Şimdi Ara

Hiç üniversite okumamalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar..Bir eşit ağırlık ögrencisi olarak ingilizce iktisat okurken beklediklerimi tam bulamadığım için bırakıp bu sene tekrar girdim.Yaş 21..evet
    Ygsde fena olmayacak bir derece yapmama rağmen (yaklaşık15bin) lys sınavlarında epeyce geriledim (yaklaşık 39bin) en kötü ihtimalle bilimle ilgilenebileceğim boğaziçi fizik bölümünü isityordum fakat gelmesi imkansız gibi bir şey..Başka bir şehirde okuyabilecek bir gücümüz de yok ne yazık ki..bir daha girecek ise ne gücüm ne durumum var..gerçi eşit agırlıkta hukuk kazanma ihtimalim var fakat çok yerel ve türkçe eğitim verdiği için hiç içime sinmiyor.

siz bu durumda olsanız ne yapardınız? tavsiyelerinize çok ihtiyacım var,teşekkürler..esen kalın

lys mağduru

• Benn olsam hukuk okurdum elinde başka çaren yok. Pirince gitmek isterken eldeki bulgurdan olmuşsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence okuma nede olsa 39 binsin

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Benn olsam hukuk okurdum elinde başka çaren yok. Pirince gitmek isterken eldeki bulgurdan olmuşsun.

aynen öyle oldu dost..risk aldım sonucuna katlanacağım artık..
  • Yaşın büyük değil ki güzel bölüm için hala şansın var.17 yaşında üniv.kazanıp 21'de bitirip aynı yıl öğretmen oldum çünkü ailem fakirdi.benimle birlikte mezun olup ilk yıl barajı aşamayanlar 4 yıl öss kasıp sonra tıp kazandılar ve şuan çoğu asistandırlar.bense 8 yıldır öpretmenim.
    umarım anlamışsındır dostum hakknda hayırlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenci466

Yaşın büyük değil ki güzel bölüm için hala şansın var.17 yaşında üniv.kazanıp 21'de bitirip aynı yıl öğretmen oldum çünkü ailem fakirdi.benimle birlikte mezun olup ilk yıl barajı aşamayanlar 4 yıl öss kasıp sonra tıp kazandılar ve şuan çoğu asistandırlar.bense 8 yıldır öpretmenim.
    umarım anlamışsındır dostum hakknda hayırlısı olsun.

benim ailem de fakir ama bir daha deneyecek gücümüz kalmadı ailecek, hukuk'a girip artık para kazanmayı düşünüyorum dostum senin için de üzüldüm ama bazılarının kaderi böyle napalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartalsantiago -- 1 Temmuz 2015; 21:26:23 >
  • Hukuk oku o zaman bölümünü de sevmeye çalış hakkımızda hayırlısı diyelim

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daredevil19 -- 1 Ağustos 2016; 14:08:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartalsantiago

Merhaba arkadaşlar..Bir eşit ağırlık ögrencisi olarak ingilizce iktisat okurken beklediklerimi tam bulamadığım için bırakıp bu sene tekrar girdim.Yaş 21..evet
    Ygsde fena olmayacak bir derece yapmama rağmen (yaklaşık15bin) lys sınavlarında epeyce geriledim (yaklaşık 39bin) en kötü ihtimalle bilimle ilgilenebileceğim boğaziçi fizik bölümünü isityordum fakat gelmesi imkansız gibi bir şey..Başka bir şehirde okuyabilecek bir gücümüz de yok ne yazık ki..bir daha girecek ise ne gücüm ne durumum var..gerçi eşit agırlıkta hukuk kazanma ihtimalim var fakat çok yerel ve türkçe eğitim verdiği için hiç içime sinmiyor.

siz bu durumda olsanız ne yapardınız? tavsiyelerinize çok ihtiyacım var,teşekkürler..esen kalın

lys mağduru

ODTÜ veya İTÜ fizik tutmuyor mu?

• Universite okumak icin yasin yuksek degil bence.

• @uchiha69
    @daredevil19

arada 5 bine yakın kişi var kontenjan artışları olmuş aslında ama bakalım umarım gelir bu haber beni havalara uçurur..
    ankaraya gitme imkanım yok ne yazık ki yoksa bilkent ve odtü fizik de gayet iyi bölümler

itü tutuyor ama oranın eğitiminin pek iyi oldugunu zannetmiyorum :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.