Şimdi Ara

honda civic direksiyon kutusu arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
40.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar honda civiclerlerde kronik bi sorun var deniliyor direksiyon kutusu genelinde arızalıymış benim aracdada böle bi sorun varmı diye düşünüyorum Bulundugum ilde honda servisi yok, ayrıca direksiyon kutusu arızalı ise garantiden değişirmi...
    Araç 2009 model 21.000 km de

• zannımca konu hakkında fikşr verecek bi arkadaş yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayhakan

zannımca konu hakkında fikşr verecek bi arkadaş yok
    sizin aracınızın bi önceki kasasından var bir arkadaşta , oda direksiyon kutusu problemi yaşıyor . Bir türlü iflah olmadı araç
  • senin aracta öle bişey olmaz onlar 2009 öncesinde vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanheval

senin aracta öle bişey olmaz onlar 2009 öncesinde vardı.
    Megane II'de de var bu sıkıntı. Direksiyonu çevirdiğinde ses geliyordu çat çat diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Megane II'de de var bu sıkıntı. Direksiyonu çevirdiğinde ses geliyordu çat çat diye.

Alıntıları Göster
    hala var , ben 2 defa değiştirdim 1 ay içinde yine başlıyor takır tukur , ki aracımı düzgün kullanırım ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADAC

hala var , ben 2 defa değiştirdim 1 ay içinde yine başlıyor takır tukur , ki aracımı düzgün kullanırım ,

Alıntıları Göster
    aracın kullanımna bağlıdır arkadaşlarımın focusunda,polosunda aynı sorun var tamirciler ses dışında sıkıntı olmayacağını söylediler direksiyonu sağa sola oynatınca tak tak siye ses geliyor ben 4.5 senedir megane II kullanıyorum tık ses yok yani kullanıma bağlı birşey yollarımız çok kötü maalesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford focus motor sistem arızası
    14 yıl önce açıldı
    honda civic direksiyon ses
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

direksiyon kutusu baya pahalı sanırım ne kadar verdiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzMoto

quote:

direksiyon kutusu baya pahalı sanırım ne kadar verdiniz acaba?

Alıntıları Göster
    yok ya 175 miydi neydi , ben çok uzun zaman önce bıraktım yetkili servis olayını , ustam var ümraniye sanayide , yolun karşısına renault yedek parçacıdan beraber alıp işi bitiriyoruz servisten yarı yarıya çıkıyor , parçacıda ahbap oldu yan sanayi kakalamıyo....

• 2008 civic elegance var bende. direksiyondan çevirirken gıcırdama geliyordu. garantiden değiştirdiler. hala geliyor. bugün bir daha götüreceğim. sanırım kronik servis de demişti. ama bir zararı yok sesten başka.
  • quote:

Selamlar arkadaşlar honda civiclerlerde kronik bi sorun var deniliyor direksiyon kutusu genelinde arızalıymış benim aracdada böle bi sorun varmı diye düşünüyorum Bulundugum ilde honda servisi yok, ayrıca direksiyon kutusu arızalı ise garantiden değişirmi...

dostum kronik bir rahatsızlığını dymadım hondaların lakin kafana takılan bir sorun varsa türkiyede bu işi yapan adamlar belliwww.hidrolikdireksiyon.com adresini iyaret edersen ne demek istediğimi anlayacaksın.Ses gelmiyosa direksiyonun ağır dönmüyosa bence direksiyonda problem yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_uar -- 18 Temmuz 2012; 0:46:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_uar

quote:

Selamlar arkadaşlar honda civiclerlerde kronik bi sorun var deniliyor direksiyon kutusu genelinde arızalıymış benim aracdada böle bi sorun varmı diye düşünüyorum Bulundugum ilde honda servisi yok, ayrıca direksiyon kutusu arızalı ise garantiden değişirmi...

dostum kronik bir rahatsızlığını dymadım hondaların lakin kafana takılan bir sorun varsa türkiyede bu işi yapan adamlar belliwww.hidrolikdireksiyon.com adresini iyaret edersen ne demek istediğimi anlayacaksın.Ses gelmiyosa direksiyonun ağır dönmüyosa bence direksiyonda problem yoktur
    Sıkıntı derken , sesi kastediyorsanız evet o kronik bi sorun. Direksiyonu çevirirken oluşan ses , yanlız o sadece direksiyon kutusuyla alakalıda değilmiş , şimdi unuttum ama servisteki ustam bidahaki bakımdan için bi yerleri yağlayalım o ses azalır falan demişti.

Direksiyon kutusu değişirse bile o ses muhtemelen yine olacaktır. Güvenlik olarak herhangi bi sıkıntısı yok.

Birde yanlış hatırlamıyorsam , klavuzda direksiyonu tam çevrili halde 6 sn'yeden fazla tutmayın yazıyordu. Onada dikkat edin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 18 Temmuz 2012; 1:09:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Sıkıntı derken , sesi kastediyorsanız evet o kronik bi sorun. Direksiyonu çevirirken oluşan ses , yanlız o sadece direksiyon kutusuyla alakalıda değilmiş , şimdi unuttum ama servisteki ustam bidahaki bakımdan için bi yerleri yağlayalım o ses azalır falan demişti.

Direksiyon kutusu değişirse bile o ses muhtemelen yine olacaktır. Güvenlik olarak herhangi bi sıkıntısı yok.

Birde yanlış hatırlamıyorsam , klavuzda direksiyonu tam çevrili halde 6 sn'yeden fazla tutmayın yazıyordu. Onada dikkat edin derim.

Amörsitör takozudur. Puntonunda kronik sorunu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

Alıntıları Göster
    Aynen direksiyonu tam tur kırıldığında tıkır tıkır ses geliyorsa sorun amortisör takozudur.
    Direksiyon tam tur kırık iken patiyle kalkanlar falan görüyorum. buda takozların bozulmasına neden oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

Olabilir , süspansiyon ile alakalıydı , adını unuttum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

Aynen direksiyonu tam tur kırıldığında tıkır tıkır ses geliyorsa sorun amortisör takozudur.
    Direksiyon tam tur kırık iken patiyle kalkanlar falan görüyorum. buda takozların bozulmasına neden oluyor.

Tüm fikirlerinize tamamen katılmakla birlikte . hidrolik direksiyon pompasınında arızalı olabileceğini unutmayın . direksiyon tam kırıldığında pompa yağ pompalamaya dewam eder ve zorlanır.www.hidrolikdireksiyon.com adresinde konuyla ilgili detaylı bilgiler bulabileceğiniz gibi telefonlada bilgi alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_uar

quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

Tüm fikirlerinize tamamen katılmakla birlikte . hidrolik direksiyon pompasınında arızalı olabileceğini unutmayın . direksiyon tam kırıldığında pompa yağ pompalamaya dewam eder ve zorlanır.www.hidrolikdireksiyon.com adresinde konuyla ilgili detaylı bilgiler bulabileceğiniz gibi telefonlada bilgi alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Civiclerin direksiyon sistemi elektrik desteklidir. Hidrolik sistem yoktur.
    Ben de elektrohidrolik diye biliyordum, sadece elektrikliymiş.

• Bendede var direksiyon kutusu arizasi tamir ettiren arkadas var mi varsa kalici cozum oluyormu tamir ettirmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakarda38

Bendede var direksiyon kutusu arizasi tamir ettiren arkadas var mi varsa kalici cozum oluyormu tamir ettirmek.
    direksyonu olduğun yerde çevirirken gırrrrr gırrrrr diye ses geliyorsa büyük ihtimal snnki de arızalı. Garantiden değişir, yine de gitmeden arayıp teyid et.meni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

direksyonu olduğun yerde çevirirken gırrrrr gırrrrr diye ses geliyorsa büyük ihtimal snnki de arızalı. Garantiden değişir, yine de gitmeden arayıp teyid et.meni öneririm.

Alıntıları Göster
    2005 civic ardından 2011 civic sahibi olduk ama direksiyondan arıza çıkarttığı hiç olmamıştı. Böyle bi kronik sorunu ilk defa duydum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.