Şimdi Ara

Hat taşıma ile Turkcell'e geçeceğim uygun tarife önerisi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mevcutta kullandıgım türk telekom operatörlü hattımı işyerimin olduğu yerde çekmemeye başlamasından dolayı türkcelle taşımak için bugün akşam başvuru yapacağım. Hattım faturasız olacak abonelik yapmak istediğim paket ise 30-40 tl civarı birşey olsun istiyorum.
    Bu çerçevede en hesaplı tarife benim için hangisi olur. mesela örneğin bir paketin fiyatı 32tldir içeriğinde 4gb internet vardır diğeri 35tldir içeriğinde 6gb internet vardır burda 3tl farkla 6b olan paketi tercih edebilirim gibi vs.
    Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşların yanıtlarını bekliyorum.

• Lifecell Hoşgeldin 5GB + 1GB Haydi Gel kampanyasından alacaksın 12 ay boyunca = 35 TL
    + şu linkteki konudaki yazılanları okumanı öneririm. Çok faydası olur.

https://forum.donanimhaber.com/hattimi-turkcell-e-tasidim-ilk-izlenimlerim--137432399-1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sms önemli değilse lifecell hoşgeldin 5gb.

Genç paket alabilirsen, gnc full 5gb var. +1 gelecek her ay. Ayrıca kayıt olursan instagram Facebook twitter 3gb hediyesi var.

• Lifecell 5gb paketi 35 tlnin içinde telsiz vergi ücretide dahilmi ?

Bu belirttiğiniz paketlerden lifecell 5gb(35tl), gnc 5gb (fiyatını bilmiyorum) hnagisi daha iyi ve hangisinin diğerine göre daha fazla artısı var ?
  • Hayır 37.1 ₺ geliyor şuan kullanıyorum. Taahhütüm bitti yetmiyor 6gb toplamda gerisi ıvır zıvır şeyler zaten fizy bip vs.

• BenFero kullanıcısına yanıt
    Lifecell hoşgeldin 5GB paketinde de ek olarak + 2GB twitter facebook için ayrıca internet var. Onu da eklersek 5+1+2= 8 GB eder. Eğer kullanacaksan ayrıca +5GB TV plus için,Bip için ekstra ek GB var. Bu gibi detaylar için Turkcell.com.tr sitesine girip yeni turkcelli olmak > hazır kart menülerine gir. Daha güncel bilgilere ulaşırsın.
    Ben de GNC üyesiyim ama GNC Full paket tercih etmedim,gece gündüz sınırlaması bana uymuyor. Bence fiyat analiz edildiginde GNC paketlere göre Hoşgeldin 5GB ve Hoşgeldin 7 GB GNC paketlere göre avantajlı.
    Bu arada fiyatlara 2.38 TL telsiz kullanım ücreti dahil değil. Turk Telekomdaki paketlere de dahil değil. Sadece Vodafonede bir tarifede telsiz kullanım ücreti dahil biliyorum,başka hiç bir operatörde görmedim duymadım.

• zaten taşıma yapacaksın yıl sonuna kadar telsiz vergisi ödemeyeceksin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Faturasız hattan taşıma yaparsan telsiz kullanım ücreti yıl sonuna kadar ödemezsin.

Gnc full 5gb 35tl. Fiyat aynı. Gündüz 3gb,gece2gb durumu sıkıntı sadece.

Ama instagram Facebook twitter kullanan birisi iseniz özellikle instagram çok yediği için 3gb hediyesi, 12 ay boyunca olacak bu, daha iyi.

Lifecellde tv+ gibi ekler var. Tv izlerim diyosanız lifecell öneririm.

Instagram kullanıyorum derseniz gnc öneririm.

Her ikisi için de her halükarda faturasız öneririm.

Faturasız hatta 35 tl ye paket yenileniyor.Fazla ödemiyorsunuz. Vergiler dahil. Lifecell Hoşgeldin 5GB.
  • Sanırım bana en uygun olanı Lifecell 5GB olan paket bunu tercih edeceğim. bilgilendirmeler için hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar.
  • lifecell ile gnc yi kıyaslayıp lifecell 2gb fazla veriyor diyenlere inanmayın. zira gnc birebir turkcell kalitesi ile hizmet verirken lifecell turkcellin kampanya sayfasında da belirttiği üzere 2.önceliklendirme seviyesinde. aradaki hız sınırı farkına değinmiyorum bile, biri 100mbps ile sınırlıyken diğeri 600mbps. ayrıca gnc paketlerinde kim aramış, cep açık ekstra, güncel fatıura gibi toplamda yaklaşık 8 lira değerindeki servisler paket fiyatına dahilken, lifecellde bunlara ödeme yapmanız lazım.

her tavsiye isteyene lifecell önerirken bu gibi farkları da belirtmeyi unutmayın. bir akıllı siz değilsiniz, unutmayın. turkcell boşuna lifecell diye satmıyor o paketleri!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hill -- 28 Mart 2019; 9:30:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hill

lifecell ile gnc yi kıyaslayıp lifecell 2gb fazla veriyor diyenlere inanmayın. zira gnc birebir turkcell kalitesi ile hizmet verirken lifecell turkcellin kampanya sayfasında da belirttiği üzere 2.önceliklendirme seviyesinde. aradaki hız sınırı farkına değinmiyorum bile, biri 100mbps ile sınırlıyken diğeri 600mbps. ayrıca gnc paketlerinde kim aramış, cep açık ekstra, güncel fatıura gibi toplamda yaklaşık 8 lira değerindeki servisler paket fiyatına dahilken, lifecellde bunlara ödeme yapmanız lazım.

her tavsiye isteyene lifecell önerirken bu gibi farkları da belirtmeyi unutmayın. bir akıllı siz değilsiniz, unutmayın. turkcell boşuna lifecell diye satmıyor o paketleri!
    Peki hocam siz bana 35tl bandında hangi paketi öenrirsiniz ve içeriği tam olarak nedir ? Farklarını yazabilirmisiniz bana mesela bunda bu var bunda bu var veya yok gibi.

• Bu arada dün akşam iş çıkışı turkcell bayisinde taşıma işlemi başvurusu yaptım bugün bana mesaj geldi cumartesi günü sabah saat 05:08 de taşıma işleminiz gerçekleştirilecektir diye.
  • Telefonunun donanımı özellikleri yeterliyse Lifecell paketlerindeki internet hızı 100 mbps üstüne rahat çıkar. Eğer yoğun olarak film video download ve upload yapan biri degilsen 50 mbps hız zaten yeterli.
    Benim evde turkcell 70 mbps -80 mbps hızı geçemiyordu,ben de şüphelendim başta ama İstanbul'da başka lokasyonlarda 120 mbps hız aldım ve kullandığım paket Lifecell hoşgeldin 5 GB.
    Turkcell'in Lifecell projesinde amacı farklı. Sonradan Lifecell'i bütün hisseleri %100 Turklerde olan bir operatör olarak yapıp markalaştıracak diye düşünüyorum. Bunu ayrı bir operatör alanı satın alarak yapacaktır. Turkcell malum hisselerinde her ne kadar Turk ortaklar lehine sonuclanan mahkeme kararları olsa da uluslararası mahkeme aşamalarında riskler var.

• hocam benimde 20 nisanda bitiyor aboneliğim,geçen sene bu bahsettiğiniz sekilde lifecell+1 gb den yararlanmıştım. geçen bir konuda hat taşıma yapmadan taahhütü uzatanlara da +1 gb 12 ay veriliyor diye duydum bu konuda bilginiz varmı yoksa hat taşıma mı yapmam gerekiyor.teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.