Şimdi Ara

Hepsiburada.com TELEFON ve TABLETLERİ iade almıyor. Dikkat edin . Alışveriş yapmadan önce düşünün!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
1
Favori
16.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smalsrol

Ya malesef öyle, satıcılar bu durumu nasıl kompanse ediyor bilemiyorum. Bence ürünü tedarik eden firmaların bu tarz 3.parti satış yerlerine iade ürünler hakkında destek vermesi gerekiyor. ( Kim bilir, belki veriyorlardır ). Diyorum ya ben daha geçen ay galaxy s10 plus iade ettim ama benim birkaç problemim vardı, iade ettim tekrar Samsung türkiye mağazasından aynı ürünü aldım. Şimdi n11 de satıcı telefoncu ahmet abi olsa o ürünü ne yapardı bilemiyorum. Alıp samsunga mı gönderirdi yoksa kullanılmış telefon diye ucuza mı satardı orası muamma. Ama ben bunları bu kadar ince düşünemem çünkü tüm detaylara hakim değilim.

100 satıcından 99'u allayıp pullayıp sıfır diye satıyor tekrar maalesef.

O yüzden diyoruz, gereksiz iade yapmayın diye

Sonra da forumda konular görüyoruz, sıfır ürün aldım kullanılmış ürün gönderdiler diye

Yani ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz (:

• İnsanın yasal olarak hakkı olan şeyi yapması, hakkını araması bile suç olmuş.

Üstelik bunu satan firmanın söylemesine rağmen.

Forumda son zamanlarda açılan konulara yapılan yorumlar gerçekten içler acısı.

• Siparişimi sebepsiz ve habersiz iptal edip satışa devam eden Hb için ne diyorsunuz çok bilmiş arkadaşlar. Sus otur büyük firma bunlar mi?

Daha hak,hukukunu bilmekten aciz,biat kültürü ile güçlüden yana hukuk tanıyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EZERGEÇER1877 E kullanıcısına yanıt

Hocam, bu yasayı zaten türkler bulmadı, avrupa bölgesindeyiz, avrupada belli başlı tüketiciyi koruyan yasalar vardır. Senin şu dediğini yapsak bize 5. dünya ülkesi gözü ile bakarlar. Kaldı ki amerika'da da bu yasalar aynı. Hatta onlar o kadar cok alışmış ki, aynı anda 3 farklı markanın ürününü alıp, ilk 14 günde en beğendiği dışınad diğerlerini iade ediyor adamlar. Satıcı bakımından her ne kadar hoş olmasa da , yasa bu.

Hijyen gerektiren ürünlerde iade olmaz, 1 defa giymen yeter, kulaklık, kişisel bakım ürünlerinde iade olmaz eğer ambalajı acıldıysa :) Çok farklı şeylerden bahsediyorsun, ipade hat takınca kızlığı mı bozuluyor :D

En azından şimdi 4. dünya ülkesiyiz değil mi ? :D Saymayı unuttum

Hocam bana 0 diye iade edilmiş çok ürün geldi, detaylı baktım sorun yoksa kullanmaya devam ettim.

• Hepsiburadadan alışveriş yapan var mı?
    Dünyanın en dandik alışveriş sitesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptığınız hiç etik degil. Gidersiniz bir teknoloji markete, bakarsınız ekranına görürsünüz beğenirseniz siparisinizi verirsiniz. Arkadaşınızın iPhone meselesi de aynı şekilde gider bakar eline oturuyor mu büyük mü küçük mü sonra alır. Sizinki art niyetli bir davranış. Alıyım kullaniyim sonra geri gönderirim ohh ne güzel. Ben sıfır almak istediğimde senin kurcaladigin cihazı neden alıyım ki? Gider 10 gün kullanılmış 2.el alırım o zaman 500 TL aşağısına. Tamamen bu kanunu kendi lehinize olarak kullanıp haksız fayda elde etmiş oluyorsunuz. İnşallah geri ödenmez ücretiniz thh başvurunuz da olumsuz sonuçlanır, bundan sonra bakmadan etmeden ürün almazsınız bu da size ders olur. Başka insanların da hakkına girmemiş olursunuz.
  • weehwet kullanıcısına yanıt

2 sene sonra bittiği takdirde mahkeme yasal faiziyle o parayı ödetiyor bunu bilmekte fayda var.

• İşte bu gibi durumlarla uğraşmamak için Amazon.com.tr ilk tercihim oluyor, tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.