yaw Arkadaşlar gelmişiz şu dünyaya yaşıyoruz.Ama neye göre??Herhalde hepimizin bi hayat felsefesi wardır.. Mesela benimkisi daima şimdiki anı yaşamak...kısa ama bir sürü anlamı war..Yazın okuyalım,merak ettim.. ''LENNOX LEWİS''[^]
isim bırakacak iş yapmak
kimseye zarar vermemek [:o)]
Özgür ve mutlu olmak.Başkalarına karışmadan istediğin herşeyi yapmak ve mutlu olmak .Tabi yanında başkaları olursa daha iyi paylaşmak güzel :)
kimseden etkilenmemek, farklı yönlerimi insanlardan gizlememek
idealimi gerçekleştirmek
Herkesi olduğu gibi görmek ve olduğum gibi görünmek. Kendim olmaktan asla utanmamak ve kendimi sürekli geliştirmek.
özgür 250 tane şınavı bende çeksem bende kimseye boyun eğmezdim :)) LoL
hehe heheheee ufcan, sen, zarar, vermemek, muahahah zuahahaha hoca boot ini'yi nereye sakladim demistin bakem pc'de_? :-)))))) ufcan, felsefe yapma hocaaa hehehehehehe
pişman olmamak.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Aussie</i> <br />Herkesi olduğu gibi görmek ve olduğum gibi görünmek. Kendim olmaktan asla utanmamak ve kendimi sürekli geliştirmek. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> +1 [OK]
yok mike onunla alkasi yok.insanin yapisindan kaynaklaniyor.insanlarla ugrasmak zor valla almanyadan evlenecegim güzel bir kiz bulup oraya gidecem insallah. biktim bu türkiyedeki hanzolardan.
Geçen yıllarda başıma gelen bir "Fethullah Gülen" ve "Nur Cemaati" tuzağından sonra fikirlerimde ve vicdanımda oluşan yaraları temizlemek için şu zamana kadar bildiğim herşeyi bir kenara attım ve sağdan soldan gelen hiçbir doktrine kafa sallamayıp onu rasyonalize ettim..
Geçen bu 3 yıl süresinde çok tartışmaya girdim.. Bilmeden gafletle yalan yanlış bir çok hususta dini etiketleştiern ve bunu kalıplara koymak isteyen insanlarla onların etkisinde kalmış sistemin çarklarında ezilip gitmiş insanlarla çokça münakaşa ettim.. Bu hususta bilgi dizinimde büyük sarsılmalar oldu ve büyük psikolojik sıkıntılar yaşadım..
Ve sonunda kendi eleme süzme mekanizmamı geliştirdim buna islami doktrinleri de eleyerek süzerek uyarlamasını yaptıktan ve bu zamana kadar elde ettiğim doğrularla birebir eşleyip sentez yaparak kendi gerçeklerimi ve hayat görüşümü oluşturdum ve yaşadığım tüm deneyim ve sıkıntıları işleyip kendime çok tarafsız,inancı zamana ve mekana değil bireye ait kılan şu 6 maddelik düşünce ve muhakeme sistemi geliştirdim kendime.. (Basitleştirilmiştir) bunlar şöyle:
1) Allah,kend,nden birer parça kopararakverdiği bu sistemde boyutsal geçişler sözkonusudur ve fiziksel ortam harici metafizik ortama geçiş de vardır.. buna göre maddeötesine geçeceğimiz kesindir ve orada bizi yönlendirecek olan ruhumuzun aureal konumudur(yapılan iyili kötülü kayıtlar[amel defteri ve bunu tutan hafaza melekleri]edinilen deneyimler yaşam ve duygu kayıtları[kader senaryosunun fraksiyonlarının yaşanması ve elde edilen yüksek bilgi dizini ile ruhun zengin ve güçlü bir yer kazanması])
2) Buna göre ahiret,kişiye özgü ve kişinin kendi hayatını yapılandıracağı yerdir.. buna göre yapılan kayıtlara bağlı olarak "kendi yaptıklarımızdan sorumlu olmamız",dünyada tuttuğumuz kayıtlar ile ahıretimizi yapılandırırken orada işlediğimiz gayrinizami hareketlerin bize parazit ve kara leke olarak yansıyacağı ve ne kadar örtbas etsek bile bunun bir zarar görme ya da dehşet sahnesi olarak bize "azap" sembolü olarak geri dönmesi kaçınılmazdır..(adalet sistemim)
3)(Ana muhakeme ve hareket sistemi motoru) Ve seni raydan çıkarmak için yoluna bir çok engel çıkacaktır.. (düzeysiz tartışmalar sürekli galeyena getirilip yoldan saptırılmaya çaılşılan bir güruh ve oluşan münakaşalar tartışmalar ve savaşlar sonucu alınan hasar..)
işte bundan korunmak gerektiği ve bunu soğukkanlılıkla karşılayıp eleme yapmadan karar mekanizmasını çalıştırmamak gerektiği.....
4) Bu hususta duygu yönetimini geliştirip sükunet yoluna götürecek şekilde dizginleri ele almak(Kaldı ki bu ahirette de kendi iç muhakemenle oluşturacağın ortamda iyi-kötü ayrımını ve alacağın küçük parazitlere (azap) rağmen iyi şeylerden keyf alma ve bu hasarı en aşağıya indirme için gerekli olacaktır ve bunun kontrolunu yapamayan insanlar ise dengesizlik eserini ise mütekerrir azaplarla alacaklardır[usturupluluk ve ağırbaşılığın gereği]
5) Tek cümle:Nitelikli bir metafizik ortam için nitelikli bilgilerle yüklü bir ruh ve bilinçaltı+ Beynin dier %95 ini yöneten bilinmeyen hafıza mekanizması(ruhumuza bağlı kayıt mekanizması) gereklidir..
ve sonuncusu ise bu kadar terbiyeden sonra dünyada yaşadığın yapay azapların öteki tarafta senin olmayan psikopat isteklerini doyurmayacağından bunun etkilerini azaltmak için hakkını arar bir modda bulunmak,pısırık olmamak ve elinden geldiğince savaşmak ve oluşacak çirkinliklerden kalıcı olarak arınmak ve silih ameller içinde bulunmak
işte benim felsefem de bu arkadaşlar.. biraz saçma gelebilir..
Zaten bunlar pat die oluşmadı.(Artı kendimi de ifade edemem ya pek)bu yüzden de pat die de anlanamayabiliyor..
Teşekkürler saat itibariyle iyi geceler..
aJx: The AcharadJouleeXtensibility( O maddeötesi olmayı başarıp klanını kurtaran ve teknolojinin nimetlerini ve Tau Ceti nin ve samanyolunun patronunu alteden ve gezgin marathon klanı için kendini büyük çarklar arasına katan tek asker idi..)
[Marathon 2 DURANDAL 41.level bilgisayar konsolu bob the third:The faited'in çeviri mesajı]
acharad bu yazıyı nerden aldın ? :)
hiç biryerden almadım........ kendim düşündüklerimi yazdım..
ve bunları tekrar hatırlama felan derken yarım saat fazla mesai yaptım kafede..
hoca ne yazdın bişey anlamadım neyse
[Deleted by Admins]
hayırlı bir evlat.. bana duacı insanlar.. huzurlu ve güzel bir hayat (iki taraf içinde) dilerim ben..
eheh belki biraz egoistçe olucak ama arzum zirveye ulaşmak bunun dışında mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat... hayat felsefemse kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma ve seni öldürmeyen her şey seni güçlendirir...