Şimdi Ara

hp ipaq 514 & Benq e72 veya S.E. w910i tavsiye, yardım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonum bozuldu, yeni bir telefon almam gerek kendime..
    Bikaç gündür araştırıyorum..

-w910i ler gerek tasarım, gereksede walkman özelliğiyle bana göre şu anda en güzel telefonlar. Aslında w910i de karar vermiştim, taki Hp ipaq 514 ü arkadaşımda görünceye kadar.Biraz kullandım fakat detaylı incelemeye fırsat bulamadım.Zaten eskiden beridir smartphone ve pdalara ilgim vardı fakat hiç almak nasip olmadı, fiyatları milyarları aştığı için hep uzak durdum...
    Neyse esas meseleye gelelim..
    Ben hp ipaq 514 ve Benq e72 smartphone seçiminde kararsız kaldım.. Aklıma takılan birkaç sorun var onları size danışmak istedim,
    Bu iki smartphone aşşağı yukarı aynı özelliklere sahip. Sadece hp 514 sanırım biraz daha ucuz.. Ekran olarak aynılar ikiside 2' fakat hp 170x240 iken benq 240x320 çözünürlüğe sahip. Çözünürlüğün, piksel sayısnın az olması şarj süresini artırabilir sanırım.. Kalite biraz düşecektir haliyle ancak multimedya telefonuda aramıyorum..
    Amacım özellikle sabahları wifiden internete girip gazeteleri okumak, takip ettiğim birkaç siteyi ve arasırada maillerimi kontrol etmek.. (Nadir olarak office kullanmak; word ve powerpoint) Hp 514 için övücü yorumlar var dh da. Wifi çekim kalitesi için vs.. Şimdi benq yu pek tanımıyorum ama onun içinde gayet iyi diyorlar, işlemci hızı hp nin daha düşük olmasına rağmen ( biri 200mhz diğer 260) başka sitelerde hp daha hızlı, stabil gibi yorumlar okudum nedenini bilmiyorum, yanlışsada bilgisizliğime verin
    Sizlere danışmak istediğim siz hangisini önerirsiniz? İnternette sayfalarda gezinirken zorlanırmıyım fazlaca.. Hp ekranıyla Benq ekranı arasında bariz bir fark varmıdır?
    Yoksa unut bu smartphone ları, ekranları net için yetersiz git kendine bi w910i al mı dersiniz
    Sizlerin görüşlerini almak istedim şimdiden çok teşekkürler Kusura bakmayın yazı biraz uzun oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paveway -- 10 Ocak 2009; 22:08:42 >

• Yazı uzun oldu sanırım okumak zor haklısınız

Hp 514 alıcam yada benq e72.. Hangisini önerirsiniz?
  • wifi li bir telefon düşünüyorsan w910i nin wifisi yok fiyatı uygun olsun derseniz ikisi arasında hp 514 derim yok biraz limiti yükseltirim derseniz samsung i560a bakın biraz daha yükselteyim derseniz kesinlikle p1i biraz daha yükselteyim derseniz iphone :) yani herşey bütçeye bağlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.