Bildirim
Home tuşu bozuk cihazda recovery moda girme
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaz rootluysa rebooter gibi uygulamalar kullanabilirsiniz.Recoveryde home tuşu kullanmıyorsunuz zaten.Ses açma ve kısma butonlarını kullanıyorsunuz.Seçimi onaylamak içinse güç tuşu kullanılıyot.
quote:
Orijinalden alıntı: muccos
Cihaz rootluysa rebooter gibi uygulamalar kullanabilirsiniz.Recoveryde home tuşu kullanmıyorsunuz zaten.Ses açma ve kısma butonlarını kullanıyorsunuz.Seçimi onaylamak içinse güç tuşu kullanılıyot.
seçim home tuşu ile yapılıyor. recovery de gezmek için girersen ayrı
edit: recovery tuş işlevleri
ses_hareket
guç-geri
home- seçim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukba_1 -- 16 Kasım 2014; 22:32:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ukba_1
quote:
Bisey kurmama gerekiyor hocam ama home tusibozuk recoverye grmeyi basardim ama secim yapamiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-59DFDFF1E -- 16 Kasım 2014; 22:32:29 >
quote:
Orijinalden alıntı: thuglifenigga2
quote:
quote:
Bisey kurmama gerekiyor hocam ama home tusibozuk recoverye grmeyi basardim ama secim yapamiyorum
üst sekment cihazlar için cwm dokunmatik recovery çıkardı. cihaz neydi. dokunmatik recovery işini görür
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: thuglifenigga2
quote:
quote:
üst sekment cihazlar için cwm dokunmatik recovery çıkardı. cihaz neydi. dokunmatik recovery işini görür
S4 mini hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
http://download2.clockworkmod.com/recoveries/recovery-clockwork-touch-6.0.4.7-jfltespr.img
bu buyuk ihtimal cihazına olur. odin ile pdadan seçerek kurmayı dene istersen. cwmnin sitesinde 4s mini yok
https://www.clockworkmod.com/rommanager
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukba_1 -- 16 Kasım 2014; 22:44:53 >
-
yukarda verdiğim linkteki sonu 4.7 ile biteni kurma kardeş. s4 mini için olanı buhttp://download2.clockworkmod.com/recoveries/recovery-clockwork-touch-6.0.4.6-i9300.img -
quote:
evet arkadasın dediği gibi rebooterle recovery girersen dokunmatik cwm işini görebilir -
quote:
yukarda verdiğim linkteki sonu 4.7 ile biteni kurma kardeş. s4 mini için olanı buhttp://download2.clockworkmod.com/recoveries/recovery-clockwork-touch-6.0.4.6-i9300.img
Sagolun hocam simdi deneyecegim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X