Arkadaşlar emin olun Cumartesi ve Pazar günleri iznli olduğum günleri çok özlüyorum ve o güzel günleri unutamıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HERKES UYURKEN PAZAR GÜNÜ ERKENDEN İŞE GİTMEK ÇOK KÖTÜ
-
-
Başka bi iş bul
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İş bul bi başka
Bence daha güzel, trafik yok, kargaşa yok, akşamdan erken yattıysan sabah vücut kendini atıyor zaten. Kalkıp keyifle kahvaltını da yaptın mı, ohh. E bi pazarımız var gezip tozmayak mı? Eğer metropolde isen pazar günü biryere gitmek zulüm, mekanlar zaten ateş pahası 1 günlük kazanç neredeyse 3 kişilik hesabı ödemeye yetmiyor. Hafta içi yap tatilini, yollar avmler daha sakin. Daha ne diyim 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Günaydın.
Her pazar gitmiyorsun herhalde değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben her cumartesi pazar mesaisi olan bir işte calistim, sonra pazar günü çalışılmaz aga dedim ve bastım istifayi.
Cumartesi yarim gün, pazar tatil olacak, gerisi hikaye.
Cumartesi pazar 2 gün tatil olursa tadindan yenmez o iş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceb -- 15 Ekim 2023; 11:1:41 >
Yaş olmuş 46, işten çıkarsalar işe girmem çok zor olur
Ne yazık ki her Pazar
Nöbet gibi arada bir pazar denk geliyor sandım.
Haftanın başka bir günü tatil yapıyorsun o zaman.
Evet her Cuma sabit iznim var
Hafta sonu hayatta çalışmam şimdi hedef evden calışma evden calışmayan hiç bir firma ile işim olmaz.
-
Öğretmenlerin haftada 3 gün ve 15 tatil + yaz tatili var bundan daha iyi meslek şu an için yok.
Yat babam yat oh ne güzel
Çalışma saçma sapan yerlerde
-
akıl verenlere bak bu adam işi bıraksa başka biri onun yerini alacak, sen bu dünyadan alacaklısın kardeşim maalesef, aynı durumda yüz milyonlarca kişi daha var
cuma iznin var ama cumartesi de tatil olmalıydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 15 Ekim 2023; 12:3:30 > -
Haftada 3 gün!
Yaz tatili de 3 ay değil mi?
Haftada 4 gün çalışma yazacaktım hocam yanlış olmuş cumartesi pazar zaten tatil birde haftanın bir günü ders yok
Etrafimda haftada 2 gun ders veren ogretmenler var. Meslek ogretmeni milli egitimde.
her öğretmen öyle değil. ben de öğretmenlik yaptım ve haftada 5 gün derse gittim.
yaz tatili de 2 aydır öğretmenlerin. çoğu kişi üç ay diye bilir ama okullan kapandıktan sonra ve eylülde açılmadan önce birer hafta okula giderler. ara tatil olan birer haftalık tatillerde de okula giderler.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bence daha güzel, trafik yok, kargaşa yok, akşamdan erken yattıysan sabah vücut kendini atıyor zaten. Kalkıp keyifle kahvaltını da yaptın mı, ohh. E bi pazarımız var gezip tozmayak mı? Eğer metropolde isen pazar günü biryere gitmek zulüm, mekanlar zaten ateş pahası 1 günlük kazanç neredeyse 3 kişilik hesabı ödemeye yetmiyor. Hafta içi yap tatilini, yollar avmler daha sakin. Daha ne diyim 😂
|
Yaş olmuş 46, işten çıkarsalar işe girmem çok zor olur |
Benzer içerikler
- tüy toplayan pantolona kesin çözüm
- hapşırık neden kokar
- kaan mı kağan mı
- pencere kenarı silikon
- beşler sucuk güvenilir mi
- çay emojisi
- exxen de neler var
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- para sayma makinesi bim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X