Şimdi Ara

home tusuna basmadan ekrandan çıkma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herhangi bir programda iken home tuşuna basmadan ana menuye çıkmayı yarayan pragram arıyorum arkadalar....task bar gibi bir program arıyorum..home tuşu bir gün elimde kalacak gibi geliyor banayardımlarınız için şimdidem teşekkürler....

• SB Settings varsa , kullandığın programdan çıkmak istedigin zaman parmağını saatin üzerinden geçir ve çıkan menuden respring'i seç ... Oyunlarda falan saati göremeyeceğin için işe yaramaz.
  • daha önce o programını kullanmıştım.ama tekrar kurup inceledim...dediğiniz tuşla telefon kapanıp yeniden açılıyor.ben sadece programdan çıkacak bir program arıyorum.ilginiz için teşekkürler...
  • kardeşim tuşu elinde kalırsa gider yaptırırsın.nedir bu iphone tuşunlarına helenistik roma döneminden kalmış muamelesi yapmak?bir taneside ekrana dokunarak tuş kilidi arıyordu.üstteki tuşa basmak istemiyormuş!!!çok uzun sürüyormuş öyle.bırakın bu işleri kardeşim.basın tuşunuza.apple onun sağlamasını yapmıştır.adam gibi basarsanız,o tuşu ömür billah bozamazsınız...soru olsun diye antika antika başlıklar açmayın
  • bence ed bozması zor gibi ama dün cydia'da bi program gördüm home tuşunu bozanlar çin demiş.demekki aya bi adambu başarıyı yakalamış ki program yazmışlar.
    SbSettings için bi ek sanırsam.bunun üstteki kapatma tuşu için olan versiyonu da var "close button widget", home tuşu için olanın adını hatırlamıyorum bulamadım ama düğerinden feyz alarak "home button widget" olacağına inanıyorum.
  • 1.1.4 de tus kilitleme ve acma kapamaya yarayan tusu bozuk olanlar iicin ' lock ' adında bi program vardı heralde 2 versiyonlar iicnde bu tur seyler vardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CTRL TUSUNA BASINCA SES KISILIYOR
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.