Şimdi Ara

Honda pcx 150 mi sym 250 evo mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece hafta sonları ortalama 500-600 km yol yapmak için hangisini önerirsiniz? Hangisi daha az sıkıntı çıkartır tavsiyelerinizi bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 500-600km ciddi rakam. Bu ikisi arasında tabi ki sym gts evo. ikisi de sıkıntı çıkarmaz evo ekstra süper konforlu ve rahattır.
  • Sym evo hakkında parça sıkıntısı var deniliyor düşünceniz nedir bu konuda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ugur0055

Sym evo hakkında parça sıkıntısı var deniliyor düşünceniz nedir bu konuda?

Parçasına göre değişmekle birlikte sıkıntı var denen parçalar tüm markaları kapsar. Biraz geç gelir belki hepsi o. Parça sıkıntısından kasıt nedir? bulunmuyor mu yani? ben sym kullandım daha önce hatta grenajı kırıldı sipariş ettik 1 ayda geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

quote:

Orijinalden alıntı: Ugur0055

Sym evo hakkında parça sıkıntısı var deniliyor düşünceniz nedir bu konuda?

Parçasına göre değişmekle birlikte sıkıntı var denen parçalar tüm markaları kapsar. Biraz geç gelir belki hepsi o. Parça sıkıntısından kasıt nedir? bulunmuyor mu yani? ben sym kullandım daha önce hatta grenajı kırıldı sipariş ettik 1 ayda geldi.

1 ay çok fazla grenaj için... ben pcx kullandım uzun bir süre... küçük bir şehirde olmama rağmen grenaj siparişi ertesi gün gelmişti... benim tercihim pcx olurdu...
  • bence iki motoru yanlış kıyaslıyorsunuz , kullanıma göre kıyas yapman gerekli ,
    gts 250 evo , mekanik parçaları joymax ile aynı olduğu için rahat bulunuyor , yine tüm grenaj parçaları motopit.com adresinden sipariş verebilirsin , aç telefon et görüş kaç günde geliyor diye ,
    motorun her hafta sonu arıza yapmayacak ama sen her hafta sonu binmeyi planlıyorsun ....

2 günde 500-600 km pcx ile çekilmez ,

gts evo 250 , burgman 200 , xcity 250 düşünmelisin bence
  • Uzun yol yapacaksanız bu listeye kesinlikle x max ve x city de eklemelisiniz. 250 cc lik bu makinelerden birini seçmeniz gerekir. Sym gts evo ile pcx karşılaştırılmaz alakaları yok. Pcx ile bırakın 500 km yolu 100 km bile sıkıntılı olur. 250 cc bir scooter seçmelisiniz

• Konu tercih iken belki de hiç lazım olmayacak parça siparişine gelmiş. Satın alırken en önemli şey sizin kullanım amacınız, bütçeniz ve zevkiniz. Gerisi teferruattır. Bu koşullarda haftasonu 500-600km lik geziler için pcx önerilmez. 200-250cc scooterlara bakmalısınız. Ben kafanızda netleştirdiniz diye evo dedim. Ama bu klasmanda tercih edilebilecek daha başka marka modeller var
    Piaggio xevo, Suzuki burgman, Sym joymax, Yamaha xmax, xcity, Daelim s3advance. Hiçbiri pcx ile kıyaslanamaz. Ha ama daha çok şehiriçi kullanacağım ufak olsun az yaksın derseniz o zaman pcx ok.
  • pcx 115 de kesiciye giriyo gitmiyor

sym 250 evo 145 son hız

tercihin sym olmalı
  • Teşekkürler bilgilendirme için... insanlar 125 cc hava soğutmalı scooter ile uzun yol yapıyor yeterki gitmek iste.. tabiki bi 125 cc ile gitmek var bi pcx ile yada sym evo gibi rahat bi motorla.. Yardımınız için teşekkür ederim sym evo şuan kafamda netleşti.. kullanan arkadaşlardan artısı eskisi nedir kendi yorumlarını dinlemek isterim...

• kıyaslanmaz bile evo tabiki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.