Şimdi Ara

HP Neverstop Laser duyan bilen var mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Forumda hp neverstop hakkında bilgi bulamadım. Kullanan var mı?

Doldurulabilir tanklı toner özelliğini merak ediyom. Biraz araştırdım da bu özelliği başka markada göremedim. Bu kadar sürede nasıl akıl edememişler tuhaf. Kullanan varsa yorumlayalir mi?

• Mesajım bulunsun ben de merak ediyorum
  • billboardlarda gördüm ben de. ama pahalı duruyor.
  • merhaba hocam,
    ben de yazıcı alıcam bu aralar bu yazıcıyı da gördüm bana göre gereksiz bi yazıcı farkettiğim kadarıyla tek özelliği toneri çıkarmadan yukardan mürekkebi dökmek ki bi de bu iş için orjinal hp malzemesi kullanacağınızı sayarsak(o şırınga tekrardan dolmuyor çipli,muadili var mı bilmiyorum) pekte bir avantajı kalmıyo.devamında çalışma mantığı normal bi lazer yazıcıyla aynı.(drum fiyatını vs dahi hiç bilmiyorum).ayrıca bu fiyata rağmen çift taraflı baskı özelliği yok

normal bi toneri doldurmakta bundan pek farklı değil ve kat kat daha ucuz.

ben m4020nd samsung yazıcı almayı düşünüyorum.toneri yine buna benzer doluyor(toneri çıkartıp deliği açıp mürekkebi içine boşaltıcaksınız)çift taraflı basma özelliğide var.toner kapasitesi de bunun gibi 3-5 bin yerine 15.000 sayfa.toneri ilk başta yanlış bilmiyosam 5.000 sayfa dolulukta geliyor ama içine 15.000 lik mürekkep alabiliyor.(açıkçası ben fazla mürekkep koymamak için ilk başta 5.000 sayfalık mürekkeple tonerin kaç gram geldiğini ölçücem(tamamen merak bu).lakin tarayıcı fotokopi özelliği yok gerekte yok benim için.
    bazı satıcılar muadil tonerle satıyor zaten yanlarında muadil diye yazmışlar lakin aşağıya linkini koyduğum satıcı şuan için en iyi fiyat ve orjinal tonerle veriyor.son karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmfaruk -- 2 Şubat 2020; 12:49:48 >

• Selamlar,
    Konu hakkında bilgi vereyim. Dakikada yaklaşık 20 30 sayfa basıyor. Sadece siyah beyaz. İlk aldığınızda toner dolu geliyor. Yaklaşık 3.000 sayfa kadar basabiliyorsunuz. Toner maliyeti de ucuz, perakendelerde 69 TL. Pişman olmayacağınız düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu doldurulabilir tank özelliği sadece hp de mi var? Diğer markalar nasıl beceremedi anlamadım.

• Doldurulabilir tank muhabbeti nedir yav ben anlamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat 500 kullanan varmı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Videolardan gördüğüm kadarıyla şırınga gibi bişey var. Toner bitince yazıcıya üstten takıyorsun. Çevirince toner doluyo. Toner almaktan daha ucuza geliyomuş.
  • Bizim dükkana aldık geçen bi tane ftookopi ve tarama yaptığımız için 1200w modelini aldık. detaylı özelliklerini henüz bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla bahsedeyim. ilk aldığında içindeki toner 5000 sayfa götürüyomuş bizim daha yarısı bile olmamıştır bakalım gerçekten götürüyo mu görcez. baskı kalitesi şimdilik güzel ben beğendim. şırınga gibi bi tozu var doldurunca 2500 sayfa ekliyor ama yazıcıyı ilk aldığında içinde 5000 sayfa basacak kadar tonerinin olmasını beğendim açıkcası. şırıngasına internette baktım şu sıralar 70 tl falan satılıyor. bakalım biraz kullanalım neler olduğnı anlatırım yine
  • bu cihazdaki arkalı önlü kimlik kopyalama özelliği için kağıdı çıkarıp ters çevirmeye gerek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tostmania

bu cihazdaki arkalı önlü kimlik kopyalama özelliği için kağıdı çıkarıp ters çevirmeye gerek var mı?
    hayır gerek yok hocam cihaza önce kimliğin bir yüzünü, sonra diğer yüzünü taratıyorsun. Otomatik olarak yan yana basıyor. Kağıdı ellemeden, kimliği 2 kere taratmak yeterli.
  • Geçen hafta reklamlarda görünce inceleme videolarını izleyip satın aldım. Deneyimlerimi yazıcam
  • bi kaç video izledim de bu şırıngaya benzeyen alet çipli galiba. Toneri kolayca doldurmak güzel ama bu parçanın muadili var mıdır ve kullansak cihaza zarar verir mi. Bilen birileri aydınlatırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet.Akif

bi kaç video izledim de bu şırıngaya benzeyen alet çipli galiba. Toneri kolayca doldurmak güzel ama bu parçanın muadili var mıdır ve kullansak cihaza zarar verir mi. Bilen birileri aydınlatırsa sevinirim.
    Hocam ben biraz araştırdım sizin dediğiniz dolum kitinin muadili var ama orjinaliyle arasındaki fiyat farkı 10 tl bile yok. Uzun vadede kazançtan çok zararı olur hatta yazıcının bozulmasına kadar gider. Çünkü bu muadil parçalar markanın kendi ürünleri kadar randıman vermiyo diye biliyorum. Doldu gösterir doldurmaz, atıyorum 100 sayfa çıkarırsın biter falan. O yüzden maceraya gerek yok bence.
  • HP Neverstop Laser duyan bilen var mı?? HP Neverstop Laser duyan bilen var mı??

Dolum tüpü fiyati normal diyelim drum unitesi 450tl. Ve 2- 3 tüpten sonra unite temizlenmeli bicak bakimi yapilmali

HP 103A 2,500 SAYFA KAPASİTELİ SİYAH TONER 86tl orjinali (103A Neverstop Muadiltoner 60tl )
    4 tüp sonra drum bozulmaya başlıyacak
    4 tüp bitince 350 tl harcadınız diyelim
    sonra drum ünitesi değişmesi gerekecek 450 tl de o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanc3lik -- 6 Mart 2020; 0:42:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bu yazıcıda duplex baskı özelliği var mı?
  • HP Neverstop Laser’in hangi modeli f/p açısından avantajlı?
  • redux2000 kullanıcısına yanıt
    yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ethel Tyrrel

HP Neverstop Laser’in hangi modeli f/p açısından avantajlı?
    Fotokopi çekmeyecekseniz ve wi-fi fonksiyonları önemli değilse 1000a’yı almanız daha avantajlı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.