ArkadaşlarHepsiburada'dan hard disk alıcam ilk haricim bir tecrübem yok tavsiye bekliyorum. Bütçe 150-200 Tl Muhtemelen yarın sipariş vericem.
Gözüme bir kaç hard disk çarptı. Samsung M3 bağlantı kopma problemi oluyor falan deniyor siz ne diyorsunuz?? Ayrıca tam bilmiyorum ama hard disklerin ana kartları ayrı olanlar varmış o özellik olursa iyi olur çünkü bildiğim kadarı ile hard diskteki bazı sorunlar kutunun değişimi ile giderilebiliyor. Kutusunun değişebilir olması benim için önemli Kısaca ileride sorun yaşarsam kutusu değişebilir olsun.
Samsung M3 1TB 2.5'' USB 3.0 Taşınabilir Disk (Şuan fiyat 198 TL ama dün 169 TL idi muhtemelen yine o fiyata denk getirebilirim)
Toshiba Canvio Basic 1TB 2.5" Siyah Taşınabilir Disk 169 TL
Seagate Expansion 1TB 2,5" USB 3.0 Taşınabilir Disk 179 TL
Sony HD-E1B 1TB 2.5” Siyah Taşınabilir Disk 188 TL
WD Elements 1TB 2.5'' USB 3.0 Taşınabilir Disk 186 TL
Bütçeme göre gözüme takılanlar bunlar bunlardan öne çıkanlar var mı hepsi aynı ayar m mı? Siz ne diyorsunuz?
takip , bende bekliyorum önerilerini
150 liraya fiyat inince seagate al başka marka alma sakın
Arkadaşlar kampanyadan alacağım için çok vaktim yoktu sipariş vermem gerekiyordu. WD ve Seagate'in hemen hemen aynı olduğunu düşündüm ve internetten resimlerine baktığım kadarı ile boyutları dolayısıyla WD Elements'i sipariş ettim. Sorularınız varsa elime ulaşınca yardımcı olurum