< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 4 Haziran 2018; 18:20:10 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 4 Haziran 2018; 18:20:10 > |
Uyarı için teşekkürler. Tıklanmaz bile artık. Şu kendilerini çakal zannedip bakiye yüklenmesi olayına bitiyorum zaten. Ulan koskoca steam kredi kartıyla aldığın oyunu direk kartına iade ediyor sizin kaç kuruşluk pazar payınız varda böyle bir tribe giriyorsunuz.
|
Bu siteden pubg satın alacaktim vazgeçtim teşekkürler.
|
Bu girdide Hi2Games üzerinden yapılan bir alışverişin sıkıntılarından bahsedilmiş olup yaşanılan aksaklık firma yetkilisi bir personel tarafından siparişin 4. gününde iletişim(telefon ile) kurularak ilgili problem giderilmiştir.
-Aksaklığın daha iyi hizmet verebilmek adına yapılmış sistem yenilemesinden dolayı ortaya çıktığı -Gecikmenin, aksaklığı giderebilecek yetkide personelin geçerli sebeplerden dolayı işinden izinli olmasından dolayı ortaya çıktığı ifade edilmiş olup, müşteri memnuniyeti adına girişken davranılmıştır. Görüşme esnasında bu sorun haricinde Şikayetvar platformundaki aksaklıklarında en kısa sürede giderileceği ifade edilmiştir. Kimsenin mağdur olmaması dileğiyle, iyi forumlar. Giderilen aksaklığın orijinal hali silinmeyip spoiler içine alınmıştır. ___________________________________________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________________________________________ @Hi2Games |
Olaya bak pes bu millet akıllanmaz arkadaş almayın diye konuyu 2017 de açmış hala bile bile alıp parayı kaptıran yada uğraşan var komik resmen
YAHU ANLAYIN ARTIK ADAMLAR OYUNU YOLLASADA SONRADAN PATLATIYOR TEKRAR BAŞKASINA SATIYOR GALİBA HALA İNDİRİM VAR DEYİP ALAN VARSA AKLILLARINDAN ŞÜPHE EDERİM |
sana ne oldu şimdi ne zoruna gitti? sitenin çalışanı mısın yoksa avukatı mısın? ne halt yersen ye bana ne ben yazar geçerim çamuru atan ben değilim zarar görenler yazmıış zaten almışlar sonradan oyun yok olmuş daha ne olacak sana bir şey olmadıysa şükür et devam et
|
Aynı şekilde 51 TL ye düştüğü için bende alacaktım artık üye bile olmam.
|
+1. Ayrıca hediye olarak gönderdikleri oyunu da kısa bir süre sonra iptal edip sizi iletişimden engelliyorlar.
Anladığım kadarıyla ponzi oyununun temel alındığı, öncesinde çiftlikbank gibi dolandırıcı oluşumların da kullandığı bir sistemi kullanıyorlar. Oyunları piyasadakinden göze batmayacak şekilde indirim mindirim ayağına daha ucuz bir fiyatla satıyormuş gibi gösterip gelen paralardan bir havuz oluşturuyorlar. Bu havuz dolayısı ile satın alan herkese hediye ile gönderim yapıp kısa bir süre sonra geri alıyorlar. Böylece para da onlarda kalmış oluyor ve havuz büyüyor, sonra da sizi engelliyorlar. Steam salağı da ''verilen hediye geri alınmaz'' ilkesini daha hala benimseyemediği için oluşturduğu açık ile dolaylı yoldan bunların ekmeğine yağ sürmüş oluyor. Adamlar bunu e-ticaret üzerine endekslemişler. Güya gizlilik sözleşmesi, kullanıcı sözleşmesi falan adı altında da kafalarına göre kural koyuyorlar. Ticaret ortamı ufak olduğu için fazla göze batmıyor ve dolayısıyla da dikkat çekmiyor. Ama şu zamanlar için yemezler, er ya da geç ülkeden vınlayamadan kapağı atılacaktır :) |
Evet haklısınız mesajımı güncellemek gerekiyor, Hi2games üzerinden 9 Temmuzda verdiğim siparişim teslim edilmediği gibi para iadesi de 2 Ağustos tarihinde yapıldı. Süreç basit gibi görünüyor fakat defalarca canlı destek ile görüştüm her defasında "Yöneticilerden cevap bekliyoruz" gibi baştan savma saçma bir cevap aldım, ki aynı indirim döneminde birkaç kişininde bu şekilde iadelerinin yapılmadığını öğrendim ve bankaya konu sahibinin de yaptığı gibi harcama itirazı dilekçesi verdim. Tabi siz sorunsuz hizmet aldıysanız sizin adınıza sevindim, umarım böyle durumları yaşamak ve forumda insanların aynı duruma düşmemesi adına "Boş" konuşmak durumunda kalmazsınız.
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dağınık -- 11 Ocak 2018; 15:42:9 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan Berk -- 11 Ocak 2018; 13:4:3 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dağınık -- 11 Ocak 2018; 15:47:15 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yvz_1149 -- 18 Ocak 2018; 2:34:2 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordVGrim -- 10 Mart 2020; 0:6:27 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordVGrim -- 9 Mart 2020; 23:53:48 > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |