Şimdi Ara

Hattım Ne Kadar Alabilir Yardım edin !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde internette yöne sıkıntılarım var hızım 3mbps acaba ulaşabileceğim ve kopmadan alabileceğim hız nedir ??
    Kütahya Tavşanlı daki Toki 1'lerde oturuyorum önceden Türk Telekom'un Fiber uygulamasından kontrol ettiğimde 14mbps'e kadar alabileceğim yazıyordu ama söylenilen hızı alamıyordum şimdi ise
    quote:

İşaretlediğiniz binada Yüksek Hızlı İnternet deneyimi yaşayabileceğiniz Türk Telekom altyapısı bulunmaktadır.Türk Telekom'un hizmet sunduğu İnternet Servis Sağlayıcılardan biri ile irtibat kurarak Yüksek Hızlı İnternet abonesi olabilirsiniz.
    diyor ne yapacağımı şaşırıdım bu arada
    Ev ile santral arası uzaklık - Google Maps

Ek Olarak:
    Acaba port değişikliğine gitsem düzelir mi bir konuda okudum forumda birde bu port değişikliği nedir ?

Edit: Snr sınırı havalar yüzünden 16 ile 19 arasında gidip geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanliWeb -- 24 Ocak 2015; 19:15:38 >

• SanliWeb kullanıcısına yanıt
    Bu değerlerle 6 mbit alabilirsiniz.
    dogru santrale uzaklıgınız 1.3km bu mesafede normalde 12-15 mbit arası hızlar alınabilir.Bina içi kablolamayı kontrol edin.Ek falan yaptıysanız devre dısı bırakın
  • Binadaki kablolar hakkinda bilgim yok ama ek kablo oldugunuda sanmam ttnet'de uzaksiniz kopmalar oluyor filan diyor en iyisi santrale gidip denemek hizi 6 mbps dediginizi soyleyip yaptirmaya calisacagim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımızın dedigi gibi 6 mbit en fazla.

• port yonlendirme islemi filan varmis onda ne gibi degisiklikler oluyor ?

porttan önce kablonuzdan emin olun degerler ciddi düşük

Port sorunu değil devrede sorun olabilir türk telekomun kendisine arıza kaydı bırakın bir kontrol etsinler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turk telekom daha onceden geldi ve bayır filan sacmaladi...
    Kablolari kontrol etmem ise imkansiz dduvaarin icinde geciyor ancak bodrum kattaki yerden kontrol edilebilir odayada girmek yasak kilitli...

• Pazartesi gidip konusucam sorucam ve buraya yazicagim hocam

Müdürlüğe gidin.

• Ilce oldugu icin mudurluk ile santral ayni yerde hocam

• Diğer odalarda telefon prizi varsa iptal edin onları. Sinyal değerlerin düşmesine neden olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: IsO6

Diğer odalarda telefon prizi varsa iptal edin onları. Sinyal değerlerin düşmesine neden olur.

Modem + telefon salonda bulunuyor hocam başka yerde telefon yok hatta telefon bozuldu çıkardık sadece modem var şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanliWeb

quote:

Diğer odalarda telefon prizi varsa iptal edin onları. Sinyal değerlerin düşmesine neden olur.

Modem + telefon salonda bulunuyor hocam başka yerde telefon yok hatta telefon bozuldu çıkardık sadece modem var şu anda

Hocam telefon demiyorum. Telefon prizi var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SanliWeb

quote:

Hocam telefon demiyorum. Telefon prizi var mı?

Evet her 4 odada var salonda 2 tane toplamda 5 tane

Diğer prizleri iptal edin, farkı hissedeceksiniz. Tam bilmiyorum nasıl yapıldığını fakat birçok arkadaş yaptı faydasını gördü. Size gelen hattı sadece tek prizde kullanın.
  • Kablolarinimi cikarticam nasil iptal edicem ?

• IsO6 kullanıcısına yanıt
    Farkeden birşey olmaz zamanında denemiştim önemli olan dışardaki altyapı santral uzak olduktan sonra o geniş bant kabini konmadıktan sonra istersen direk ana kabloya bağlasın genede fayda etmez oynasa oynasa 2 db lik birşey.
  • Yok çıkartmak değil. Ana buat olmasi lazım orda diğer odalara gidenleri iptal edin. Sadece tek biri aktif olsun.

@faststyla94
    Hocam yardım eder misin, nasıl oluyordu bu iş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsO6 -- 24 Ocak 2015; 21:41:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Farkeden birşey olmaz zamanında denemiştim önemli olan dışardaki altyapı santral uzak olduktan sonra o geniş bant kabini konmadıktan sonra istersen direk ana kabloya bağlasın genede fayda etmez oynasa oynasa 2 db lik birşey.

Bizim buradaki muhendisler kabinleri hep evlerinin onune koydurmuslar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.