Şimdi Ara

hangi jant büyük durur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba . arabama 15 lik jant almayı düşünüyorum . çapı yükseltirsem motoru zorluyacağımı ve yakıt tüketimini artıracağımı düşünüyorum. o yüzden uygun bir jant ile ufaklı bertaraf etmek istiyorum arabamda 185/60/15 lastik var . sizce lastiği değiştirmeden çok kollu bir jant mı yoksa 5 kollu bir jant mı tercih etmeliyim hangisi daha büyük durur yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• 5 kollu, offsetsiz jantlar her zaman daha büyük durur.
    Edit: Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 24 Haziran 2010; 10:12:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRm

5 kollu, offsetsiz jantlar her zaman daha büyük durur.
    Edit: Ekleme.

• arkadaşlar peki kollar ince mi olsun yoksa kalınmı hangisi daha büyük durur cevaplarınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gto

arkadaşlar merhaba . arabama 15 lik jant almayı düşünüyorum . çapı yükseltirsem motoru zorluyacağımı ve yakıt tüketimini artıracağımı düşünüyorum. o yüzden uygun bir jant ile ufaklı bertaraf etmek istiyorum arabamda 185/60/15 lastik var . sizce lastiği değiştirmeden çok kollu bir jant mı yoksa 5 kollu bir jant mı tercih etmeliyim hangisi daha büyük durur yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

aşağıdaki jantların ikisi de 18" lik.hangisi büyük görünüyor kararı siz verin.
     hangi jant büyük durur ?

• Oooof of... Hastasıyım 407'nin şu 5 kollu jantlarının...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thoca

quote:

Orijinalden alıntı: gto

arkadaşlar merhaba . arabama 15 lik jant almayı düşünüyorum . çapı yükseltirsem motoru zorluyacağımı ve yakıt tüketimini artıracağımı düşünüyorum. o yüzden uygun bir jant ile ufaklı bertaraf etmek istiyorum arabamda 185/60/15 lastik var . sizce lastiği değiştirmeden çok kollu bir jant mı yoksa 5 kollu bir jant mı tercih etmeliyim hangisi daha büyük durur yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

aşağıdaki jantların ikisi de 18" lik.hangisi büyük görünüyor kararı siz verin.
     hangi jant büyük durur ?

vazgeçtim firekt çıkma 407 jantı alıcam teşekkürler arkadaşlar cevabımı aldım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.