1 yıl boyunca ekonomik olarak rahat ederim diye iyi burs veren bir vakıf üniversitesini gittim okul öğrenci ortamı aşırı muhafazakardı (surpriz oldu çünkü okulda okuyanlarla konuştuğumda normal bir üniversite olduğunu söylemişlerdi) ve hükümete yakındı ayrıca siyasi anlamda da bana çok ters bir okuldu. Her türlü ekonomik sıkıntıyı göze alarak yatay geçiş başvurusu yaptım marmara üniversitesine nasıl olduysa 21 kişilik kontenjan var marmara iktisatın hepsi dolmuş puanım yetmesine rağmen yerleşemedim. Eski okuluma devam etmeyi kafamda zar zor oturtup yurt için evrakları yüklemeye başladım. Sağlık raporu istiyordu. Geçen sene sağlık ocağına gidip 5 dakika da aldığım kağıt parçasını daha önce aile hekimi değistirdiğim için (başka bir şehir) ve şuan aile hekimim hasta sayısı olarak dolmuştu ben de bir kasabaya aldırmak zorunda kaldım. Bugün gittim adam cins çıktı aynı raporu geçen sene sorunsuz almama rağmen her şeyi inceledi 2 yıl önce psikiyatriye gittiğim için sana rapor veremem psikiyatriye görün dedi. Randevu yok yurtla konuştum belgeleri 11 eylüle kadar tamamlamassam yurda kabul edilmeyeceğimi söylediler. Psikaytri randevusu yok. Kafayı yiyeceğim anasini satiyim bir adamin hicbir isimi duzgun gitmez |
Bildirim