Şimdi Ara

Herşeyi Takıyorum Çok Kötü Bir durumdayım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar insanlarla muhabbet kurmak artık bana sıkıntı yaratıyor; Alınganlığım çok hassaslaştı; Ufacık şeye alınıyor takıyorum .
    Boynumdan Başımın arkasına doğru Karıncalanma tarzı bir his oluyor ve Stres yapıyorum hevesim kaçıyor bütün huzurum bozuluyor durduk yerde.

O ünlü atasözündeki dağa küsmüş tavşan gibiyim Bazı şeylere alınıyor, kesin kararlar ve ciddi tavırlar alıyorum ancak sözün sahibi bunun farkına bile varmıyor
    Normal dönemlerimde alınganlığa girmiyor ve hatta alınmam gereken durumlarda bile şakalarla geçiştirebiliyorum. Ancak elbette korunmasız hissettiğim zamanlar da var ve bu anlarda ciddi bir alınganlık potansiyeline sahipim.
    Yaptığım alakasız bağlantılarla başarılı bir senarist adayı olur benden .

İşin özü Herşeyde artık düşünerek adım yapıyor takıntı oluyor vucudümda Benim gibi bir Anı yaşayan biri için çok sorunsal bir durum . Ne yapayım Arkadaşlar yok mu böyle bir soru yaşayan akıl verin nasihat verin ben içimi döktüm sizde bana destek olun :) şimdiden sağolun

• Psikolog Was Here !

S*KTİR ET PANPA TAKMA KAFANA BAK BANA SÜLALEM RAAD PANPA
  • Ya Panpa olmuyor çabalıyorumda tam iyi oldum diyorum yine birden oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muqmax

Ya Panpa olmuyor çabalıyorumda tam iyi oldum diyorum yine birden oluyor :)

Dövüş kulubünü izle hemen şimdi
  • tam olarak neyi takıyorsun ki? kız meselesi mi arkadaş meselesi mi futbol takımın mı okulda notlar mı ailevi mesele mi dış görünüşün mü sesin mi kötü sivilcen mi var dışlanmış mısın istenmeyen insan mısın yalancı mısın ? bunlardan çoğuna hayır diyorsan takacak bişeyin olmamalı kardeşim. boşver eğer bir iki tane iyi dostun varsa bişeyi takma dostum olsun ailem olmasın o kadar söyliyim ben sana, kendine güven sıkıntılı şarkılar dinleme kızlarla tanış ona buna laf at koşuya çık balık besle balık tut futbol oyna maç izle maça git takımının formasını al sigara alkol varsa bırak vücut geliştir kızlara takıl yaz için planlar yap sinemaya git akşam üzeri yürüyüşe çık, hayat takmak için fazla kısa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLOCÆN -- 23 Şubat 2013; 17:40:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.