Şimdi Ara

hdd format sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    daki hdd yi cikarttim yedek hdd olarak kullandigim hdd ye xp kurmak isterken bir ilk ekranda sorulan bolumlemek icin C ye basin yazan yerde C ye bastim sonra hic bir sey gelmedi, sonra kur dan ciktim. simdi format yapmami istiyor. eski halina nasil alabilirim? icinde onemli dosyalarim var format atmak istemiyorum.

• Geçmişolsun. Paniğe hiç gerek yok. Çok basit.

Çalışan bir bilgisayara o harddiski tak.

ONTRACK EASY RECOVERY 7.8 PROFESSIONAL programını kur.

Artık o programla formatlanmış veya bölümleri silinmiş harddiskleri bile kurtarabilirsin.
  • zaten hdd kutusundan cikarmistim simdi ona geri taktim ama sonuc degismedi. bilgisayara 2 hdd olarak takinca yine ayni olmazmi?
  • Tam olarak sorun nedir anlayamadım.

Eyer yanlışlıkla partisyonları sildiysen yukarda yazdığım programla kurtarabilirsin. Bunun için çalışan bir bilgisayara kurtarmak istediğin harddiski slave olarak tanıtıp, işletim sistemini açtıktan sonra programı çalıştır ve harddisk seçimini yaparak kurtarma işlemini başlat.

Dosyaların silinmiş olsa dahi geri getirir.
  • butun belgelerimi kullandigim 2 hdd e xp yuklerken bir hata yaptim, sonra tekrar actigimda bicimlendirmemi istedi. icinde 250 gb a yakin dosya var. simdi bicimlendirdim (hizli sekilde) hata verdi 2 kez bicimlendir yaptim. su an easy recover pro. trial ver. indirdim calistirdim, format recover dan geri almayi deniyorum ama 80-100 saat den bahsediyo. ve bilgisyarimda da 100 gb bos alan yaratabildim. deniyorum deniyorum olmadi bi daha deniyorum, birisi bi akil verirse coook sevinirim
  • 105 saat boyuca calısan programın sonucu husran!!!! hıc bır dosyayı geri alamadım. ontrack easyrecover ile. 9 doya buldugunu soyledi 250 gb lık yerden onları bile alamadım. trial versiyonu oldugu içn dosyalar kayıt edilemedi diyoo. acaba bir yerde yanlıslık mı yaptım yoksa trial ver. oldugu içinmi?? bir fikri olan varsa lutfen yardımcı olsun.
  • BEN EasyRecovery Pro 6.10 Retail - Profesyonel veri kurtarma yazılımını kullandım 160gbı 3 saatte kırıntısına kadar geri getirdi tam sürüm hemde istersen adresi pm atabilirim yasak heralde forumda program adresi vermek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    raid'li sistemde format sorunu!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım karışık işlere girmişsin.hızlı format dediğine göre kurtarılma şansı var.
    ilk işin full sürüm easy recoveryi internetten bulup sorunlu harddisk dışındaki xp makinada programı kurmak.ardından data recovery seçeneğinden 2.HD olarak sorunlu hd i seçip taratmaya başla.bu arada recovery folder olarak sakın olaki sorunlu hd i seçme,seçtirmez sanırım program da.kurtarılan dosyaları belki isimleri kısaltılmış olarak 1.Hd ine aktaracaktır.tabii 1.hd deki boş alan kurtaracağın veri miktarından az olmamalı.Easy recovery nin yanlış hatırlamıyorsam 6 ya kadar olan versiyonu uzun dosya isimlerini kısaltarak 8 karakter kurtarıyordu.ancak 8 versiyonu uzun dosya isimlerini destekler. sonradan uğraşmazsın.eğer hd in zarar görmüşse donanımsal yada bad sektör gibi sistemde takılma ve yavaşlamalar yaşarsın.
    ben 2 sene önce takınca makineyi kilitleyen bütün verilerimin olduğu hd imi 2. hd e günlerce uğraşarak EASY RECOVERY ile kurtarmıştım.bozuk hd 1sn okuyup 30sn kitleyerek sistemi baya uğraştırmıştı.bu yüzden xp açılışı bile 5-10 dk alabilir.
    kolay gelsin..

• Xp kurmayi deneyiniz sadece , belki dosyalara ulaşabilirsiniz ama bazilari hasar görmüş olabilir.
  • buyuk bir cogunlugunu geri aldim ama bazi resimler, dokumanlar okunmuyo, arkdaslar varmi buna da bi cozum
  • bi tavsiyesi olan yokmu arkadaslar, lutfen yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.