'den alınmanın sahte olması çok zor, pasajdan ve satıcısı turkcell olandan sipariş verdiyseniz yüzde 99 ihtimalle orjinaldir ama satıcı bayi ise sahte olma ihtimali var.
Artık sahteleri de neredeyse orjinaliyle birebir aynı yaptıklarından ayırt etmek çok zor.
Ben de apple.com.tr'den alınmış aynı şarj aleti var sizinkilerle kıyasladım fakat dikkat çekici bir fark göremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 13 Kasım 2021; 23:52:55 > -
Hocam rica etsem yazilari gözükecek sekilde fotoğrafını atma şansınız var mı? En azindan bende evde bakip kiyaslarim. Milyarlık cihazi bozmayalim durduk yere.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazıları bir türlü netleyemedim maalesef 8 plus'ın kamerası bu kadar çekiyor.
-
Maalesef hiç belli olmuyor
Yazılar hemen hemen aynı ama bendekinde çok soluk belli belirsiz görünüyor, yani ben baktığımda bile zor okuyorum yazıları.
-
Bence bu sahte. Sağdaki yuvarlaklar adaptörün dışına çıkacakmış neredeyse, doğru yere basılmamış. Bendekinde böyle durmuyorlar.
-
Bende öyle düşünüyorum
Appledan sipariş veriyorum şimdi ikisinede guvenmedim
-
-
soldaki kesin çakma.sağdaki orjinal gibi. bendeki ipad ten çıkan adaptörle karşılaştırdım
-
Evet bu yüzde bir milyon ihtimalle sahte. Yani kesin sahte. Bi kere sağdaki yuvarlakların arasında bir yazı olması gerekiyor ama yok. Burdan bile belli.
Söylemekten dilimizde tüy bitti artık. Apple sitesinde zaten 199 tl’ye satılırken başka yerden neden alır insanlar hayret ediyorum.
Her ikisi de sahte. İlk resimdeki ikincisine göre daha kötü bir kopya sadece.
Bende telefoncudan almıştım. Yeni telefon almanın heyecanı ile büyük marketler aklıma gelmedi. Muhtemelen sahtesini aldım. Fotoğraflar ile kıyas ettiğim ve internette baktığım videolara göre net sahte. Biraz taksit ödedikten sonra bende Orjinal Apple sitesi üzerinden alacağım. Büyük gaflete düştük.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Apple ve onun yetkili satıcılarından almadığınız tüm şarj aletleri sahtedir.
Şurdaki videoya bakılırsa Termik sigorta, emı/rfi filter, varistor, pd control chip, xy kapasitörü, standartlara uygun yalıtım vb bunların hiç biri yok. Transformatör beş para etmez. Bu şu anlama geliyor, şebekedeki herhangi bir olumsuzluk (gürültü, pik, darbeler) olduğu gibi cihaza yansıtılır, yük altında dc çıkış voltajının stabilitesi de şüphelidir.
Bunları kullanmak yerine orjinal Samsung, Huawei vb android şarj aletleri ile idare etmek 10 kat daha iyidir. Hiç bir sorun yaşamazsınız.
Roman MyrlenkoyoutubeTeardown of fake (not original counterfeit copy) Apple PD 18W - 20W fast charger. FYI just for information about content of fake Apple charger and why it’s weight is the same as genuine Apple charger.https://www.youtube.com/watch?v=Zu04DEd8xRk&t=102s
-
priz ucu hafif yamuk olanlar orijinal.dümdüz olanlar yan sanayi
-
Telefona 20 bin verip max 100 lira kar için çakma şarj aleti almak... Aynı caddede nasıl 10 tane telefoncu dükkanı var işte sizin sayenizde.
İlk fotodaki sahte. İkinci fotodaki en azından dış görüşünü apple store'dan aldığım şarj aleti ile aynı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 9 Aralık 2021; 15:11:52 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X