Hangi aküyü tercih etmek lazım.yourmlarınızı bekliyorum.şimdiden sağolun
mutlu aküyü 6 sene kullanmışlığımız var araçta kaçak çıktı o bitirdi belkide dahada giderdi
Delphi'den memnunum
mutlu akü alayım o zaman.seçenekler bunlarla sınırlı yorumlar için sağolun.
Forumda detaylı konuları mevcut.Genelde mutlu ve bosch tercıh edılıyor.Sorunsuz akulerdır
Mutlu 60AH aküyü Peugeot 307 1.4 HDI'a 2008 ekimde takmıştım, bugünlerde soğuk havalarda ağır basıyor sanki... Aracın üzerinde 45'lik Delphi gelmişti, onu bahsettiğim tarihe kadar kullanmıştım ki araç 2003 model... Açıkçası Mutlu'dan pek memnun kalmadım ki araçta ses sistemi vs. yoktu bu süreç zarfında. Bir anfi ve bir bass aldım, 2 hafta sonra falan montajını gerçekleştiricem ve muhtemelen Mutlu akümüze de el sallarız montajdan sonra... Konuyu takibe aldım...
Ses sistemi sorun mu yapiyor mutlu akü.ne gibi yani anlamadim
ARACIMDA İNCİ akü vardı tam 6 sene sorunsuz kullandım hala da sorunsuzdu ölcümü yaptırdık yine sorun cıkmadı ama zaman aşımından her an bi süpriz yapabilir diye yeni bir inci aküyle değiştiridm bu gün
Dikkat ettikten sonra ses sistemiyle bir sorun olmaz araç sadece çalışır durumdayken ses sistemi acılırsa ses sistemi acıkken kontak açmamaya dikkat edilirse sorun olmaz yoksa amfi aküden bi hayli tüketir ilk çalışma durumunda
Marka olarak Acdelco ve Bosch tercihimdir, Delphi ve Mutlu da bunlardan sonra gelir bence. Eğer araçta akım ceken ekstra bir donanim yoksa(ve yakın zamanda koyma niyetiniz yoksa) bir de uzun marş süreleri gerektiren bir durum yoksa bence yüksek Ah'li akü almak abesle iştikaldir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme