Şimdi Ara

Hobi önerin nasıl çıldırmıyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben çıldırıyorum yaş 26 gün boyu evde oturup ekranı izliyorum. yapacak başka bişey yok. golden retriever sahiplendim günde 30 kere eve tuvaletini yapıyordu tuvalet eğitimi veremedim elimde viledayla gezmekten yorulup mecbur başkasına verdim.

7 ay önce kafam meşgul olsun diye yazılıma başladım geçen ay Kanada'da remote iş de buldum. o da sıktı parada mutlu etmiyor. günde 3-5 saat stackoverflow da takıldıktan sonra yine kafayı yiyorum. sigaraya başladım kahve sigara hariç şuan beni hayata bağlayan bir şey yok.

• oyunlara falan sar reis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aileden zengin misin, iş buldum sıkıldım evde oturuyorum diyorsun. Biz geçinmek için çalışmak zorundayız, bu da vaktimizin ve enerjimizin büyük bir kısmını alıyor zaten. Kalan vakitte sıkılmaya fırsatımız olmuyor.

• single player oyunlar hiç sarmıyo. metin2 knight gibi hayat bitirmelik oyunları seviyodum onlarda artık eski keyfi vermez. niye büyüdük anasını satıyım

• Nargile iç, sokağa çık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alıştık artık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende işten çıktım şu aralar hobi arıyorum. Bisiklet falan biniyorum kafamı dağıtıyor. Zihnimi arındırıyor. Spor olarakta iyi. Şimdilik hobim bu. Kışa doğru akvaryum kurmayı planlıyorum. Onun dizaynı, balıklar, bitkiler, aydınlatma, kum, filtreleme, ısıtma, havalandırma sistemlerini planlamak hoşuma gider. Çocukkende yapıyordum sonra okul iş hayatı vs bıraktık. Şimdi tekrar başlayabilirim sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evde küçük ırk harici köpek bakmayın.Apartman dairesinde golden in ne işi var.Forumda asosyal çok kafa dengi biriyle arkadaşlık yapabilirsin reelde...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi hobi sevdiğin işi yapmak atıyorum cankuran ol

• kanadadaki iş nasıldı? nasıl buldun?

• Kardeş namaza başlamazsan huzurlu ve mutlu olamazsın

• Hobiye fırsat kalmıyor ki çalışıyoruz iniş izni olan yerlerde inip farklı ülkeleri gezmekten başka hobim yok şuan onada iyi para gidiyor

• ReaCMaND kullanıcısına yanıt

Ben de aynı hobiye sahibim ama arkadaşlar "Olum senin ki iş değil, değişik başkentlerde kilometrelerce yürümek nedir ya..." diyor...

• birebir aynı durumdayım. çok kötü durumdayım.......hiçbir şey beni sarmıyor hiçbir hobim yok sigaraya başlamayı düşünüyorum bayraklı sigara karşıtıydım.

çok mutsuzum. tüm gün aynı yerlerde dolanıyorum. bomboş bir hayat. kafamda bir sürü okbli düşünce var. yakında kiralık katil arayacagım beni benden kurtarsın bu işkence bitsin.

• Dil öğren Japonca ben başladım sarıyor

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Aynı işi mi yapıyoruz acaba  denizci misin ?  

• 7 ayda yazılım ögrenip nasıl remote iş buldun ya. bizede ögret kafan dağılır lol

• Nasıl hemen iş buldun çok mu iyisin bi de hangi alan

• Bisiklet sür drone al çekim yap yaz geldi yüz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.