Şimdi Ara

HP kullanan yok mu buralarda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gold bilgisayarda HP PHOTOSMART R847 (8.0 MP)
    KDV dahil 248 ytl..

HP kullanan yok mu buralarda?

HP PHOTOSMART R847 8.0 MP
    SD
    8.0 MP
    VAR- Sesli video kayıt 640x480
    3"
    32 MB dahili
    CCD
    3x optik, 8x dijital
    Ağırlık : 200 Gr.
    Boyutlar: 98,1 x 22,5 x 63,3 mm
    Flaş/Flaş Modu: Var/Otomatik
    Paket İçeriği:HP Photosmart R07 Lityum-iyon Şarj Edilebilir Pil, HP Photosmart 5V AC Adaptör, USB kablosu, hızlı başlangıç kılavuzu, kullanıcı kılavuzu içeren CD, garanti ve yasal broşür, Windows ve Macintosh için HP Photosmart Premier Yazılımı içeren CD, bilek kayışı

kullanan var mı aramızda.. eleştirdiğiniz,yetersiz bulduğunuz tarafları var mı?almayı düşünüyorum da :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthnur -- 29 Mayıs 2008; 16:06:53 >

• bir fotoğraf makinasında hp ye sıcak bakılmasını pek beklemeyin kullananda azdır memnun kalacağınıda sanmam.benim fikrime göre daha farklı alternatiflere yönelin gözüme çarpan en büyük özelliği bu modelde 3 inç lcdsi olması...daha farklı markalara yönelmenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: satelite

bir fotoğraf makinasında hp ye sıcak bakılmasını pek beklemeyin kullananda azdır memnun kalacağınıda sanmam.benim fikrime göre daha farklı alternatiflere yönelin gözüme çarpan en büyük özelliği bu modelde 3 inç lcdsi olması...daha farklı markalara yönelmenizi tavsiye ederim

katılıyorum...
    örneğin o fiyata a560 alırsanız daha memnun kalırsınız diye düşünüyorum..
  • Ben bu modeli kullanmıyorum ama zamanında r707 almıştım 2 sene falan oluyor 250ytl vermiştim o zamanlar 400 falandı.Hp den fotoğraf makinası açısından bir performans bekleme derim benim tavsiyem canon yada onun ayarında bikon falan alabilirsin. Fiyatın ucuz olmasına aldanma sakın..ama dediğim gibi ben memnun değilim r707 den senin almak istediğin model hakkında bilgim yok sadece genel olarak konuştum ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.