Bildirim
hangi otomobiil önerirsiniz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Toyota C-HR olmasin ilk arac, ayrica beklentilerinizi yazarsaniz, daha saglikli cevap verebiliriz. -
Bunların arasından octavia öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
C-HR otomatik bakıyorsanız ve Cvt hakkında bilgi sahibi değilseniz önce cvt yi öğrenin çünkü sevenle sevmeyen tam zıt noktada kalıyor ortası yok. ben cvt seven tarafım mesela. İstanbul içi yakıt tüketimi 7lt den başlıyor forumda gördüğüm kadarı ile. Bu yerine göre 9 olması çok büyük ihtimal.
diğerlerine gelince Octavia dsg şanzımana sahip. Dsg saatli bomba ama siz garanti süresi boyunca bende olacak sonra satarım derseniz sıkıntı yok cvt den daha performanslı ve daha ekonomik ayrıca dizel bi araç.
qashqai hakkında bilgi sahibi değilim sadece testlerde C-HR nin yol tutuşu çok daha iyi qashqai'den. kayma testlerinden görmüştüm.
eğer qashqaiiye 117 verebilecek durumda iseniz C-HR nin hybrid versiyonuna bakın yakıtıda düşer. -
Peugeot 308 dizel tam otomatik
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
honda c-hr değilde toyota c-hr demek istediniz sanırım :)
iç mekan geniş araç arıyorsanız qashqai tercih edebilirsiniz bayilerde c-hr arka koltukları bi görün derim, japonlara göre normal bana göre baya ufak yapılmış:) -
elantra dizel otomatik 94.000 tl -
Kendi ihtiyaçlarımıza göremi önereceğiz ?
Hiçbiri
Öncelik nedir, bagaj, genişlik, konfor, güvenlik, az yakması, ikinci el vs falan?
Bence Kadjar bak derim eğer SUV istiyorsanız.
Herkese cevaplar için teşekkürler. İç mekan büyüklüğü, yüksekliği ve tam otomatik olması sebebi ile qashqaiyi seçtim. Bu arada metinöztok ve arfcmr çok haklı toyot c-hr olacaktı ( özellikle şekli yönünden, fakat içi daha karanlık ve küçük geldi)
-
Dayı düşük bütçeli tusunami oluşturmuş su. alması normal değil mi .
Bilmiyorumki ,videoyu izlerken yan tarafta açılan diğer qq sorunlarıyla ilgili başka videolarda gördüm ,yani ben olsam tercih etmezdim.kronik sorunları olan bir araç sanırım.
3008 e de bi baksan böyle yeni kasalara.çok dikkat çeken araba
Otohaber nisan sayısını al nissan qasqau (nasıl yazılıyorsa)pejo 3008 in karşılaştırması var ona bak istersen
insignia bak derim
quote:
Orijinalden alıntı: memo84
Bilmiyorumki ,videoyu izlerken yan tarafta açılan diğer qq sorunlarıyla ilgili başka videolarda gördüm ,yani ben olsam tercih etmezdim.kronik sorunları olan bir araç sanırım.
Kronik problem değil. Arabaya öyle su tutulmaz. Bütün hava kanallarına su kaçar.
Adam gusül aldırıyor galiba araca. Havuza soksaymış boşuna uğraşmış
Allah aşkına kim bu şekilde arabaya su tutsa her araba su alır zaten.
itfaiye hortumu değil mi o ?
memo84 uyarın için teşekkürler.. -
quote:
Orijinalden alıntı: KhaZiggs
quote:
Orijinalden alıntı: memo84
Kronik problem değil. Arabaya öyle su tutulmaz. Bütün hava kanallarına su kaçar.
Adam gusül aldırıyor galiba araca. Havuza soksaymış boşuna uğraşmış
İtfaiye hortumunu tam tazyikli açtıysa su da alır herşeyi alır aga
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X