100 satıcından 99'u allayıp pullayıp sıfır diye satıyor tekrar maalesef. O yüzden diyoruz, gereksiz iade yapmayın diye Sonra da forumda konular görüyoruz, sıfır ürün aldım kullanılmış ürün gönderdiler diye Yani ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz (: |
Hepsiburada.com TELEFON ve TABLETLERİ iade almıyor. Dikkat edin . Alışveriş yapmadan önce düşünün!! (11. sayfa)
-
-
İnsanın yasal olarak hakkı olan şeyi yapması, hakkını araması bile suç olmuş.
Üstelik bunu satan firmanın söylemesine rağmen.
Forumda son zamanlarda açılan konulara yapılan yorumlar gerçekten içler acısı.
-
Siparişimi sebepsiz ve habersiz iptal edip satışa devam eden Hb için ne diyorsunuz çok bilmiş arkadaşlar. Sus otur büyük firma bunlar mi?
Daha hak,hukukunu bilmekten aciz,biat kültürü ile güçlüden yana hukuk tanıyorsunuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, bu yasayı zaten türkler bulmadı, avrupa bölgesindeyiz, avrupada belli başlı tüketiciyi koruyan yasalar vardır. Senin şu dediğini yapsak bize 5. dünya ülkesi gözü ile bakarlar. Kaldı ki amerika'da da bu yasalar aynı. Hatta onlar o kadar cok alışmış ki, aynı anda 3 farklı markanın ürününü alıp, ilk 14 günde en beğendiği dışınad diğerlerini iade ediyor adamlar. Satıcı bakımından her ne kadar hoş olmasa da , yasa bu.
-
Hijyen gerektiren ürünlerde iade olmaz, 1 defa giymen yeter, kulaklık, kişisel bakım ürünlerinde iade olmaz eğer ambalajı acıldıysa :) Çok farklı şeylerden bahsediyorsun, ipade hat takınca kızlığı mı bozuluyor :D
-
En azından şimdi 4. dünya ülkesiyiz değil mi ? :D Saymayı unuttum
-
Hocam bana 0 diye iade edilmiş çok ürün geldi, detaylı baktım sorun yoksa kullanmaya devam ettim.
-
Hepsiburadadan alışveriş yapan var mı?
Dünyanın en dandik alışveriş sitesi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaptığınız hiç etik degil. Gidersiniz bir teknoloji markete, bakarsınız ekranına görürsünüz beğenirseniz siparisinizi verirsiniz. Arkadaşınızın iPhone meselesi de aynı şekilde gider bakar eline oturuyor mu büyük mü küçük mü sonra alır. Sizinki art niyetli bir davranış. Alıyım kullaniyim sonra geri gönderirim ohh ne güzel. Ben sıfır almak istediğimde senin kurcaladigin cihazı neden alıyım ki? Gider 10 gün kullanılmış 2.el alırım o zaman 500 TL aşağısına. Tamamen bu kanunu kendi lehinize olarak kullanıp haksız fayda elde etmiş oluyorsunuz. İnşallah geri ödenmez ücretiniz thh başvurunuz da olumsuz sonuçlanır, bundan sonra bakmadan etmeden ürün almazsınız bu da size ders olur. Başka insanların da hakkına girmemiş olursunuz. -
2 sene sonra bittiği takdirde mahkeme yasal faiziyle o parayı ödetiyor bunu bilmekte fayda var.
-
https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=20237&MevzuatTur=7&MevzuatTertip=5 Al oku bakalım var mı yok mu
-
İşte bu gibi durumlarla uğraşmamak için Amazon.com.tr ilk tercihim oluyor, tavsiye ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X