Bildirim
HANGİSİNİ ALAYIM...N70-3250
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kamerada n70 geçer
müzikte belki bi adım öndedir 3250
ben n70 diyorum,3250yi beğenmedim -
video dışında 3250 daha iyi bir telefonvideo eksisini symbian programla azaltabilirsin(n70e yakın video çekebilir..video kalitesini arttırabilirsin)
müzik yönü ön planda zaten bu telefonun..
ikisinden de pişman olmazsın,tasarımını beğendiğini al(bence 3250 daha şık..)
artı eksi olarak değerlendireyim son olarak;
n70in 3250den artısı;
*video
3250in n70ten artısı;
*3rd edition symbian 9.1 işletim sistemi
*330mhz işlemci
*müzik yönü daha iyi(diye biliyorum..)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 7 Nisan 2006; 13:38:41 > -
bende 3250 düşünüyordum,
herşey iyi güzel ama 3250'nin video kaydetmesi tam bir facia,
benim 6600'dan bile daha kötü video çekimi,
ama resim çekme kalitesi iyi, n70 kadar olmasada bana yeterli,
eğer senin için video kaydetmesi önemli değilse,
ve daha çok müzik dinliyorsan 3250'yi öneririm. -
walla bu nokianın yaptıgıda iş değil ha adamın kafasını karıştırmaktan başka bişey yapmıyor.ne güzel gidip alacaktım n70i şimdi iki yoruma baktım iyice kafam karıştı (teşekkürler yorum için) -
http://www.mobile-review.com/review/nokia-3250-en.shtml
burda detaylı incelemsi ve kameranın resim örnekleri var. -
n70 kesinlikle bnce bu forumda incelemesini gormeden 3250 yi almayın nde olsa 32.. serisi -
teşekkürler arkadaşlar bide 3250'nin 3.5 mm'lik jack girişi varmış istediğin kulaklığı takabilir yada istediğim zımbırtıya bağlayabilirim değilmi ohoo duble kafam karıştı -
quote:
Orjinalden alıntı: ozzi_81
teşekkürler arkadaşlar bide 3250'nin 3.5 mm'lik jack girişi varmış istediğin kulaklığı takabilir yada istediğim zımbırtıya bağlayabilirim değilmi ohoo duble kafam karıştı
n70 e de istedigin kulaklıgı takarsın donusturucu adaptorvar onu alınca 3.5 mmlik jack takabilirsin -
galiba n70 bikaç adım önde yorumlar için teşekkürler gidip kız gibi bi n70 alıyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: ozzi_81
galiba n70 bikaç adım önde yorumlar için teşekkürler gidip kız gibi bi n70 alıyorum
haydi hayırlı olsun -
hayırlı olsun,doğru karar verdin -
32 serisi olunca ne oluyo? -
quote:
Orjinalden alıntı: bjkeray
32 serisi olunca ne oluyo?
sorunlu telefon oluyo -
nie ki sorunu ne? -
sorunlu telefon oluyo
ne alakası var yaaaa! adamlar üretirken kesinlikle 32 serilerini sorunlu üretelim demiyor heralde ewet üretim hatası olur elektronik eşya bu ama bu özellikle yapılan bişe deil.... -
Orjinalden alıntı: eylul_mu
sorunlu telefon oluyo
ne alakası var yaaaa! adamlar üretirken kesinlikle 32 serilerini sorunlu üretelim demiyor heralde ewet üretim hatası olur elektronik eşya bu ama bu özellikle yapılan bişe deil....
3230'dan şu ana kadar memnun kalan tek insan yok bu telefonda onun devamı o yüzden millet böyle çekiniyo.. -
valla onu bunu bilmem de 3250 gerçekten ucuz çıktı ya -
n70
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- stereo ses nedir
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- çin nokia imei değiştirme kodu
- samsung tuşlu telefon şebeke yok
- telefondan hesap makinesi silindi
- teşhir ürün alınır mı
- silinen fotoğrafları geri getirme
- yenilenmiş telefon
- bimcell numara taşıma
- telefon hoparlör temizleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X