Şimdi Ara

Hayata karşı boş ve amaçsızca yaşamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam arkadaşlar ben 25 yaşındayım bu zamanda kadar kendimii hiçbir konuda geliştirmedim bir ortama girince çok sessiz sakin ve insanları sıkan bir yapıya sahibim kimsenin kalbi kırılmasın diyee alttan bile alırım. Benim sorunum hayata karşı arkadaşlar. Çok uzak kaldım her şeyden konfor alanımdan çıkmadım babam annem beni dizinin dibinde büyüttü kendim çok özgüvensizim bir işe girişirken bile başarısız olma korkusuyla başlayamıyorum bu sosyal ortam ma çok yansıyor ve insanlar gerçekten bana cahil ve büyümemiş bir çocukmuşum gözüyle bakıyor bu konuyu nasıl aşabilirim lütfen bana yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maraz ve sen aynısınız. Yüz kez soruyorsun, sana millet yardım etmek için adam yerine koyup cevap veriyor ama yine aynı konuyu açıp aynı soruyu soruyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • F1SECO kullanıcısına yanıt

Ne yapmamız lazım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizin troll olduğunuzu düşünmeye başladım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ya boş ve amaçsızca yaşa kardeşim ne var? kazandığınla geçinebiliyorsan hayatından mutluysan niye yeni hedefler peşinden havucun peşinden koşan tavşan gibi koşasın ki? illa hedeflerin olmak zorunda mı yani ne saçma sapan bir düşünce bu.

• F1SECO kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.