Arkadaşlar masa üstü bir bilgisayarım var.Aslında cidden fena değildi nvidia 9600 gt olması lazım ekran kartı var 4 gb ram var i5 işlemci kasma falan yapmazdı.Uzun bir süre önce hard diskim sanırım bad sector oldu.Açılışta the hard drive problem türü br uyarı verip duruyordu ve gün geçtikce çok kasmaya başladı ve bugun artık inanılmaz kastı ardından bi anda çat diye kapandı açınca açılıyor fakat bir süre sonra direk kapanıyor.Benim fikrime göre harddisk bozuk oldugu için bad sectordan kasma yapıyor kapanma sorunuda bad sectordan kaynaklı sanıyorum.bu yüzden 1 sata hard disk birde power sub almayı düşünüyorum.Tavsiyesi yada fikri olan varsa bu sorunun benim düşündüğüm sebebden farklı bir sebebpden oldugunu düşünen varsa lütfen yardımcı olsun acil değerli fikirlerinizi bekliyorum.Teşekkürler...
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
kardeşim ben söylediklerinden harbiden bişey anlamadım bu söylediklerinle neyi iyi edicem ve pc neden kapanıyo power subda bi sorun olabilirmi?
Konu Başlığınız Revize Edildi.
Son zamanlarda ''acil yardım, öldüm bittim ben, acil bilgisayarım yandı, çok sıcak,uzman sorusu'' gibi konu başlıklarının kullanımı artmaktadır.Yine aynı şekilde tamamen büyük harfle yazılmış konu başlıkları ve imla kurallarına uyumsuzluk vs. gibi benzeri başlıkları içeren konular, kilitlenip, silinecektir. Konu başlıklarınızı oluştururken, lütfen konuyu özetleyen başlıklar seçmeye dikkat ediniz.
İlginiz için teşekkür ederiz.
DH Yönetimi
felsefe yapacagına yok sıcakmıs bilmem ne yardım et arkadaşım felsefeye gerke yok öldüm bittim falanda demiyorum bu konular için mi admin oluyorsunuz siz yoksa yardım etmek için mi saçmalık kitlicekmişde konuyu hey allahım
anakartin neydi?
hdd değilde power supply olabilir yedekte yada arkadaşından temin edebileceğin psu ve hdd varsa dene eğer gene aynı sıkıntıyı yaşarsan o zaman anakartta bir problem olabilir.
hdd değilde power supply olabilir yedekte yada arkadaşından temin edebileceğin psu ve hdd varsa dene eğer gene aynı sıkıntıyı yaşarsan o zaman anakartta bir problem olabilir.
malesef yedekde yada temin edebileceğim bi yerde power supply ve hdd olsa denicem ama ben direk almayı düşünüyorum bunları anakartta bi sorun olacagını sanmıyorum hard disk eminim bozuk sorun veriyor açılışta zaten ama bu kapanma derdide olunca tahminime göre power supda gitti dedim sizlere danıştım
power supply ağırlıkta ztn hdd olması mümkün değil en azından elektirik gelir pcye diski fln görmez v.s v.s
quote:
Orijinalden alıntı: Modality
power supply ağırlıkta ztn hdd olması mümkün değil en azından elektirik gelir pcye diski fln görmez v.s v.s
hayır elektirk zaten geliyor açılıyor pc bir anda sanki fişini çekmiş gibi çat gidiyor 1 2 kere olunca böyle bende parçaları almadan açmama kararı aldım pc yi
%90 power kaynaklıdır o zaman
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme