www.euroncap.com sitesinde diğer tüm araçların video ları mevcut
çok tartışıldı, çok konuşuldu.
ön cam kırıldı o yüzden - yıldız aldı falan diyenler var.bu arabanın ön camı otobüs gibi baksanıza kısacık kaputun hemen devamında.o yüzden kırılıyor yani. bir de çamurluklar arka tarafa doğru çıkıyor.bükülmüyor yani.jazz da da aynı durum söz konusu.belki kapı zor açılır diye bundan da puan kırdılar. bu arada bu konu çok açıldı,tartışıldı.yine de sağol
Megana clio ya Veriyorlar 5 yıldızı. şu N capa hiç mi hiç güvenmiyorum Fransada değilmi ne olacak
Vatandaşı konu açtığına açacağına pişman etmişsiniz yaw
Önden çarpmada aracın öne resmen dağılıyor. bu güvenlik testinden ön yolcular için 3 yıldız alması pek iyi olmamış. ancak hondalarda durum böyle. dış taraf tamamen dağılsa da, kabinde büyük bir tehlike olmuyor. bu can güvenliği açısından çok önemli.
bırak da dağılsın.taş değil araba.
quote:
Orjinalden alıntı: muallim35
Önden çarpmada aracın öne resmen dağılıyor. bu güvenlik testinden ön yolcular için 4 yıldız alması pek iyi olmamış. ancak hondalarda durum böyle. dış taraf tamamen dağılsa da, kabinde büyük bir tehlike olmuyor. bu can güvenliği açısından çok önemli.
çamurluk gözünüzü aldatmasın.dikkatli bakın.
arkadaşlar herkese merhaba, hb civiclerde mi 4 yıldızlı
evet
quote:
Orjinalden alıntı: net_katil
Megana clio ya Veriyorlar 5 yıldızı. şu N capa hiç mi hiç güvenmiyorum Fransada değilmi ne olacak
tam senin gibi düşünüyorum bunlara lazım 3500kg amerkian eskilerki camdan çıkıp sağlam kalasın ama onda bahene bulurlar bunlar ben güvenmem bu necapmıdır nedir
Testler 50 ve 64 km/h hızlarda yapılıyor, yani bir nevi şehir içi çarpışma testleri diyebiliriz, bir de karşıdan gelenin de süratını hesaba katarsak bütün marka ve model araç kullanıcıları için söyleyecek tek bir söz kalıyor: Aşırı sürat yapma ve trafik kurallarına uy!!
+1
önemli olan yaşam kabinin sağlam kalmasıdır. bu testlerin hepsi içindeki yolcunun maruz kalacxağı risk.
aksi halde olası bir trafik kazasında bmw de olsa mercedes te olsa hazin istenmeyen sonuç kaçınılmaz oluyor
saygılarımla....
quote:
Orjinalden alıntı: scan
Testler 50 ve 64 km/h hızlarda yapılıyor, yani bir nevi şehir içi çarpışma testleri diyebiliriz, bir de karşıdan gelenin de süratını hesaba katarsak bütün marka ve model araç kullanıcıları için söyleyecek tek bir söz kalıyor: Aşırı sürat yapma ve trafik kurallarına uy!!
çarpışma anında içinde olmak istemezdim doğrusu
"yıldızlarda kayar durmaz yerinde " :):)
nice insanlar tanıdım arkadaşlar x5in patlayan ön camından fırlayan, açılmayan hava yastıkları nedeniyle sorentolarda ölen, nicede insanlar gördüm 6 takla atan şahinin içinden burnu kanamadan çıkan...
takılmayın yıldızlara derim.
amerikada da var galiba ncap tatzı kuruluşlardan, ncaptan in sonuçlarıyla abd dekiler tutmuyo bazen. ilginç. bencede fransadaki biraz sallamasyon gibi
quote:
Orjinalden alıntı: CouragePapillon
"yıldızlarda kayar durmaz yerinde " :):)
nice insanlar tanıdım arkadaşlar x5in patlayan ön camından fırlayan, açılmayan hava yastıkları nedeniyle sorentolarda ölen, nicede insanlar gördüm 6 takla atan şahinin içinden burnu kanamadan çıkan...
takılmayın yıldızlara derim.
bu mantıkla hiçbir yere gelemeyiz kusura bakmayın...
bilimsel bir yaklaşım değil... işi Allaha havale edelim bu mudur?....
biraz daha matematiksel veriler üzerinde durmakta yarar var......
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme