Şimdi Ara

HELP MEEEEE!!! PROBLEMLERİ NASIL HALLETTİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaç tane sb çözmek yeterlidir? körfez mat --- 3-4-5 --- fem k.ö kafimidir?

• Apotemi problemler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apotemi problemler yeter

• Apotemi yeter bence
  • hallemedik ki be reis
  • a yayınları matematik soru bankası kullandım
  • Apotemi problemler kullandım yarısında bıraktım. Kitap güzeldi yanlış anlamayın, sorun bende problemler için çalışmanın yanında okuyup anlama gücünüzün de yüksek olması önemli bence. Bi soruyu bir kere okuyup doğru çözmek ile beş kere okuyup doğru çözmenin farkını ygs'ye girenler iyi bilirler. Eğer önümüzdeki yıl sınava gircekseniz çok kitap okumanızı öneririm şimdiden , hem problemler hem ygs türkçe için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hem sınavda soruları daha hızlı okuyup anlamak ve zaman artırmak için çok önemli.kitap okuyun hızlı okuma tarzı alıştırmalar yapın 18liler çok işinize yarayacak

• Rutin + apotemi fazla mı olur

• iyi çalışın 18 tayfası

döşüyorlar valla problemleri
  • Kardeş ben milletin aksine problem çalışmanı önermiyorum. Bol deneme çöz. Problemleri öyle hallet. Şahsen ben öyle yaptım dershanede de anlatıldı. 2 yanlışım çıktı problemlerden ikisinide salladım tutmamış. Çalışsam fazlasını yaparmıydım. Zannetmiyorum. Tabi yinede sen bilirsin.
  • birçok arkadaş aptomi demiş ama benim temelim bayağı zayıf bu aptomi problemler konu anlatımmı soru bankasımı ? işimi görürmü?
  • Metin yayınları problemler

• ygsburo kullanıcısına yanıt
    İşini görür bak ben çözmedim 14 problemden 4 tane anca yaptım cozseydım şuan belki 10 tane yapmış olurdum

• quote:

Orijinalden alıntı: ygsburo

birçok arkadaş aptomi demiş ama benim temelim bayağı zayıf bu aptomi problemler konu anlatımmı soru bankasımı ? işimi görürmü?

Önce normal kaynaklardan temel problem gücünü geliştir . Sonra apotemiye geç . Apotemi tam sınav ayarında uğraştırıcı ve özgün soru tipi ile dolu . Bu sınavda bana faydası dokundu .

• Sen onları halledemezsin onlar seni halleder(prob 1 bos yaptım ama 30dk gitti)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matin en zor konusu Problemler...Algilamasi zor,zaman alici sorular soruyor osym.Oyle ki matta cok zaman harcarsan diger dersleri hizli cozmek zorunda kaliyorsun ve gereksiz yanlislarin cikabiliyor.Kisaca cok tehlikeli bir konu.

Bu sene 3 y 7 bos Matim vardi bunlarin 8i problemlerdi.

Apotemi prob.ve rutin is gorur muhtemelen.

• Ne yaparsan yap kendini her zaman en zoru en kotusu icin hazirla. Ben bu kadar da olmaz diyerek ozdebir seviyesinde tum denemeleri bir kenara attim. Toderde 37 net yapip kendi kendimi mutlu ediyordum. Sonuc 23 matematik neti.

Problemler konusundaysa once rutin olanlardan yani siradan soru bankalarindan birini bitir. Ben karekok oneririm. Sonra kesinlikle ama kesinlikle apotemi problemleri eksiksiz bitir. Simdi en cok o kitabi cozmeden biraktigima uzuluyorum. Sonra zaman kalirsa karekok rutin olmayana bakabilirsin ama o biraz daha degisik mantikdadir.

• Oyle bir seyler cozmesim 2-3 bosum var.Son anda cozdum ama.Problemlerde pek yapacak bir sey yok gunluk apotemi (cozmedim ama herkes tavsiye etmis ) 2-3 sf cozsen yeterli olur.Ales + Gecen yillarinkinu coz sinavda prob. Cozerken 2016 couyor gibi oldum problem sotu tiplerini ayirt etmeyi ogren taktiklere bak vs...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitap okuyun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.