Şimdi Ara

Hangisine basvurabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 2 yıllık bölümde 2. Sınıftayım KPSS ye gireceğim fakat hem orta öğretim hem ön lisans KPSS var şimdi ben mezun olmadığım için galiba orta öğretime görebiliyorum ama önlisansada girebilirim orta öğretim başladı şimdi sorum ikisinden birini seçmeli miyim? yoksa ikisinde girebilir miyim? lütfen detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim da şansımı teke düşünmek istemiyorum böyle bir hakkım varsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Osym başvurusu sırasında,sistem senin eğitim durumuna göre başvuru yapmana izin verir.Aynı anda ikisine de başvuramazsın.En yüksek eğitim durumun neyse,ondan başvurabilirsin.Örn: Önlisans mezunuysan ortaöğretime başvuramazsın,sistem sana uyarı verir zaten.

Önlisans mezunu değilsen ortaöğretime girişe izin verir.Şuan son sınıfsın,belki önlisanstan girmene de izin verebilir.Kpss başvurusu başladığında netleşir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani şu anda ortaöğretime başvuru başlamış durumda önlisans başvurusu 1 ay sonra şimdi benim onlisanstan girmem benim için daha iyi ama eğer şimdi ortaöğretime başvuru yaparsam onlisanstan yapamamaktan korkuyorum.Buna yapmassam onlisansi beklesem eğer onada mezun değilim diye başvuru yaptırmassa biterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo1231 -- 9 Temmuz 2018; 15:28:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece 1 sınava başvuru yapılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo1231

Yani şu anda ortaöğretime başvuru başlamış durumda önlisans başvurusu 1 ay sonra şimdi benim onlisanstan girmem benim için daha iyi ama eğer şimdi ortaöğretime başvuru yaparsam onlisanstan yapamamaktan korkuyorum.Buna yapmassam onlisansi beklesem eğer onada mezun değilim diye başvuru yaptırmassa biterim
    Kardeş niye biteceksin,önlisansı bitirene kadar mevcut eğitiminle sınava gireceksin,sabretmekten başka yapacağın birşey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ielts mi toefl mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.