Şimdi Ara

honda cr_v 1,6 dizel & yeni Qasqai1.5veya 1.6 dizel & opel insignia 1.4 140hp.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar astra j 1.6 115hp 2012 yeni kasa aracım var şu anda 10.000km'de
    babamın engellilik raporu var yüzde yüz 'yeni çıktı'
    daha öncehi aracımda astra h idi 2008 LPGli. ondanda memnundum bundanda.
    şimdi bu engelli indirimini kullanarak araç almak istiyorum malum elimdekini satacağım.60 65 bin gibi bi bütcem olacak.o da net araba fiyatında 80 90 bin arası ediyor.yani yüzde 45 bi ötv indirimim olacak
    alacağım aracı da 5 yıl engelli indirimi olarak alacağım için satamayacağım
    bu 3 araç atsında kaldım.az yaksın 2.eldede pek fazla zarar etmiyeyim istiyorum
    bu 3 araç arasında kaldım 2 si suv biri 1.4 benzinli
    aralarında benzinli insignia'nın olma sebebi yenilenen motoru ile euro 6 standartlarına ulaşması ve siboplar magnezyum alaşımdan daha sert alaşıma geçerek lpg uyumuna ulaşması
    yaşım 24.
    sizce hangini tercih etmeliyim veya farklı kategorilere bakmalımıyım.
    engelli indirimi kullanacağımız için motor hacmi 1.6 yı geçmemeli
    FORUMDA YENİYİM
    YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM ,

• Suv olcaksa Cr-v Sedansa İnsignia
  • Suv olarak Cr-v tabi ki her açıdan tatmin eder ama sorun şu ki arabayı ne zaman alırsınız bilinmez sıra var. Ben cr-v yi daha işlevsel buluyorum 3 u arasından onu seçerdim benim için iç hacim önemli ve insignia dar kalıyor. Sizin için önemli değilse sıralamam şu biçimde
    crv>insignia>qasqhai
    ek olarak Peugeot 508 Active+xenon alabilirsiniz daha yeni Active+xenon+sedefli beyaz olanına 87500 fiyat aldım. Çok da az yakar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı durumdayım arkadaşım bende senin gibi raporla araba almayı düşünüyorum .tam yaklaşık üc aydır araştırıyorum şu anada ,nissan qq ve honda crv arasındayım oyumu crv den yana kullandım gecen ay kaporayı verdim bu ay teslim alacaktım .fakat bugün itibariyle hondaya 3.000 tl zam gelmiş fiyat 97.000 olmuş prenium modeli .canımı çok sıktı bu zam kaporayı alıp nissana döne bilirim ...
  • Cr-v alın fiyatı sıkıntı değilse , 6 sene garantili binersiniz.
    Motor iyi , genel olarak başarılı bir araç .
    Qq yeni kasayı test etmedim ama parasını haketmiyor izlenimi var .
  • QQyeni kasası çok beğenildi.Zaten fiyat dışında herkes olumlu baktı araca.Madem ÖTV indiriminiz var ben olsam dizel otomatik dolu bi QQ alırım.Konfor+tüketim+performans daha ne olsun.5 sene satmayacaksınız aracı, crv düşünmeyin bence.... en dolusu bile QQ yanında boş kalır bir de manuel vites...
  • arkadaşlar öncelikle verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim
    honda cr-v test sürüşünü iki hafta önce izmir çamkıranda yaptım ort.yakıt tüketimim 10 km'de 5,2 oldu ama araç sanki o fiyatların arabası değil motor ve ivmelenmesi iyi ama fren ve virajlara girmeda sankı astra ma göre tedirginlik yaşadım.
    yolun çoğu yukarı eğimliydi.aracın görünüşü çok iyi volvoyu andırıyor.
    ama baz model 88 bin tl olduğu buna da fiyat garantisi veremeyeceklerini aracında tam ne zaman geleceği belli değil dendi'mayıs haziran' arası denildi.
    opel bayileri ile görüştüm onlarda hem fiyat garantisi vermiyorlar hem aracın net geleceği zamanı bilmiyorlar.yarın QQ'yi bayisine uğramayı planlıyorum.

ama otomobil fiyatları biraz faiş yüksek gibi her markanın hemen hemen
    yıl ortasını veya yıl sonunu beklemelimiyim ? sizce

bi kampanya bi indirim olurmu
    çünkü bu fiyatlara bi önceki yıllar gibi seri araç satılacağını düşünmüyorum
    ben astra j mi 39 500 aldım yeni kasa 2012 aralığında ben ona 2013 diyorum kendimce 38 500'e edition baz model
    şimdi listeye bakıyorum 47 555 ona da fiyat garantisi yok
    normalde kararsız biri değilimdir ama şu fiyatlar şu dönem insanı tedirgin kılıyor nedense

• quote:

Orijinalden alıntı: güneyizmir

arkadaşlar öncelikle verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim
    honda cr-v test sürüşünü iki hafta önce izmir çamkıranda yaptım ort.yakıt tüketimim 10 km'de 5,2 oldu ama araç sanki o fiyatların arabası değil motor ve ivmelenmesi iyi ama fren ve virajlara girmeda sankı astra ma göre tedirginlik yaşadım.
    yolun çoğu yukarı eğimliydi.aracın görünüşü çok iyi volvoyu andırıyor.
    ama baz model 88 bin tl olduğu buna da fiyat garantisi veremeyeceklerini aracında tam ne zaman geleceği belli değil dendi'mayıs haziran' arası denildi.
    opel bayileri ile görüştüm onlarda hem fiyat garantisi vermiyorlar hem aracın net geleceği zamanı bilmiyorlar.yarın QQ'yi bayisine uğramayı planlıyorum.

ama otomobil fiyatları biraz faiş yüksek gibi her markanın hemen hemen
    yıl ortasını veya yıl sonunu beklemelimiyim ? sizce

bi kampanya bi indirim olurmu
    çünkü bu fiyatlara bi önceki yıllar gibi seri araç satılacağını düşünmüyorum
    ben astra j mi 39 500 aldım yeni kasa 2012 aralığında ben ona 2013 diyorum kendimce 38 500'e edition baz model
    şimdi listeye bakıyorum 47 555 ona da fiyat garantisi yok
    normalde kararsız biri değilimdir ama şu fiyatlar şu dönem insanı tedirgin kılıyor nedense

Hocam alcak arabadan sonra suv da o tedirginligi yasamaniz normal, araba sanki kendini salacak gbi olur ama salmaz merak etmeyin, o tedirginligi bir aklinzdan silin.

Ben olsam Honda CRV tercih ederdim lakin beklemek insani yorabilir. Ama yinede beklemeye deger qq dan daha iyi bir tercih olur.

Yeni qq yuda bi inceleyin, bana kalirsa 1.5 dci olani tercih edin 1.6 yi degl kendini kanitlamis sorunsz bi motor, 1.6 dci ise daha yeni. 1.5 dci li qq yakin bir ahbabimda var baya kez tecrbe ettik uzun yolda 3.6-3.9 lari bile goruyor araba tuketim olarak. Ayrica bakim icin yedek parcasi inanlmaz ucuz. Filtrsi vs mesela garanti bitse bile sanayide gozunuz kapali yaparsiniz. Adamin 10.000 bakimlai 150 lira tutuyor saka gbi cnku 1.5 dcinin parcasi cok yaygin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• siklopentan S kullanıcısına yanıt
    dostum fransız arabalarını oldum olası sevmedim.
    bi gençlik hevesi 206 tek kapı vardı zamanında o da hemen geçti
    ülkemizde de pek sevilmedi sanki
    yani 85 bin lira verip kumar oynamak olur sanki 508 e
  • erol374 E kullanıcısına yanıt
    sanki biraz bekliyecekmişiz gibi ne fiyatlar ne de piyasa tam oturdu
    1.6 avensis te bakayım diyorum o da lpg uyumlu insignia 1.4 yeni motoru ile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.