Şimdi Ara

Hukuk mu Diş mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fende batirdim en kotu yaptigim netler geldi resmen calismadan girsem ayni yapardim Edebiyatim iyi gecti
    2014 e gore Tm-3 5k Mf-3 19-20k sizce ne yapsam çok kararsizim mezuna kalip tip mi dusunsem ?
    Güzel bir universitede hukuk mu Yoksa Samsun ordu afyon konya vs. Diş mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunshine4 -- 18 Haziran 2017; 16:5:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ne yaman çelişkidir yarabbi beni mutlaka ara yiğidim

• Diş hekimliği okuyorum. Soruların varsa cevaplayabilirim :) sağlık her zaman kendini koruyan bir alan. Önemli olan senin neyi isteyip istemediğin. Hiç hayatında diş hekimliğini düşünmediysen bu bölümü yazman senin için zor olabilir çünkü bölümüm çok zor ve çok isteyip gitmeme rağmen çoğu zaman bırakmayı düşündüm

• kardes bende ayni durumdayim arkadasla dis hukuk arasi. ya bana marmara hukuk geliyor . Ama dis alternatifide var . acik sekilde sorcam dis iyi para kazaniyor mu

• sayısalsan sayısal git kardeşim,hukuk okuyup pişman olma.
  • Neden birakmayi dusundun ne gibi zorluklari var

• Samsun diş. Nokta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş mi Hakimlik mi?
    2 gün önce açıldı
    Hukuk mu tip mi???
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xasasasx X kullanıcısına yanıt
    Bende emin olamadim tip olsa direk gidicektim ama belli degil suan banada marmara ankara hukuk yakin geliyor ama calisma sartlarinida hic bilmiyorum arastiricam 11 temmuzda artik

• Neden

• Çünkü Hukukta Ankara hariç tutturursun ama sanırsam hep diş, tıp düşünmüşsün.

Diş Hekimliği çok popüler biliyorsun. Bide işlerini seviyorlar. Üniversite farketmez gitmelisin.

Bende ankara hukuk istiyordum ama edebiyatı batırdım. Nerde olursa olsun hukuka gidicem ve hukukçu olucam.

Senide böyle Düşündüm

• Sunshine4 S kullanıcısına yanıt
    Sana şöyle söyleyeyim bölüm gerçekten zor şuan 3.sınıftayım ve 15 tane finalim vardı ve bu finallerin pratikleri çok zor. Ağlayarak protez dersine gittiğimi bilirim. Tıp fakültesinde okuyan oda arkadaşımla aynı anatomi dersini görüyoruz ortak derslerimiz çok fazla fakat bizim pratik derslerimiz çok yoğun 6 saatlik bir pratik sınava giriyorsun mesela preklinik kitleniyor dışarı çıkmak yasak ve daha 2 gün önce KTÜ de preklinik kazası oldu bir arkadaşın saçı boynu yandı. Masraflı da bir bölüm bizim sınıfın topluca 2 haftalık preklinik masrafı 10 bin tl idi. Tabi ki de bunun yanında prestijli bir bölüm ve kazancında iyi oluyor, ki ben bir kız olduğum için diş hekimliğinin yakışacağını düşünmüştüm :) çok önemli bir ayrıntı el yeteneğinin olması çok önemli. Ben küçüklüğümden beri istediğim için ki kuzenim benim diş hekimi ondan çok özenmiştim bu yüzden gözüm kapalı gittim fakat çok zorlanıyorum sevsen bile bazı şeyler artık sana yeter dedittiriyor.. asistanı ayrı hocası ayrı hepsine tamam hocam tamam abla sen haklısın evet doğru diyorsunuz haklısınız demek zorundasın sen haklı olsanda. 9 ay akademik Planın 4 ayı sınava gidiyor. Ayrıca preklinik dediğim olayı bir araştır sözlüklere git bakalım neler yazmışlar :) dediğim gibi istemeyen hiç düşünmeyen birisi için zorlanılacak bir bölüm ama okula başlarsın seversin o ayrı (pek kimsede bunu görmedim ama :D) hukuka kıyasla tabi ki de diş yaz derim :) zorlanırsın herkes gibi ama sonunda alırsın meyvesini :)

• Hukuk tabi ki
  • okulun tembel öğrencisi bile artık hukuk okurken böyle bir kıyas olabilir mi diyorum
  • İş imkanlari falan nasil peki ?

Mezun olduğunda önünde çok seçeneğin çıkıyor. Eğer uzmanlık istiyorsan DUSa giriyorsun. Ama yok uğraşmayacağım uzmanlık istemiyorum diyorsan özel ve devlet seçeneğin çıkıyor. Devlette atanma kura sistemiyle oluyor genellikle Doğuda atama oluyor. Özelin şartları da çok ağır oluyor geçen sene mezun olan kuzenim şuan özelde çalışıyor sabah 9 mesai başlıyor akşam 9 gibi çıkıyor haftasonuda bazen çalışıyor ama aldığı maaş 10bin.bence Yeni mezun olmuş biri için bu maaş çok iyi devlette de 7bin aldıklarını biliyorum. Uzmanlık düşünürsen bu para katlanıyor. Şuan mesela herkes uzmanlık çalışıyor uzmanlık isteyen çok var ve gittikçe diş hekimi mezunu sayısı arttığı için bu seçenek mantıklı.

• KONYADA DİŞ OKUYACAGINA MARMARA'DA OKU HEM ABİLERİN OLUR :)
  • MarioCasas kullanıcısına yanıt
    Abilerim olur derken :) ?

• Turkiyede hukuk kalmadigi icin Dis.

Turk diplamasi yurtdisinda hukuk alaninda kagit parcasindan ibaret olacak, dis hekimligi ise meslektir yurtdisinda bile calisabilirsin, dis.

• Khal Woof kullanıcısına yanıt
    Peki mezuna kalip tip mi bu sene diş mi ?

Senin kendine inancin ve isteklerinle alakali bence ellerin yetenekliyse dis her turlu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.