Şuanda yurt dişindayim ve avea hattimi gelirken dolaşima açtirmadim, biraz önce online işlemler menüsünden dolaşima ve uluslararası çağriya açik duruma getirdim ancak hala kullanamiyorum. ne yapmam lazim bilen var mı?
Uluslararası Dolaşım Hattınızı uluslararası dolaşıma açma işleminizi yapabilirsiniz. Bu işlem sayesinde yurtdışını arayabilecek ve yurtdışında iken hattınızı kullanabileceksiniz. Açık
Uluslararası Çağrı Bu bölümden, hattınızı uluslararası aramaya kapama işleminizi yapabilirsiniz. Açık
biraz beklemen gerekebilir belki 1 gün keşke çıkmadan önce yapsaydın
Ben yurtdışına çıkmadan önce müşteri hizmetlerini arayarak açtırmıştım. Sağ olsunlar 1 hafta geçti ama hala daha kullanamıyorum. Yeniden aramam gerekecek. Netten yaptıgınız için fazla umutlanmamanızı tavsiye ederim :)
twitterdan dm ile mesaj attım ve 2 saat içinde açıldı. aveadestek kullanıcısına mesaj atın ve onlar sizi ekliyor.dm ile mesaj atarak telefon numarasını iletirsiniz ve işlemin gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme