Şimdi Ara

HAVANIN KAPALI OLMASI, İNSANI BUNALTIYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaç haftadır, güneş göremiyoruz, ders çalışırken veririm alamıyor bu yüzden sabah kalkıyorum, güneş yok havada bi türlü kendime gelemiyorum, erken saatlerde uykum geliyor, çözümünüz nedir? Norveç gibi kuzey ülkelerinde neden intihar oranlarının yüksek olduğunu daha iyi anladım şimdi

• Benide güneş deli ediyor arkadaş . Pencereden vurunca kafayı yiyorum hiç ders çalışasım gelmiyor sabahtan akşama kadar yatasım geliyor ama hava sürekli kapalı olsa yagmur yağsa veya bulutlu olsa o atmosferde çok rahat ve mutlu çalışabiliyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam tersi ben de hava kapalı olunca çalışabiliyorum normali o zaten hocam senin olay garip :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Maroon Bereets

Tam tersi ben de hava kapalı olunca çalışabiliyorum normali o zaten hocam senin olay garip :D

Hava güneşli olunca mutlu oluyorum, daha çok ders çalışasım geliyor, kapalı olunca kendimi yorgun hissediyorum, uykum filan geliyor gün içinde.
  • disci2017 D kullanıcısına yanıt
    Haziran da Lys vakti coşarsın o zaman herkes bıkıyo falan ya :D

• güneşten nefret ederim
  • Rosarian kullanıcısına yanıt
    Aynen lan 😀😀

• Işığı yak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşük ışık dışında beni rahatsız eden yok. Eskilere hayret ediyorum mum ışığında nasıl çalışıyorlar öyle ya. Sabah bile ışık yakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maroon Bereets

Haziran da Lys vakti coşarsın o zaman herkes bıkıyo falan ya :D

Yazın yardıyordum zaten hocam, şuanda yardıyorum ama tad alamıyorum lys vaktı coşarım orası kesin
  • disci2017 D kullanıcısına yanıt
    İnşallah

• Gorkemq kullanıcısına yanıt
    Eskileri boşver bu ülkenin bitpr yerlerinde hala mum ışığında yetersiz kaynaklarla çalışan nice evlatlarımız var ve sizlerle aynı gün aynı sınava girecekler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.