Şimdi Ara

Hiçbir supplement üzerimde etki etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllarca kreatin kullandım,kullandığım dönem ile bıraktığım dönemi kıyasladım hiçbir güç farkı yoktu
    Pre workout deneyeyim dedim,bigjoy 1 ölçek attım yok 2 ölçek denedim yok başka markaları deniyryim dedim gittim granede 50 calibre aldım yine bir etki yok.Bakıyorum yorumlara millet karıncalanma etkisi,durmak bilmiyorsunuz,gece uyutmuyor diyor,bir gram bile hiçbirini hissetmiyorum.

Bcaa desen yine aynı,kullandıgım dönem ile kullanmadıgım dönem arasında bir fark yok.Protein tozunu da anlayamadım ama o da öyleydi.
    Benim durumumu yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pre Workout Takviyelerinin Etkisizliği: Nedenleri ve Çözümleri

Pre-workout takviyeleri, egzersiz performansını artırmak için tasarlanmıştır. Ancak bazı kişiler bu takviyelerin kendileri üzerinde hiçbir etki yaratmadığını bildirmektedir. Bu durumun çeşitli nedenleri olabilir.

Pre Workout Etki Etmiyor: Nedenleri

• Yüksek Kafein Toleransı: Pre-workout takviyelerinin çoğu kafein içerir. Kafeine karşı yüksek toleransı olan kişiler, pre-workout takviyelerinden yeterli miktarda uyarım alamayabilir.
    • Beklentiler Çok Yüksek: Pre-workout takviyeleri mucizevi etkilere sahip değildir. Egzersiz performansını ancak hafifçe artırabilirler. Bu nedenle, çok yüksek beklentileriniz varsa, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.
    • İçerik Maddeleri: Bazı pre-workout takviyeleri, etkisiz veya hatta zararlı içerik maddeleri içerebilir. Bu maddeler, uyarıcı etkilere neden olmaz veya hatta performansı engelleyebilir.
    • Kişisel Sağlık Durumu: Bazı sağlık durumları, pre-workout takviyelerinin etkinliğini etkileyebilir. Örneğin, kalp rahatsızlığı veya yüksek tansiyonu olan kişiler, kafein içeren takviyelerden kaçınmalıdır.

Pre Workout İşe Yaramıyor: Çözümler

• Toleransınızı Azaltın: Kafein toleransınızı azaltmak için kafeini kademeli olarak azaltın. Bu, pre-workout takviyelerine karşı duyarlılığınızı artırabilir.
    • Dozu Ayarlayın: Bazı kişiler için daha yüksek bir pre-workout dozu gerekebilir. Ancak, önerilen dozu aşmamak önemlidir.
    • Farklı Markaları Deneyin: Farklı pre-workout markaları farklı içerik maddeleri ve konsantrasyonları kullanır. Bir marka sizin için etkisiz olabilirken, diğeri etkili olabilir.
    • Başka Seçenekleri Keşfedin: Pre-workout takviyeleri sizin için uygun değilse, antrenman öncesi egzersiz veya beslenme değişiklikleri gibi alternatif performans arttırıcıları düşünün.

Eğer pre-workout takviyelerinin sizin için işe yaramaması konusunda endişeleriniz varsa, bir sağlık uzmanına danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bcaa ve kreatin için size katılabilirim, bende de bir fark oluşturmamıştı. Protein tozu için bir şey diyemem pek fazla miktar kullanmazdım. Acaba kullandığımız markaların mı etkisi yok? Benim Bcaa hardline'dı kreatini hatırlamıyorum.

• Kreatin kullandım bir süre, fakat herşeyin optimal gittiği süre idi ben son setlerde daha rahat olduğumu hissettim ama plasebo da olabilme ihtimali var.
    Onun dışında zaten tüm takviyelerin hikaye olduğunu düşünüyorum.
  • sahte ürün kullanmışsın demek ki .
    biraz alt yapısı olupta creatini düzenli kullanıp sporunu sağlam birisi max etkiyi 2 haftada görmeye başlar.
    pre workout ise uçurup kaçırmaktan ziyade odaklanmayı ve dinginliği artırır buda antremanı daha rahat çıkarmanı sağlar.
    bcaa konusunda bir şey diyemem onun etkisini bende göremedim.
  • elweda kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ürünlerin hepsini supplementler den aldım altyapım sağlam oldukça fazla ürün denedim ve orjinaldi.Kreatinin sizde plasebo etkisi yaptığını düşünüyorum bir ay kullanıp ve kullanmayıp kendinizi gözlemleyin hocam,hiçbir fark hissetmeyeceksiniz.Tamamen plasebo etkisi olarak düşünüyorum
    Pre workout konusunda da odaklanmayı arttırdıgını dahi söyleyemeyeceğim,tamamen ben bunu içtim iyi hissediyorum diye kendini kandırmak oldugunu düşünüyorum.

Bcaa ve glutamine zaten değinmiyorum.Protein tozunu da dünya üzerinde pazarlaması en iyi olan ürünlerden biri olarak düşünyorum,400 lira para verip karşılığında %1 gelişim artışı belki olur olmaz.Verilen paraya beklenen sonucun oldukça yetersiz oldugunı düşünüyorum.Kullandığım dönem ve kullanmadığım dönem arasında da gram gelişim farkı yoktu.

• Exfat E kullanıcısına yanıt
    Her markayı denedim hocam.Maalesef hiçbiri %5 lik pay kadar etki bile etmiyor..

• Kreatin bence de abartılıyor biraz. Bende de bırakınca güç düşüşü vs olmuyor. Kullanınca ciddi güç artışı da olmuyor. Etkisi çoğunlukla plasebo bence.

Yüzde 1 2 artırıyorsa gücü iyi bazı sitelerde yüzde 10 kuvveti artırıyor falan diyor o tamamen palavra.

Bence günlük yeterli proteini alan bir insan için hiçbir supplement çok gerekli değil. GERÇEKTEN etkili olan tek şey steroid. Belki kafein sinir sistemini stimüle ettiği için etkili denebilir bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nctnll -- 4 Temmuz 2020; 22:39:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.