Şimdi Ara

HP VİCTUS ALMA!! HP Victus 16 sürekli kendi kendine kapanıyor ve uzun süreler açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha alalı çok vakit olmayan HP victus bilgisayarımla karşılaşmadığım sorun kalmadı. Şuan yine o kendi kendine kapanma aşamalarından birindeyim ve her an kapanabilir direkt foruma girip konu açtım. Laptopla google'da dolaşırken, oyun oynarken kendi kendine kapanıyor ekran 2-3 kere açılıyor power ışığı yanıp yanıp sönüyor sonra tamamen gidiyor. Şarj ışığı sürekli kırmızı yanıyor onda sıkıntı yok ama ekran asla gelmiyor. Uzun süreler gidiyor ve bir daha gelmiyor. Bilggggggggggggggggg hay ben senin arkadaşlar yazarken ekran yine gitti 5 sn siyah ekran geri geldi vakit tükeniyor hemen tamamlayayım bilgisayarı ilk aldığımda da touchpadde falan sıkıntı vardı lazım diye hiç uğraşmadım daha önce de ekran arada tamamen mavi falan olup geri geliyordu bu sorun nasıl çözülecek bilmiyorum hayatımdaki en büyük hata hp victus 16 almak.

• donanımsal bir şey gibi duruyor. garantisi varken niye kendiniz kurcalıyorsunuz. paketleyin servise gönderin.

• Merhaba Hp Victus 16 Sn0057nt model cihazımda benzer sorunu yaşadım. Hp'nin test programları ile test ettim ama bir sorun çıkmadı. En son Omen Gaming Hub'ı sildim ve sorun çözüldü artık kendi kendine kapanmıyor ve şimdilik bir sorun yok gibi duruyor size bu yöntemi deneyebilirsiniz. Gaming Hub'ı ayarlardan kaldırabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.