Bildirim
HAVANIN KAPALI OLMASI, İNSANI BUNALTIYOR
Jack & Jones 12137054_Jjecorp Old Logo Sweat Hoo Kapüşonlu Uzun Kollu Regular Fit Baskılı Lacivert Erkek Sweatshirt : Jack & Jones: Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/Jones-12137054-Erkek-Sweat-Jjecorp/dp/B07C26YSDV
12 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Benide güneş deli ediyor arkadaş . Pencereden vurunca kafayı yiyorum hiç ders çalışasım gelmiyor sabahtan akşama kadar yatasım geliyor ama hava sürekli kapalı olsa yagmur yağsa veya bulutlu olsa o atmosferde çok rahat ve mutlu çalışabiliyorum .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam tersi ben de hava kapalı olunca çalışabiliyorum normali o zaten hocam senin olay garip :D
quote:
Orijinalden alıntı: Maroon Bereets
Tam tersi ben de hava kapalı olunca çalışabiliyorum normali o zaten hocam senin olay garip :D
Hava güneşli olunca mutlu oluyorum, daha çok ders çalışasım geliyor, kapalı olunca kendimi yorgun hissediyorum, uykum filan geliyor gün içinde. -
Haziran da Lys vakti coşarsın o zaman herkes bıkıyo falan ya :D
güneşten nefret ederim -
Aynen lan 😀😀
Işığı yak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşük ışık dışında beni rahatsız eden yok. Eskilere hayret ediyorum mum ışığında nasıl çalışıyorlar öyle ya. Sabah bile ışık yakıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Maroon Bereets
Haziran da Lys vakti coşarsın o zaman herkes bıkıyo falan ya :D
Yazın yardıyordum zaten hocam, şuanda yardıyorum ama tad alamıyorum lys vaktı coşarım orası kesin -
İnşallah
Eskileri boşver bu ülkenin bitpr yerlerinde hala mum ışığında yetersiz kaynaklarla çalışan nice evlatlarımız var ve sizlerle aynı gün aynı sınava girecekler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X