Şimdi Ara

Hazırlık Okurken Tekrar Sınava Girip ilk 15 Bin İçine Girme İhtimalim Var mı Yardım Eli...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
10.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ege bilgisayar mühendisliğini kazandım.
    ama içim şimdiki Türkiye şartlarında asla rahat değil.
    2. senemde kazandım 19 u doldurdum.
    ailevi durumumum iyi değil babam 7 sene önce vefat etti.
    yaş bana problem değil çünkü devlet burs verirse + babamın yetim maaşı 500 e yaklaşıyor aileme derft olmadıkca ben sonunda güleceksem sürtülmekten gocunmam isyan etmem.
    inş yurtta çıkar.
    ben ilk 15 bin içine girmek istiyorum burdan arkadaşlara bir önerim var sakın olmaz demeyin: sevgilim geçen yıl 31 binden 5 bine geldi yine arkadaşı mesela ygs de 20 binden ktü tıpta yani bunlar bir tek kitabı tamamen bitirmiş insanlar değiller yani asla zor değil ilk 10 bin sadece konu bilerek bile yapılırki sevgilim birebir örneği. Hele sevgili muhabeetiyle her gün konuşurduk ne sıkıntılar çekti ama Allah ona güldü beni ağlattı heyecan vs 40 bnden 26 bine geldim.
    Ama içim rahat değil bende garanti meslek istiyorum çalışmaya başlamadım ama sınavdanda soğudum biraz çünkü 120 net yapıp aylarca, gerçek sınavda 140 ları bulan arkadasşlarımda oldu ben 140 larda gezerken 120 ye düştüm bu yıl.
    Yani yapılır mı bilmiyorum aslında yaparsın edersin desin birileri istiyorum kendime güvenim hep sıfıra yakındır okuldan da 61 geldi (burdada kafamı bu yıl mahvettiler 70 den aşağısı kazanamaz dediler 60 dan giden çok oldu bu yıl) yarısı 30.5 gelecek ortalama 500 desek 470 yapmam lazım ki burda öneriler ve motivasyon benim hayatım ve geleceğim için çok öenmli.
    Hazırlık okudu belgem olursa ve ingilizce bir bölüme gidersem sene kaybetmem diye düşünüyorum.
    Yardımcı olacak arkadaşları arıyorum hayatta sürünmekten cidden bıktım usandım artık. gün yüzü görmek sıkıntıyı bile sonunda güleceğim diye aşmak istiyorum.
    Allah rızası için yardım rica ediyorum. İsteyen olursa msn telefon vermek isterim bana yol gösterebilecek birilerini arıyorum kendi aklımı kullanamayacak kadar kör cahil ve asosyalim.
    Saygılarımla.

• Öncelikle başın sağolsun.
    kendini bu kadar ağır eleştirmen hoş değil bence..
    puanın sıralaman çok iyi üstelik .
    1 sene daha çalışırsan ilk 5 bine filan girebilirsin bence.
    herşey kendine güvenmekte bitiyor arkadaşım kendine güven !
    yapabilirsin !
    Allah bundan sonra yüzünü güldürür umarım.
  • Kesinlikle. ilk 5 bine bile girebilirsin Allah'ın izniyle.

Pm atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaidAbdullah -- 4 Eylül 2011; 15:48:39 >
  • İnşallah girersin kardeşim nereyi istiyorsun ki?
  • SaidAbdullah // öncelikle mesajını ve pm için teşekkürler. bir türlü cevap gönder butonunu bulamadım. verdiğiniz yazıları okumaya başladım acaba benimle birebir görüşme imkanınız varmı ? msn mi versem ekler misiniz ? motivasyonu bir türlü dengede tutamıyorum. Gördüğüm o ki çok çok çalışan arkadşlarım bile dişe gittiler oysa onlar kadar çalışmayan arkadaşlar sınavda yaptıklarıyla ilk 5-10 bin içindeler. Hedefim tıptı ama o kadar kendimi kazanamayacağıma sartaldımki bu yıl psikolojmi kötü aynı zamanda motivasyon dengelemem de çok zor oluyor. en ufak bir şey etkiler vaziyetteyim.
  • mesela sevgilim bilgisayar kolikti sürekli dizi izlerdi face kolikti yani bunların içinde bir sene geçirdi şimdi ktü tıpta yazdıklarınızda demişsinizya çalışmadan yaptım aynen bir örneği de en şaibeli matemetiği ful çekmişti sınavdaki yapılabilirdi. benim 2 soruyu yapamam heyecanımı tavan yaptırdı ve tüm sınav mahvoldu.
  • hocam bende sıze benzer bi durumdayım ama siz benden iyi durumdasınız.) pm attım ama okumadınız galiba msn yazarsan konusalım cunku bende bilg muhu bıraktım ist elek elektrnk kazandım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: formaldehit23

mesela sevgilim bilgisayar kolikti sürekli dizi izlerdi face kolikti yani bunların içinde bir sene geçirdi şimdi ktü tıpta yazdıklarınızda demişsinizya çalışmadan yaptım aynen bir örneği de en şaibeli matemetiği ful çekmişti sınavdaki yapılabilirdi. benim 2 soruyu yapamam heyecanımı tavan yaptırdı ve tüm sınav mahvoldu.

Hocam bir kere kızlara bakmayın siz öncelikle. Onların çalışmasıyla erkeklerin çalışması bir olmaz.

Neden?

Çünkü bir erkeğin aklından geçen bin bir türlü şey vardır yaratılışı gereği. Ne bileyim "ne olacak bu memleketin hali" meselelerinden tut, annesinin babasının en ufak hareketlerini kafaya takar. Kızlarda genelde bu yoktur. Akıllarında belirli sorunlar vardır. Onun dışına çıkmazlar. Hal böyle olunca bir kızın 1 saat çalışması bir erkeğin 2 saat çalışmasından daha verimli olabilir. Çünkü bu bir gerçek ki sakin, boş kafayla çalışmalar ezici bir şekilde daha faydalı oluyorlar.

Özel hayatına girmek istemem ama bence üniversite bitirinceye kadar salla bu kız işlerini. Zamanı gelince evlenirsin hayırlısıyla. Bak bir de tıp okuyacam diyorsun. Zor hocam. Her şey ilk baştaki gibi güllük gülistanlık olmuyor. Sonra sıkıntılar, pişmanlıklar, ayrılıklar, boşanmalar kol geziyor. İki şeyi beraber halletmen çok zor. Bunalırsın. Belki kıza koymaz ama sen en ufak bir şeyde geceleri uyku girmez gözüne.

Genel olarak tavsiyelerim.

1. Aklını dağıtacak boş şeylerden uzak dur. Kız işleri dahil.
    2. Mutlaka sevmediğin, yapamadığın önemli konuların üstüne üstüne git.
    3. Yapamadığın soruları mutlaka bir bilene çözdür.
    4. Çok çalış. ( Ben az çalışarak kazandım diyenlere fazla itibar etme. Ya yalan söylüyordur ya da doğru söylüyordur ama çok zekidir vs gibi etmenler)
    5. Bol ve güzel sorular çözerek konuyu pişir.

Konuşmak istersen cep telefonumu pm ile gönderiyorum.

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaidAbdullah -- 4 Eylül 2011; 17:27:33 >

• teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgier için zaten bu kız mevzularına girmesem ki hayatımda ilk defa sevgilim oldu ve benden parça parça bu iş çok şeyler götürdü gerçekten çok haklısınız :/ :S
    telefon içinde çok teşekkür ediyorum.
  • hocam bu konuda biraz daha bilgi moral kafam karmakarışık yine :S
  • okul puanınız kırılacak bu sene değilmi ?

elinizden geleni yapın ama hayatın sonu değil. bu forumdada istediği yere gidemeyen pek çok insan var. kimisi tekrar ve tekrar hazırlanıyor benim gibi kimisi kısmetim buymuş diyip devam ediyor. Sıralamanız bence güzel, okul puanınız kırılacaksaki su anda hazırlıkta olduğunuza göre yerleşmişsniz ve ilk senenizde kırılacak. ilk 10 k okul puanı kırılırken bana çok zor geldi. 2 sene sonrası için diyorsanız bence sizin için hiçbir engel yok.
  • pm attim
  • quote:

ege bilgisayar mühendisliğini kazandım.
    yaş bana problem değil çünkü devlet burs verirse + babamın yetim maaşı 500 e yaklaşıyor aileme derft olmadıkca ben sonunda güleceksem sürtülmekten gocunmam isyan etmem.
    inş yurtta çıkar.
    ben ilk 15 bin içine girmek istiyorum burdan arkadaşlara bir önerim var sakın olmaz demeyin: sevgilim geçen yıl 31 binden 5 bine geldi yine arkadaşı mesela ygs de 20 binden ktü tıpta yani bunlar bir tek kitabı tamamen bitirmiş insanlar değiller yani asla zor değil ilk 10 bin sadece konu bilerek bile yapılırki sevgilim birebir örneği. Hele sevgili muhabeetiyle her gün konuşurduk ne sıkıntılar çekti ama Allah ona güldü beni ağlattı heyecan vs 40 bnden 26 bine geldim.
    Ama içim rahat değil bende garanti meslek istiyorum çalışmaya başlamadım ama sınavdanda soğudum biraz çünkü 120 net yapıp aylarca, gerçek sınavda 140 ları bulan arkadasşlarımda oldu ben 140 larda gezerken 120 ye düştüm bu yıl.
    Yani yapılır mı bilmiyorum aslında yaparsın edersin desin birileri istiyorum kendime güvenim hep sıfıra yakındır okuldan da 61 geldi (burdada kafamı bu yıl mahvettiler 70 den aşağısı kazanamaz dediler 60 dan giden çok oldu bu yıl) yarısı 30.5 gelecek ortalama 500 desek 470 yapmam lazım ki burda öneriler ve motivasyon benim hayatım ve geleceğim için çok öenmli.
    Hazırlık okudu belgem olursa ve ingilizce bir bölüme gidersem sene kaybetmem diye düşünüyorum.
    Yardımcı olacak arkadaşları arıyorum hayatta sürünmekten cidden bıktım usandım artık. gün yüzü görmek sıkıntıyı bile sonunda güleceğim diye aşmak istiyorum.
    Allah rızası için yardım rica ediyorum. İsteyen olursa msn telefon vermek isterim bana yol gösterebilecek birilerini arıyorum kendi aklımı kullanamayacak kadar kör cahil ve asosyalim.
    Saygılarımla.

hort mod on

Ne yaptığını merak ettim? Sınava girdin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 27 Eylül 2012; 17:50:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

quote:

inş yurtta çıkar.
    Saygılarımla.

hort mod on

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:42:30 >

• çok istekli gözüküyormuş arkadaş, ne yaptı gerçekten merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengas

quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

quote:

inş yurtta çıkar.
    Saygılarımla.

hort mod on

Bu konuyu açıp, bir kaç ay takılmak için üyelik açmış galiba. Son girişi 6 şubat Merakın ile kaldın iyi mi :P

belki şimdi kulağı çınlarda hatırlar burayı

• Bu konuyu geçen sene hatırlıyorum yav bir iki yerde yanlış yorum yapmış adam ancak neyse merak ettim bende, herhalde merak ettiğimizle kalıcaz
  • Ya bende ayni dertten muzdaribim benim konuya da bi bakin kac tane konu actim pek ragbet gormesiler istedigim cevaplari alamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu sınav işi üni ile birlikte çok zor oluyor . Üni 2. sınıftayım dersler çok ağır olmasa da hoca anlatmadan anlamayacagın cinsten birde yoklama felan alıyorlar mecbur gıdıyorum . Yaklasık 3-4 saatım(gidiş-geliş toplam) ulasımda gecıyor eve geldıgımde ne kafa kalıyor ne enerji ne bişe . Benden ünide okuyupta sınava hazırlananlara tek tavsıyem üniyi dondurun ama hazırlık felan okuyorsanız yada 1. sınıf olup puanınız kesılecekse yada bunların dısında dersler kolaysa zorunluluk yoksa üniye devam edin öbür türlüsü fiziksel ve zihinsel açıdan çok yoruyor . Hedefim tıp . Çalışmaya çalışıyoruz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRO319 -- 27 Eylül 2012; 20:15:08 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.