Şimdi Ara

hocayla aramızda sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hoca bana resmen kafayı taktı artıkk o benden nefret ediyor ben ondan nefret ediyorum mezun olmama tam 1 yıl daha var ama hoca bana 2 yıldır kafayı takmış durumda mesela dünkü olayı anlatıyım ben kartonu aldım yeni proje yapcam ondan sonra hoca dedi böyle proje mi olur sen salak mısın ? sen gerizekalı mısın diye beni arkadaşlarımın arasında utandırıyor bende cevap vere miyorum ...

Okulda oğlu var ama hocanın arabası yok olsaydı mezun olacağım akşam arabasının altını üstüne getirecektim ... (tekerleğini patlatacaktım camları kıracaktım )
    artık bende oğlu üzerinde duruyorum mezun olmadan 1 gün önce çocuğu sağlam dövsem annesi acı çeker mi ? Yani bana birşey olur mu (okuldan atılma vsvs) lütfen yardım donanım haber...

• konu güncel
  • sınıfta sadece sana böyle davranıyorsa, ve sende gerçekten masum olduğuna inanıyorsan sana bu lafları söyledeği sırada sınıftan çık ve kapıyı sertçe kapat sonrada git müdüre şikayet et müdür takmassa, milli eğitim müdürlüğüne şikayet et, oğlunu dövmek, arabasının lastiğini patlatmak filan saçma şeyler.
  • biraz benimde suçum var tabii ki ama bana böyle davrandıkdan sonra ben öyle yapıyorum bana gerizekalı dedikten sonra ben hemen sınıfı konuşturuyorum hoca da sinir oluyor tabii ben suçsuz olsam bile bana bağrıyor. mesela dün ben projemi yaptım hoca iyi tamam güzel gibi şeyler söyledi bende herhalde gözüne girdim diye sevindik işin sonunda + veya - koyuyor hoca sonra arkadaş elimden aldı oynamaya başladı ben ver dedim hoca bunu gördü sonra arkadaşın elindeki benim projem yırtıldı hoca görmesine rağmen geldi yanıma ve dediki niye projeni yırttın dedi bende dedim ki hocam ben yırtmadım arkadaş yırttı dedim hoca banane sen de arkadaşına vermeseydin dedi arkadaş ordan çıkıp hocaya çıkıştı dedi ki hocam ben yaptım falan hoca dinlemedi yine bana koydu - yi geçen yıl mesela sınavdan ilkinden 85 ikincisinden 90 aldım hoca inat yapı performans notuma 80 80 82 verdi yine 85,68 oldu ortalamam ... bende çıldırdım

• İKİSİNİDE YAPTIM BAK BELKI ISINE YARAR

Okuldakı ıngıllızce öğretmenı bı karı vardı.quızden zayıf vermıstı hayatımda aldığım en kötu nottu 6. sınıfdı o zaman bide şikayet etmıstı velıme.6 sene sonra yolda giderken yuzune tukurmustum bide gene 3 4 sene aradan geçınce cocuğunu dövmustum sırf bu yuzden sıayet ettiği ve zayıf verdığı için.

Bir zamanlar bibbo diye bi içecek vardı açma kösesinden 3 tane bırıktırınce slops diye bi oyuncak verıyolardı o içecekte okul kantınınde satılmıyordu abimle aynı sınıftaydık abime para verip okul dışındakı bakkaldan aldırmıstım nöbetçı öğretmende abimden içeçekleri alıp çöpe atmıstı aç kalmıstık.O oğretmenın arabasını boydan boya çizmıstım bide abimle gelırken o oğretmen ve kocasını mezun olduğum okulun onunden geçerken okul çıkısı görmus tanımıştım kalabalık olduğundan yavaş gidiyordu bende bilerek arabanın önune geçmıstım abimde vardı yanımda ama abim sut birşey yapmadı arabanın önundeyken karınn kocası oğretmenın kocası kornaya bastı döndum dur lan dedim bi daha bastı kaputa bir vurdum okul çıkışında duran yunuslar birşey demedı sonrada bi daha kornaya bastı bende gaçtım camdan kadın öğretmenı camdan dışarı çektım ve . a. kodu.. dedim gırtlağından çektım karı öğretmenı dışarıya kocsı camı örttu birşey yapamadım sonra gaza bastı birkaç öğencıye çarptı .yoksa onlara o yiyeceği çöpe atmanın bedelini gösteririm sucumuz yok gunahımız yo gene olsa zevkle yaparım.

• Okul bitsin git hocayı döv hem böylece bütün sinirini atmış olursun yok ben dövemem diyorsan büyük kuzenin veya atarlı bir arkadaşını gönder o dövsün.Böylece rahatlamış olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaragücü1910

arkadaşlar hoca bana resmen kafayı taktı artıkk o benden nefret ediyor ben ondan nefret ediyorum mezun olmama tam 1 yıl daha var ama hoca bana 2 yıldır kafayı takmış durumda mesela dünkü olayı anlatıyım ben kartonu aldım yeni proje yapcam ondan sonra hoca dedi böyle proje mi olur sen salak mısın ? sen gerizekalı mısın diye beni arkadaşlarımın arasında utandırıyor bende cevap vere miyorum ...

Okulda oğlu var ama hocanın arabası yok olsaydı mezun olacağım akşam arabasının altını üstüne getirecektim ... (tekerleğini patlatacaktım camları kıracaktım )
    artık bende oğlu üzerinde duruyorum mezun olmadan 1 gün önce çocuğu sağlam dövsem annesi acı çeker mi ? Yani bana birşey olur mu (okuldan atılma vsvs) lütfen yardım donanım haber...

Böyle olayları kafana takma. Adama kötülük yapsan nolacak? En mantıklısı gerçekten iyi bir bölüm kazanıp, diplomanın falan resmini o adama yollamak.

• çocuğun ne suçu var sen hocaya odaklan.
    dedikodu falan yay facebooktan hocayla ilgili
  • onun görevi ders vermek sana hakaret etmek değil. laf dalaşına gir saygısızlık falan deme çünkü haksızlığa uğramışsın.
  • şiddet göster

ciddiyim.

okul bitince tabi..
  • çıkısta dal hocaya
  • Bence bir şey yapma bırak büyüklük sende kalsın.
  • şikayet et kardeşim bizimde dil anlatımcı var hakaret ediyor hep bende etmeyi düşünüyorum her gelişinde sınıfın ne hayvanlıgı kalıyo ne salaklığı
  • Çocuğunu niye dövüyorsun saçmalama o kısmı geç bir kere.

Hocayla bir daha muhattap olma dediklerinide önemseme.
  • Benim de vardı başımda böyle bir hoca.Lise 1'de yerimde sessizce otururken bile gelir tüm sınıf içinde rezil ederdi.Hiç unutmam yine birgün sessizce otururken yanıma geldi eskiden olsa öğretmenler öğrenciyi dövsede birşey olmazdı seni dışarı çıkarıp allah ne verdiyse döverdim ama neyse demiştiBu durup dururken tehtit etmeler vs lise 2'nin ilk döneminde de sürmüştü.İkinci dönem notları 90-100 civarına çıkarınca adam benden helallik istemişti sonra da birdaha bulaşmamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WexaR

quote:

Orijinalden alıntı: ankaragücü1910

arkadaşlar hoca bana resmen kafayı taktı artıkk o benden nefret ediyor ben ondan nefret ediyorum mezun olmama tam 1 yıl daha var ama hoca bana 2 yıldır kafayı takmış durumda mesela dünkü olayı anlatıyım ben kartonu aldım yeni proje yapcam ondan sonra hoca dedi böyle proje mi olur sen salak mısın ? sen gerizekalı mısın diye beni arkadaşlarımın arasında utandırıyor bende cevap vere miyorum ...

Böyle olayları kafana takma. Adama kötülük yapsan nolacak? En mantıklısı gerçekten iyi bir bölüm kazanıp, diplomanın falan resmini o adama yollamak.

bana en mantıklı bu geldi yanına da ' Ne kadar uğraşsanız boşuna ' yazcam sağol donanım haber

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.