Arkadaşlar merhaba.eski bir masaüstü bilgisayarım var ve artık çok sorun çıkartıyor.80 gb hard diski var.sizce harddiski ve ram ini değiştirsem bilgisayarımda düzelme olur mu?sadece internet ve msn için kullanıyorum yükleme olarakda fotoğraflarımızı falan koyuyorum.oyun filan hiç oynamıorum.yardımcı olursanız sevinirin.
quote:
Orijinalden alıntı: treasure89
Arkadaşlar merhaba.eski bir masaüstü bilgisayarım var ve artık çok sorun çıkartıyor.80 gb hard diski var.sizce harddiski ve ram ini değiştirsem bilgisayarımda düzelme olur mu?sadece internet ve msn için kullanıyorum yükleme olarakda fotoğraflarımızı falan koyuyorum.oyun filan hiç oynamıorum.yardımcı olursanız sevinirin.
Tam olarak sistemini yazarsan sana birşeyler önerebilirim. Benimki de eski 40 gb hdd celeron işlemci. (Nick in altında sistemim yazıyor.).
çok teşekkürler. bildiklerimi yazaım bilg.la ilgili ıntel pentıum 4 cpu 2.66 Ghz. ACPI tek işlemcili bilgisayar. harddisk maxtor 80 gb
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme