Şimdi Ara

Hepsi Burada parça satışlarında neakdar güvenilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yakın zamanda Hepsi Burada'dan Msi Gtx 1070 Gaming X ekran kartı almayı düşünüyorum. Kartıma 9 taksitde en düşük fiyat Hepsi Burada'da. Zamannıda kendilerinden çok memnundum. Aldıkdan 1 sene sonra bilgisayar koltuğumda sorun çıkınca kendileri garanti kapsamında servise gönderip yenisiyle değiştirmemde yardımcı olmuşlardı. 3 ay önceki alışverişimde kalitesinin bozulmuş olduğunu farkettim. Hdd aldım. Yoğunluğum sebebiyle almış olduğum hemen takamadım. Taktığımda bozuk olduğunu farkettim. 15 günü geçti diye Hepsi Burada ne iade aldı ne de servise göndermemde yardımcı oldu. Kendim distribitörü bulup iletişime geçerek onlara gönderdim. Yenisiyle değiştirdiler. Hdd satıcısı Hepsi Burada değil başka bir firmaydı. Ekran kartını direk Hepsi Burada satıyor. Hepsi Burada parça satışlarında neakdar güvenilir ? Hepsi Burada iade edilmiş veya tamir görmüş ürünleri satıyor diye birşeyler de duymuştum. Bu tip söylentiler doğru mu acaba ?
    Teşekkür ederim

• Onu bunu bilmemde stok durumuna kesinlikle bak sonra başın ağrımasın. 30 temmuzda kasa sipariş ettim hala tedarikten bekleniyor diyorlar. 5 defa aradım kayıt açtılar tık yok. Bugün özür dilediler 15 liralık çek verdiler. Bakalım ne olacak
  • 2 hafta önce msi 1070 aldım. Sıfır kart geldi.Aynı gün kargoya verdiler.
  • Teşekkür ederim. Stokda var gözüküyor. Hala süper hızlı gönderimde. 17:00dan önce sipariş verirsem aynı gün kargoda diyorlar.
  • Selam

Geçen seneler farklı zamanlarda psu, anakart, işlemci, ssd ve monitör almıştım, sorunsuz kapalı kutu orijinal ürünler elime ulaştı, hatta monitörde tam ortada piksel hatası çıkınca aynen paketledim sorunsuz iade aldılar paramı da hesabıma geri yolladılar, düzgün hızlı çalışan bir firma benim gözümde, uzun zamandır da indirimlerini takip ederim ve ihtiyaçlarımı sıkca hepsiburada dan karşılarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaadra

Herekse selam.
    Yakın zamanda Hepsi Burada'dan Msi Gtx 1070 Gaming X ekran kartı almayı düşünüyorum. Kartıma 9 taksitde en düşük fiyat Hepsi Burada'da. Zamannıda kendilerinden çok memnundum. Aldıkdan 1 sene sonra bilgisayar koltuğumda sorun çıkınca kendileri garanti kapsamında servise gönderip yenisiyle değiştirmemde yardımcı olmuşlardı. 3 ay önceki alışverişimde kalitesinin bozulmuş olduğunu farkettim. Hdd aldım. Yoğunluğum sebebiyle almış olduğum hemen takamadım. Taktığımda bozuk olduğunu farkettim. 15 günü geçti diye Hepsi Burada ne iade aldı ne de servise göndermemde yardımcı oldu. Kendim distribitörü bulup iletişime geçerek onlara gönderdim. Yenisiyle değiştirdiler. Hdd satıcısı Hepsi Burada değil başka bir firmaydı. Ekran kartını direk Hepsi Burada satıyor. Hepsi Burada parça satışlarında neakdar güvenilir ? Hepsi Burada iade edilmiş veya tamir görmüş ürünleri satıyor diye birşeyler de duymuştum. Bu tip söylentiler doğru mu acaba ?
    Teşekkür ederim

Hocam hangi ürün olursa olsun hepsiburada dan alışveriş yaparken satıcının hepsi burada olmasına dikkat ediniz.Sonra başınız yanmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla hepsiburada'dan zamanında bir gtx 960 aldım kart arızalı çıktı hemen geri gönderip değişim veya teknik servis desteği istedim kabul etmediler. bende para iadesi isteyip farklı bir yerden aldım yani işin özü müşteri memnuniyeti konusunda iyi değiller ufak tefek şeyler alınır onun dışında yüksek meblalı ekran kartları işlemci anakart gibi parçaları inventus'dan almayı tercih ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 10 Ağustos 2016; 1:10:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gayet güvenilir hocam.

• Acikcasi en guvendigim firmadir herseyimi oradan aliyorum 0 sikinti cektim simdiye kadar yasadigim sorunlardaysa cok ilgililerdi

• Şimdiye dek envai siteden alışveriş yaptım. En kalitesizi hb diyebilirim. Bir aksaklık oldugunda mh ile çözme imkanınız şansa kalmış.

• inventusda varsa oradan al hocam. trdeki en kaliteli firma diyebilirim. kahve makinesi aldım hbden 6 gün önce hala kargoya verecekler, iptal ettim bende (birde süper hızlı gönderi sözde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daddy Recep -- 10 Ağustos 2016; 2:50:18 >
  • Kasa, psu, ram, hdd, işlemci soğutucusu, monitör aldım. Paşalar gibi kullanıyorum

• Teşekkür ederim. Hepsi Burada'dan yapılan alışverişleri 15 gün içinde test edip sorun varsa direk iade etmenin en iyisi olduğunu deneyimlerimden öğrenmiştim.
  • Satın almadan önce stoklarında bulunup bulunmadıgını sorun ve öyle sipariş edin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.