Şimdi Ara

HDD ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni aldığım bilgisayarımdaki HDD bir program çalıştırdığımda çıt çıt veya çıtır geliyor ve dosyamı açıyor. Bu ses normal midir?

Valla benim sinirim bozuluyor sesi duydukça aynı makinadan belki 4 yada 5 adet denedim hepsi aynı idi ses sinir bozucu geliyordu. Normal formatta attım bir bozukluk belirtisi yok windows kurarkende bölümleme yaptım.

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makrovb -- 2 Mayıs 2006; 12:34:33 >

• markası seagate ise doğaldır.Seagate in disklerinde böyle bir ses sorunu var.kafan takmana gerek yok.Markasınada c ye sağ tıklayıp özellikler ordan donanıma tıklayarak bakabilirsin.
  • Aslında yeni çıkan HDD ler de ses sorunu yok seagate olsa bile HDD yi kendin gördün mü kullanılmış olma ihtimali olabilir yada o ses başka biryerden de geliyor olabilir garantili değilse bilgisayar kasayı bi açıp bak
  • yeni çıkanlarda da ses var. özellikle seagate. ya da bana öyle denk geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoGo

yeni çıkanlarda da ses var. özellikle seagate. ya da bana öyle denk geldi

Yok yok seagate lerde var o sorun.Arkadaşım 80 sata seagate aldı.Şuan evinde jeneratör çalışıyo diye bazen belediye baskına geliyo.
  • Allah allah bende iki tane 80 Gb Seagate barracuda var 2 buçuk sene oldu haalaa tık ses yok ve kasanın yan kapağı hep açıktır bir tek power ın fan sesi geliyo oda rüzgar sesi gibi bi ses
  • habbit yeni çıkan serilerden kullandın mı?Ben çok gördüm Seagate bağırıyo diyenleri.Özellikle Seagate i savunan bir arkadaşımı uyarmıştım seagate alma diye.Adam şuan diyoki "keşke maxtor alsaydım 30 gb şuan bununla uğraşıyor olmazdım"

Benim firma kötüleme gibi bir amacım yok.Sadece şu sıralar olan bir sorununu söylüyorum.Ha bu belki bir seridedir bilemem.Ama forumda onlarca yorumda seagate ses sorunu var denirse orda dururum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni laptopum ve hdd den gelen ses
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeni aldığım sata II ötüyor.galiba sata II lerde olayı geliştirmişler.
  • mrb

hepinize teşekkürler
    markası Seagate Disk Sürücüsü ST380011A (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)

Galiba yapacak bişi yok bu sesi dinleyeceğiz korkum bozulma olması o kadar bilgi var.
  • bende de var 80 gb seagate sata ve traktor gibi ses yapıyor ama ide olanı var hiç ses yapmıyor
    hatta sata olanı ses yapıyor diye 2 kere servise gönderdim ve ısrar ederek değiştirtim ama nafile ses normal yani.aslında önemli olan diskleri serin tutmak,mutlaka disklere üfleyen bir fan takmak gerekir ve böylece uzun seneler gider
  • seagate 80 IDE var bende kasa kapalı durumdayken bile rahatsız edici ses yapıyor. Genelde bu problem var galiba seagatelerde.
  • Benim kasada hdd'yi vidalamak için vidayla hdd arası lastik contalar var. Titreşimi engellediği için disk sesini baya bi kesiyo. Piyasada da bildiğim kadarıyla bu işi yapan aparatlar var. Bir bakın derim.
  • valla kağıt sıkıştırdım ben.
  • Hdd biraz eski ise doğaldır bide seagate ise çok doğaldır samsung alsaydın böyle bir sorunun olmazdı ama hdd yeni ise seagate olduğu için ses yapıyodur
  • benim ıde hard disktende acaip sesler geliyordu, zaten eskiydi de. daha sonra iptal oldu. bir servise götürdüm senin hard disk kafa atıyor bozulmuş tamirde olmaz dediler. anlamadığım bu kafa atmak ne demek ve tamir olmadığı doğru mu?
  • bendede maxtor var 80 gb 7200 rpm çok ses yapıyo bu sesi nasıl keseriz....
  • bendede maxtor var 80 gb7200 rpm ama tık sescıkarmadı 2.5 senedir hala canavar gibi calışıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.