Şimdi Ara

Hep emeklerim boşa gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konu açma huyum yoktur yorumda pek yazmam ama yorum almak istedim . tamam bizde bazen normal oyunda ciddi oynamıyoruzda arada sırada girip oynuyorum her seferinde mi böyle adamlar denk gelir. ya bizim takıma ya karşıya sürekli bunlardan denk geliyor. sadece bana denk geliyo demiyorum . oyun içi küfürleşmeleri hiç konuya dahil bile etmiyorum hep dalga geçilen baron önü vs bile yapıldı khazixle malphite

Hep emeklerim boşa gidiyor

• Nickinin sergio4 olduğunu gizlemene gerek yoktu
    http://www.lolking.net/summoner/tr/731555
  • artık gelinen son nokta orasi. Daha bugün eksik runlerden gına geldi sıfırdan hesap açtım. Inanır misin ordaki acemiler bile bunu yapmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne biliyim millet gizliyor karalayım dedim farketmez
  • Dostum normal oyunlar öyle. Bugün 5-6 tane normal oyun attım yk böyle birşey. Afk ı bol, yetenskziler dolu, 15 dakikada oyun bitirmiştik, garip garip insanlar mı dersin her mok var normal oyunda. Cidden TR de normal oyun atılmazmış bunu öğrendim
  • İlk defa yapacağım

Taric op
    2 Warmong op
    Caitlyn op
    Kha'Zix op
    Sansür op
    tr_tr op
    Malphite nick op

O değilde bir şey farkettim SB Lean Teemo'nun çürük mantarı paylaşımlarında admin

• "normal"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Zigot]#Mercimek

ne biliyim millet gizliyor karalayım dedim farketmez

Bizden kaçış yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Szef

İlk defa yapacağım

Taric op
    2 Warmong op
    Caitlyn op
    Kha'Zix op
    Sansür op
    tr_tr op
    Malphite nick op

O değilde bir şey farkettim SB Lean Teemo'nun çürük mantarı paylaşımlarında admin

seçim ekranında teemonun çürük mantarı kalmadımı dedi khazix. sb lean da ana avrat sövdü ne olduğunu bilmiyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Zigot]#Mercimek

quote:

Orijinalden alıntı: Szef

İlk defa yapacağım

Taric op
    2 Warmong op
    Caitlyn op
    Kha'Zix op
    Sansür op
    tr_tr op
    Malphite nick op

seçim ekranında teemonun çürük mantarı kalmadımı dedi khazix. sb lean da ana avrat sövdü ne olduğunu bilmiyorum ben

O adam noobun önde gideni direk blockla. Örnek veriyorum 1 minyon çal direk her eşyasını satar bot yapar veya ward alıp ismini yazar.

• sadece kendi nickini gizlemenden bu oyunu oynamayı haketmedigini gösterdin senide blockladım iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pead

sadece kendi nickini gizlemenden bu oyunu oynamayı haketmedigini gösterdin senide blockladım iyi günler.

aferin ne diyim
  • normal adı üstünde
  • yeter artık vurmatın adam öldü insaf biraz insaf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.