Şimdi Ara

HSBC Advantage (Temmuz 2021)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
6
Favori
1.236
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Temmuz ayı boyunca tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız her 150 TL üzeri alışverişe NakitPuan hediye!

Kampanyaya katılmak için

Temmuz yaz 4477'ye gönder

Kampanya Başlangıç ve Bitiş Tarihleri

1 - 31 Temmuz tarihleri arasında

1-31 Temmuz 2021 tarihleri arasında HSBC Advantage kredi kartları ile farklı günlerde, tek seferde yapılacak 150 TL üzeri tek veya taksitli alışverişleri kampanya kapsamındadır. Müşterinin kampanyaya katılması için TEMMUZ yazarak 4477’ye SMS atması gerekmektedir. Gönderilen her SMS, operatör tarifeleri üzerinden 1 SMS olarak ücretlendirilir. Kampanya müşteri bazlıdır. Bir müşterinin bankamızdan almış olduğu tüm kredi kartları ile yaptığı tüm alışveriş işlemleri kampanya dahilinde sayılacaktır. Müşterinin NakitPuan’a hak kazanabilmesi için SMS ile kayıt olması ve tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapması gerekmektedir. Yurtiçi ve yurtdışı alışveriş işlemleri kampanya kapsamındadır. Ek kart harcamaları, asıl karta sayılacaktır. SMS ile kaydolarak kendisine belirtilen harcama tutarını gerçekleştirmiş müşterilerin hak kazandığı NakitPuanlar 10 Ağustos tarihinde yüklenecek ve kullanılmayan kısım 10 Eylül tarihinde geri alınacaktır. Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla, işyerilerinden yaptığı harcamalar için 5 kez (50 TL), internet veya mobil uygulamalar üzerinden yapacağı harcamalarından 4 kez (60 TL) NakitPuan kazanabilir. Bir müşterinin (asıl+ek kartları toplam) kazanacağı NakitPuan için 110 TL ile sınırlıdır Kazanılan NakitPuan’lar TatilPuan olarak kullanılamayacaktır. Kullanılması halinde TatilPuan karşılığı tutar ekstrelere borç olarak yansıtılacaktır. NakitPuan, ön ödemeli kartlara yapılan yüklemeler, otomatik fatura ödemeleri ve ticari kartlar ile yapılan harcamalar dahil değildir. HSBC Concept kredi kartların kampanyaya katılımı ücretsizdir.HSBC Premier ve Advance müşteriler kampanyaya dahil değildir. HSBC Premier müşterilerimize özel düzenlenen kampanyaların detaylarını öğrenmek için 0850 211 0 112'yi arayabilirsiniz. Bu kampanya diğer NakitPuan kampanyaları ile birleştirilemez HSBC Bank A.Ş., kampanya koşullarının tamamında, dilediği zaman değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 10 eylülde geri alınacak 

• puan kullanılacak yer yok diyenler gelmeden önce yazayım

finansbank pos cihazı olan "her yerde" puanı kullanabiliyorsunuz

• Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipte kalalım teşekkürler.

• JQKER kullanıcısına yanıt
    hocam haziran da bana bir sms geldi, akbank atm lerde işlem yapılacak 1 haziran itibaren finans bank anlaşma sona erdi diye,

şuan finans pos tan puan kullanılıyor mu, 1 Haziran sonrası kullandınız mı hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: S908E

hocam haziran da bana bir sms geldi, akbank atm lerde işlem yapılacak 1 haziran itibaren finans bank anlaşma sona erdi diye,

Dün itibariyle ben kullandım finansbank posundan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: S908E

sorunsuz kullandım. kulandığım yer BİZİM toptan market.

• quote:

Orijinalden alıntı: JQKER

sorunsuz kullandım. kulandığım yer BİZİM toptan market.

Alıntıları Göster

Hangi banka posu

• quote:

Orijinalden alıntı: ibonline

Hangi banka posu

Alıntıları Göster

finansbank

kasadaki görevliye herhangi bir bankadan değil özellikle finansbank cihazında denemesini istemelisiniz yoksa anlaşmamız yok diyor bilmiyorlar

• *online olarak kullanılmıyor boşuna aramayın. sadece fiziki finansbank posu olan her yerde geçerli*

akaryakıt istasyonları

carrafoursa

atasun

boyner

tekzen

v.b

• her aynı muhabbet şu kampanyaları tanımlayan arkadaşa sesleniyorum; ayın ilk günü tanımlama yapsanız olmaz mı. naapıyosunuz sabah toplantı yapıp, müdürün onayıyla mı kampanyaları tanımlıyorsunuz.

• +koçtaş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.