Şimdi Ara

Her işim ters gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıl boyunca ekonomik olarak rahat ederim diye iyi burs veren bir vakıf üniversitesini gittim okul öğrenci ortamı aşırı muhafazakardı (surpriz oldu çünkü okulda okuyanlarla konuştuğumda normal bir üniversite olduğunu söylemişlerdi) ve hükümete yakındı ayrıca siyasi anlamda da bana çok ters bir okuldu.

Her türlü ekonomik sıkıntıyı göze alarak yatay geçiş başvurusu yaptım marmara üniversitesine nasıl olduysa 21 kişilik kontenjan var marmara iktisatın hepsi dolmuş puanım yetmesine rağmen yerleşemedim.

Eski okuluma devam etmeyi kafamda zar zor oturtup yurt için evrakları yüklemeye başladım. Sağlık raporu istiyordu.

Geçen sene sağlık ocağına gidip 5 dakika da aldığım kağıt parçasını daha önce aile hekimi değistirdiğim için (başka bir şehir) ve şuan aile hekimim hasta sayısı olarak dolmuştu ben de bir kasabaya aldırmak zorunda kaldım. Bugün gittim adam cins çıktı aynı raporu geçen sene sorunsuz almama rağmen her şeyi inceledi 2 yıl önce psikiyatriye gittiğim için sana rapor veremem psikiyatriye görün dedi. Randevu yok yurtla konuştum belgeleri 11 eylüle kadar tamamlamassam yurda kabul edilmeyeceğimi söylediler. Psikaytri randevusu yok.

Kafayı yiyeceğim anasini satiyim bir adamin hicbir isimi duzgun gitmez

• Halledilir hocam kötü olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Özel hastane filan vermez mi

• Sysmmhg_ruhu kullanıcısına yanıt

750 TL

• Hoş bir durum değil gerçekten. O doktor harbiden tlik yapmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt
    İlk defa başıma böyle bir şey geldi

• Hocam adam bi tik dogru yapmis. Delirip yurt arkadasini kesersen vebali onda kalicak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her şeyi çok kafama takıyorum.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BirZemanHatası kullanıcısına yanıt
    Eggestein hocam sen misin

• Evet

• BirZemanHatası kullanıcısına yanıt
    Ya hocam tedavi vs görsem ciddi bir şey olsa anlayacağım 2 kere muayene olmuşum. Bende okb olabilir demistim o da bir kaç soru sorup sistemi girmiş. Geçen sene kaldığım yurdun bu seneki mülakattında hoca kısa kesip senle zaten herhangi bir sorun yaşamadık diyor. Doktor sevk etse yine tamam gidip görünüyüm durumu izah ediyorum benim yapabileceğim bir şey yok diyor.

Devlet hastahanesine gittim bugün durumu izah ettim 135 TL verdim öğleden sonra bakacaklarmış

• Sağlık ocağında falan kıl doktor oldu mu her şeyi hasteneye sevk etmeye çalışır, her şeyden kaçar.
    Sağlık ocağında iş bitirici doktor oldu mu sürücü olur belgesinden sağlık raporuna her şeyi 2 dakikada adam gibi çözer

• Horny Saint kullanıcısına yanıt
    Deli olsak bile üniden önce psikoloğa psikiyatriye gitmememiz gerektiğini öğrendik bu gün teşekkürler azgın saint

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt

+sonsuz abi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmaca. -- 9 Eylül 2022; 16:14:53 >
  • Sonuc olarak hallettim ama 3 günüme ve 135 TLye çözdüm. Hiç hevesli olmadığım bir okula gitmek için bu kadar uğrasmak sinirlerimi bozdu.

• Horny Saint kullanıcısına yanıt
    Ehliyet alabiliyon mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.