Şimdi Ara

Hedef: İlk 100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
7
Favori
10.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11'e geçtim. yaz tatilinde kasmadan güvenderin 100% mat. kitabını bitirdim, türkçe içinse 2 kitap okudum. farkettim ki türkçe 30'dan 36'ye, mat ise 20den 27 nete çıkarabildim. 10. sınıfta sene içinde her ders için olmasa da test çözdüm. şimdi ise ygs sosyal ve fen bölümlerine asılmam gerekiyor. feni 1 ay gibi bir sürede bitirebilirim, fakat sosyalden o kadar emin değilim (malum felsefe bilgim yok, tarih ise ayrı bişey, coğrafya halledilebilir.) hepsi bittikten sonra ise ygs denemeleri çözeceğim. bu arada dershaneyle birlikte 11. sınıfın konuları da var tabi... 11. sınıfın bitimi (yaz tatilinde) 10'u halledip lys denemelerine başlayacağım. Umarım hedefime ulaşabilirim. Eksik düşündüğüm şeyler için, geri besleme yapabilirseniz sevinirim. (bu arada "ilk 100ü hedefliyorsan interneti çoktan bırakman gerekir" gibisinden yorum yazanlara: ) bu, şimdilik forumda açtığım son konuydu. interneti de bırakıyorum, malesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostbusters123 -- 10 Eylül 2011; 22:34:56 >

• ilk 100 bursu icin dmi . seni gidi para göz seni
  • aklımı okudun... sonuçta ilk 100'e her sene 100 kişinin girmesi gerek. neden onlardan biri ben olmayayım.
  • İNşallah hedefine ulaşırsın ne güzel 11 sınıfta başmalışsın ah eşek kafam keşke bende durumun ciddiyetini kavrasaymışımda 11 de başlasaydım
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostbusters123 -- 2 Şubat 2012; 21:44:12 >
  • 12de mi bişey işlenmiyor Diğer bölümleri bilmiyorum ama sayısalda 12 önemli organik kimya , türev , integral , dalgalar , yarıklar , sistemler vs vs. bir çok konu var.
  • hm.. teşekkür ederim, 11'de "9, 11" , 12'de de "10, 12" yaparım o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HEDEF İLK 20k
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başarılar
  • sağolasın. :)
  • bence 10yazıyla baslamakla 11 yazı baslamak arası hic fark yok derece yapmak icin sadece cok calısmak yetmez zeki de olman lazım
  • "zeki olmak" dediğin şey soruları yorumlayabilme becerisidir. örnek: (matematik) bir soru var, soru ne kadar zor olursa olsun, eğer sen bu soruda öğrendiğin bilgiyle çözüm yolunu birleştirebilirsen olay bitmiştir.

sen heralde herkesin aynı kapasitede olmadığını düşünenlerdensin..

herkes aynı kapasitededir, yalnızca beyinlerini kullanabilme becerileri farklılık gösterir. bu beceri ise doğduktan sonra kazanılır. demek istediğim bu.
  • benim demek istedigim tek sey zeki degilsen gunde 10saat 9. sınıftan beri çalış yine derece yapamayacagın . derece yapan tanıdıklarım var rahat adamlar. gunde 3 4 saat anca calısmıslardır . sadece calısmakla olmaz demek istedim neyse sen bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostbusters123

"zeki olmak" dediğin şey soruları yorumlayabilme becerisidir. örnek: (matematik) bir soru var, soru ne kadar zor olursa olsun, eğer sen bu soruda öğrendiğin bilgiyle çözüm yolunu birleştirebilirsen olay bitmiştir.

sen heralde herkesin aynı kapasitede olmadığını düşünenlerdensin..

herkes aynı kapasitededir, yalnızca beyinlerini kullanabilme becerileri farklılık gösterir. bu beceri ise doğduktan sonra kazanılır. demek istediğim bu.

doğru söylüyorsun yolun açık olsun, başarılar.
  • teşekkür ederm.
  • ilk bine çalışmanla girebilirsin. ama ilk 100 için şansa da ihtiyacın var
  • Nasil herkes ayni zekilikte? İnsanlara cesitli organlarla ilgili hastalik genleri aktariliyor.Yani genetik bir etki var hastalikta.Ki her organ da genetik bir durum varken beyinde neden olmasin.Kabul et oyle ya da boyle bazi insanlar diger insanlardan daha zekidir.Ha calisma ile farki en aza indirebilirsin.Ama birileriyle ayni derece calisinca niye ben onu geciyorum? Fln deme.Ayrica zekilik beyini kullanabilme yetisidir.Bir insan beyninin ortalama yuzde 5 ini kullanabilir.Ama einstein da bunun yuzde 7 oldugu belirtilmis.Sayilar degisebilir ama fark ayni.
  • Kolay gelsin genç adam. Hedefin nere?
  • okul derslerin nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bukaleminbreakdansı

okul derslerin nasıl?

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostbusters123 -- 2 Şubat 2012; 21:46:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kings_eyes

Kolay gelsin genç adam. Hedefin nere?

haha sağol. tıp düşünüyordum. sonra vazgeçtim o kadar seneye değmez dedim kendi açımdan. mühendislik o yüzden.

hedef tutarsa üniversiteyi ben değil, onlar beni seçecek (biraz egoist bi söylem oldu, ama olsun.)

+ teklifi veren üniversitedeki imkanlar.

bunları düşününce neden alacağım puanı devlet üniversitesinde heba edeyim?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.