Şimdi Ara

Harici Hard Disk Teknik Bilgi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hepsiburada'dan hard disk alıcam ilk haricim bir tecrübem yok tavsiye bekliyorum. Bütçe 150-200 Tl Muhtemelen yarın sipariş vericem.

Gözüme bir kaç hard disk çarptı. Samsung M3 bağlantı kopma problemi oluyor falan deniyor siz ne diyorsunuz?? Ayrıca tam bilmiyorum ama hard disklerin ana kartları ayrı olanlar varmış o özellik olursa iyi olur çünkü bildiğim kadarı ile hard diskteki bazı sorunlar kutunun değişimi ile giderilebiliyor. Kutusunun değişebilir olması benim için önemli Kısaca ileride sorun yaşarsam kutusu değişebilir olsun.

Samsung M3 1TB 2.5'' USB 3.0 Taşınabilir Disk (Şuan fiyat 198 TL ama dün 169 TL idi muhtemelen yine o fiyata denk getirebilirim)

Toshiba Canvio Basic 1TB 2.5" Siyah Taşınabilir Disk 169 TL

Seagate Expansion 1TB 2,5" USB 3.0 Taşınabilir Disk 179 TL

Sony HD-E1B 1TB 2.5” Siyah Taşınabilir Disk 188 TL

WD Elements 1TB 2.5'' USB 3.0 Taşınabilir Disk 186 TL

Bütçeme göre gözüme takılanlar bunlar bunlardan öne çıkanlar var mı hepsi aynı ayar m mı? Siz ne diyorsunuz?

• takip , bende bekliyorum önerilerini
  • 150 liraya fiyat inince seagate al başka marka alma sakın
  • Arkadaşlar kampanyadan alacağım için çok vaktim yoktu sipariş vermem gerekiyordu. WD ve Seagate'in hemen hemen aynı olduğunu düşündüm ve internetten resimlerine baktığım kadarı ile boyutları dolayısıyla WD Elements'i sipariş ettim. Sorularınız varsa elime ulaşınca yardımcı olurum
  • ©orleone kullanıcısına yanıt
    Hayatının hatasını yaptın.WD garantin bittiğinde hiç bir şekilde teknik destek vermiyorlar.İade edebiliyorsan iade et ve Segeate al
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Hayatının hatasını yaptın.WD garantin bittiğinde hiç bir şekilde teknik destek vermiyorlar.İade edebiliyorsan iade et ve Segeate al

Teknik destek konusunda bir fikrim yok açıkçası ama şuan iade edemem. Seagate WD'nin vermediği nasıl bir teknik destek veriyor onu da bilemedim.
  • ©orleone kullanıcısına yanıt
    Garantiniz bittiğinde Segeate ücretli olarak tamir ediyor.WD ise tamir falan etmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sipariş verdim iptal etme durumum yok tecrübe edicez artık o yüzden bu konuyu araştırıp moralimi bozmıcam umarım söylediğin gibi değildir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.