Şimdi Ara

Hizmet Alamama ve Taahhüt İptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben 15 aydır Vodafone supernet kullanıyorum fakat bu ayın 3 ünden beri hizmet alamamaktayım. 3 kez felan arıza kaydı açıldı fakat sorun çözülemedi. Bu kadar uzun süredir hizmet alamamaktan dolayı hiçbir bedel ödemeden(indirimli fiyat ücreti) sözleşmemi iptal edebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de aynı firmadan 11 gün hizmet alamayıp cezai bedel ödemeden iptal gerçekleştirdim. Modeme yazılan PPPoE kullanıcı adı ve şifrem doğru olmasına rağmen hatalıymış gibi 10.56.X.X tarzı geçersiz IP adresi alıyordu modemim. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım, beşten fazla kaydım vardı sanırım, hem BTK hem müşteri hizmetleri hem de jetfatura kanalıyla şikayetçi oldum. İptal için okkalı bir dilekçe yazıp faksladım. Hizmet iptal olduktan bir hafta kadar sonra "Degerli musterimiz, talebinize istinaden Taahhüt İptal Bedeli numarali faturaniz iptal edilmistir. B016" şeklinde SMS ile bildirim yapıldı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mugzy kullanıcısına yanıt
    Hocam peki BTK iptal işleminizde faydalı oldu mu? Ben direkt tüm problemi dilekçede anlatarak iptal etmek istesem de olur mu acaba?

• saçmasapansözler kullanıcısına yanıt
    BTK sisteminden yazılan şikayetler direkt firmaya iletiliyor zaten. BTK hehangi bir şekilde müdahil olmuyor sürece. Dediğini şekilde oldu zaten benimki de. Detaylı olarak yaşadığınız sorunu anlatın, uzun süredir çözümlenmediğinden yakının, hizmeti kullanamadığınız sürede zarara uğradığınızı ve hizmeti müşteri memnuniyeti kapsamında cezai bedel ödemeden iptal etmek istediğinizi belirtin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mugzy kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.