Şimdi Ara

HIGHLİNE PASSAT HAKKINDA 2011

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm.2011 model passat hıghline dsg almayı düşünüyorum.daha önceden arkadaşın trendline passatını sürmüştüm.konfor ve sessizliği çok hoşuma gitti mve bende highline almaya karar verdim.ama highlinein lastik ebetları kafama takıldı.sanırım daha büyük enli ve ince yanaklı lastikler var.bu durumda hıghline passatlar diğer trend veya comforta göre daha mı fazla yol sesi alır..sizin görüşünüz nedir..

• Taban genişliği arttıkça araç daha iyi yol tutar. Kuru zeminde yol tutuşu artar, ıslak zeminde azalır. Yakıt sarfiyatı ve yol sesi artar.

Yanak kalınlığı azaldıkça yol tutuşu artar, konfor azalır, daha şık bir görüntü elde edilir.

Tersi durumlarda da tersi olur.

Astronomik değişiklikler yapılmadığı sürece bu değişiklikler minimal düzeyde hissedilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgrlcskn

slm.2011 model passat hıghline dsg almayı düşünüyorum.daha önceden arkadaşın trendline passatını sürmüştüm.konfor ve sessizliği çok hoşuma gitti mve bende highline almaya karar verdim.ama highlinein lastik ebetları kafama takıldı.sanırım daha büyük enli ve ince yanaklı lastikler var.bu durumda hıghline passatlar diğer trend veya comforta göre daha mı fazla yol sesi alır..sizin görüşünüz nedir..

bi fark hissetmezsiniz,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.