Şimdi Ara

HD 5850 BATTFİELD 4 Multiplayer performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler 2.el saphire hd 5850 1 gb ekran kartı aldım.Battfield 4 oynamak için,Batfeld 4 mutiplayer herşey low da 20.monitör de takılıp duruyor.

sistemim eski biliyorum.(battfield 4 oynatsın iyi-kötü oyun yaşımız geçti zaten)
    Athlon 2 x 2 245
    ecs 785 gm m am3
    4 gb 1333
    hd 5850
    320 gb hdd
    fsp saga 2 500 watt psu- peak 550 watt
    bulabong kasa (havalandırma iyi)

Low da çöp gibi battfield 4 oynuyorum.5850 ile battfield 4 oynayan yada fikri olanların yardımlarını rica edicem.Battfield 3 oynarken iyiydi.YORUM YAPAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.

• Islemcinizi yukseltin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ikinci elden x4 640 veya x4 955 bulabilirseniz x2 den sonra gayet toparlar ve oyun performansiniz epey yukselir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.
  • Phenom 955 yada 965 ile farki görünce gözlerinize inanamayacaksınız.
  • Yorumunu esirgemeyen herkese Teşekkür ederim.
  • Windows 7 32 bit işletim sisteminden Windows 7 64 bit işletim sistemine geçtim azıcık overclockla oyun akıyor kardeşim.Tüm yorum yapanlara,okuyanlara,okumayanlara teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalezarorkun

Windows 7 32 bit işletim sisteminden Windows 7 64 bit işletim sistemine geçtim azıcık overclockla oyun akıyor kardeşim.Tüm yorum yapanlara,okuyanlara,okumayanlara teşekkür ederim.

Tam yorum yapacaktım sorunu hallettiysen ne mutlu :D
  • İlginiz için teşekkür ederim.Battfield 4 ü hiç beğenmedim.
  • BENİMDE oyun yaşım geçti ama battlefield 4 grafik olarak battlefield 3 baya iyi

keşkem oynayabilseydin .bende orjinal var unistal ettim 3 ay kadar oldu yüklemek baya vakit alır diye yüklemiyorum 50 gb oldu dlc ler ile
  • meydey45 kullanıcısına yanıt
    Oyunu kopyalayıp.Formattan sonra önce origin i kurup daha sonra origin download a basıp durdurup önceden kopyaladığım oyunu oyunu indirdiği klasöre atıyorum her seferinde sıfırdan kurulum yapmamış oluyorum.iyi günler.
  • Sorun x64 Windows 7 ye geçince çözülmüştür.Akıcı şekilde battfield 3-4 5-6-7-8 oynanmaktadır.Silinebilir.silinmeyedebilir vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

BENİMDE oyun yaşım geçti ama battlefield 4 grafik olarak battlefield 3 baya iyi

keşkem oynayabilseydin .bende orjinal var unistal ettim 3 ay kadar oldu yüklemek baya vakit alır diye yüklemiyorum 50 gb oldu dlc ler ile

origin oyunlarini uninstall etmeniz gerekmiyor D: gibi bir yere kurun C:'ye format atsaniz bile origin kurunca oyun klasorunu D: neyse artik gosterin yine download cikiyor ama bir iki dakikada dosyalarin oldugunu anliyor bastan indirmek zorunda kalmiyorsunuz.

bf4'u ben de begenmedim bu arada gecen sene bu ay almistim 5 saat oynamisim adamlari goremiyorum ama bf3'te kimildayani vuruyorum 3 daha guzel bence.
  • Bence (biraz dinozorluk olacak ama) battfield bad company 3 ten de iyiydi.Dice gittikçe güzelleştireceğine gittikçe bozdu güzelim seriyi bir umutla aldık 4 ü de 3 ü de zaten oynuyorduk.Herkese iyi akşamlar.
  • batlefiel4 işlemci ağırlı çalışan bir oyun hocam yanlış hatırlamıyorsam işlemcinizi yükseltin hocam
  • Hepimizin oyun yaşı geçti ama hd5850 6 yil kullandim hala gta5 ve diğer oyunlarda iyi iş görür +4gb ram ve phenom 2 955 veya 965 bir işlemci buldunmu kıvamında idare eder...

• İşlemci phenom bile değil hocam

• ATHLON ama Phenom GÖRÜNÜMLÜ. :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.