Şimdi Ara

harry potter serisi izlenir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce hiç bir bölümünü fala nizlemedim sadece tv de bazı filmleri belli kısmlarına den kgeldim baştan sona hepsini izlesme keyif alabilirmiyim ? yapım tarihi çok eski ilk 2 filmin sanırım 2002 film kalitelimidir yada direk son 4 filmi izlesme bir şey fark edermi? tüm filmleri sırayla nasıl izlemeliyim yazarmısınız? bide alt yazılı olarak izlesem filmde konuşmalar falan çok hızlı mı geçiyor?

• Şu ana kadar izlememen hata hocam. Hemen açıp hepsini izle bence, ilk 2 film biraz küçüklere göre kalıyor sonradan açılıyor.
  • İzlenir. Gayet güzel bir seri. Oldukça ütopik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izleme kitaplarını oku. ben ilk filmlerini izledim sonra kitaplarını okudum pişman oldum keşke ilk kitap okusaydım diye. kitap okumam ben diyorsan 1. filminden başla altyazılı izle. 1. filmin son filmle bile bağlantısı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zirve011 -- 28 Mayıs 2016; 7:04:53 >
  • .Popüler olmuş filmlerin neredeyse hepsini izlememe rağmen bu seriyi izlememiştim.Arada Tv de filan görürdüm senin gibi.Bu sene izledim bütün seriyi.Her gün bir filmi.İzle bence en azından Snape gibi bir karakter var.
  • Ben izledim ama bence izlenmez. Izlenmese de olur hatta izlenmese daha iyi olur.

• Kitapları çok daha güzel ama filmleri de fena değiller izlenir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • soruya bak şakamı bu
  • İzlenir tabi ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlenir.
  • İzlenir tabi ki. Kitapları da okursan çok daha iyi olur.
  • İlk iki filmini görüp çocuklara yönelik diyenler çıkıyo, bu sadece diğerlerini izlemedikleri için. Gayet izlenmesi keyifli bi seri
  • Kitaplarını okursan sende çok daha fazla bir iz bırakacaktır. Kitap okumayı sevmiyor olabilirsin ama bana kitap okuma alışkanlığını kazandıran seridir Harry Potter.
  • adRenaliN57 kullanıcısına yanıt
    hocma kitap okumayı seviyorum ama fantastik kitaplar okumayı sevmiyorum genelde bilgi veren itiraf kitapları,tarih anlatan kitaplar falan okuyorum fantastik olayların olduğu kitapları pek sevmiyorum o yüzden film serisini izlicem hatta 1. bölümü izledim güzelmiş
  • İlk 3-4 film oldukça iyi David Yates adlı yönetmenin çektiği filmer beş para etmez.
  • İzlememen hata izle.

• Tabiki izlenir

• Her yıl seriyi baştan en az bir kere izlerim. Bence izleyin.
  • Azkaban tutsağından sonra çöp

• Bugüne kadar izlememen büyük bir eksiklik ve kitapları okuyup filmleri izlemesende olur diyenleri kaale alma filmleri de kitapları kadar güzel zaten ben kitaptan uyarlanıpta kitaptan daha güzel olmuş diyen bir insan evladı görmedim.
    Ayrıca şu yapım yılı eski izlenir mi saçmalığından bıktım usandım asıl en sağlam filmler 2005 öncesinde hocam.
    Bir de harry potterin ilk 2 filmine çocuklara hitap ediyor diyorlar ya alakası yok felsefe taşı ve sırlar odasında ki maneviyat serinin diğer hiçbir filmlerinde yok çocukken yaptıkları şeyler çok daha güzel büyüyünce tadı kaçmaya başlıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.