Şimdi Ara

Hdd'im Sİzlere Ömür Kart Yandı(Galiba)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hddm bir iş kazası sonucu Galiba kartı yandı açıkda olan usb hub hddnin kartına dokununca kısa devre ile aramızdan ayrıldı.Diskin içinde bilgilerim var depo diskim ben bunun kartını nerde yaptıra bilirim.İstanbul anadolu yakasında hdd samsungun hd120ıj modeli 7200rpm 8mb cache li Bilgilkeri kurtarıyım başka diskde alabilirim.yeterki belgeler geri gelsin

• BORD yandıysa eğer aynı nodel bir disk bulursun onunla direk değiştirdiğinde olabilir herhalde
    quote:

Orjinalden alıntı: DJ_ICEMAN

Arkadaşlar hddm bir iş kazası sonucu Galiba kartı yandı açıkda olan usb hub hddnin kartına dokununca kısa devre ile aramızdan ayrıldı.Diskin içinde bilgilerim var depo diskim ben bunun kartını nerde yaptıra bilirim.İstanbul anadolu yakasında hdd samsungun hd120ıj modeli 7200rpm 8mb cache li Bilgilkeri kurtarıyım başka diskde alabilirim.yeterki belgeler geri gelsin
  • Aranıyor SAMSUNG HD120IJ HDD KARTI
  • Bu hdd'nin kartını topkapı'da 2.el pc satan yerlerde bulabilirsin.
  • arasan bulursun ama sorun sadece kartını bulmanda yani satılıyor olsa bile hdd ile birlikte satılıyodur onuda alır kullanırsın zati
  • Tanıdığın birinden aynı model harddiskin plaketini değiştirip bilgilerinizi kurtarmanız mümkün.
    Elimde olsa söker yollardım valla ama bende Seagate var maalesef.
  • Kadıköy yazıcı oğluna git ya ilk kat ya 2. kat da sol da bi parçacı vardı orada bulabilirsin.
    olmadı tüm hanı dolaş illa bulursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXx_xXx -- 2 Ağustos 2007; 15:25:44 >
  • istersen bendeki aynı hdd yi sana satayım çünkü bende 2 sata girişi var ve birinde de dvd writer var
    120 gb de yetmiyor artık sana satabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperen_69
    istersen bendeki aynı hdd yi sana satayım

Devre daha ucuza gelir.
    + devreyi takınca senin hdd sağlamsa kullanmaya devam edebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.