Kafayı yedirecekler en sonunda. Sağduyulu yaklaşmaya çalışıyorum ama yok. Askere gitmeden önce kardeşimin adına abonelik açmıştık geçen yıl haziranda. Hipernet 24mbit kullanıyordum, hız yine böyleydi. Defalarca aradım. Hat kaldırmıyor dedikleri hız gece 2-8 arası her ne hikmetse 26 mbit sabit indirme yapıyordu. Dünse daha düşük bir tarifeye geçmeyi denedik belki gerçekten de hat kaldırmıyordur da bu sefer stabil bir hız tutturabiliriz diye. Ultranet 16 mbit diye bir pakete geçirdiler, yine aynı. Yani şu hızla hiçbir şey yapamıyorum. En fazla girip ekşide entry okuyorum. Youtube falan hayal. 100 lira para veriyorum her ay reva mı bu? Göz göre göre hak ihlali var burada, nasıl çözülecek bu, nereye şikayet edebiliriz? Gün içinde sabit 5mbit vermeleri gerekmiyor mu bunların anlaşma gereği?
============================================================================ ADSL Training Status: Showtime Mode: ADSL2+ Traffic Type: ATM Mode Link Uptime: 0 day: 5 hours: 56 minutes ============================================================================ ADSL Port Details Upstream Downstream Line Rate: 0.808 Mbps 16.412 Mbps Actual Net Data Rate: 0.800 Mbps 16.383 Mbps Trellis Coding: ON ON SNR Margin: 21.8 dB 17.9 dB Actual Delay: 0 ms 0 ms Transmit Power: 12.4 dBm 18.8 dBm Receive Power: 4.7 dBm 4.7 dBm Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols Total Attenuation: 2.6 dB 16.5 dB Attainable Net Data Rate: 1.294 Mbps 24.384 Mbps ============================================================================
Türk Telekom sıkıntılı malesef, gün içinde saç baş yolarsın, gece 12’den sonra hızlanır, o da uyku saati zaten. Turkcell en iyisidir, Vodafone da fena sayılmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bölgenizde kapasite sorunu yaşıyor belli ki. Yerel bir kablosuz sağlayıcı varsa onları inceleyin. Maddi gücünüz yetiyorsa Turkcell Superbox düşünün.