Bildirim
HUNTER
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ya 1 gün geçti kimse cevap yazmadı.Acil ama arkadaşlar -
Şimdi Hunter olup para kasmayı düşünmiceksin hunterler thieflerin düşmanıdır traderleri thieflerden korur ve thieflere öldürdükce ve kervanı bir şehirden diğerine götünce Hunter Lw için point alır. bir şey daha eğer bi traderle hunter olarak kervan götüreceksen senn hunter point alman için aynı pt de olmanız gerekli ve en kolay hunter lv bu şekilde kasılır .) En güvenli yol olarakda Semerkand-Costantin Diyorlar ama servera göre değişir -
Hunter ardkşın dediği gibi kervanı thieflerden korur. Lv nasıl kasar sorusuna şehirden şehire kervan götürürsün ve trader mal verdikçe sana belirli miktarda hunter exp ve gold gelir. bu exp ve gold kervanın kaç yıldız olduğuna, hangi şehirden hangi şehire çekildiğine ve pT deki kaç hunter gibi nedenlere göre değişir. mesela max exp nasıl alırım dersen TEK Hunter olup ptndeki diğerleri trader düşün 7 tane 5* jangan - costantine mal çek . çok gzl hunter exp ve gold kasarsın. ve hatırlatma haftada' da bir npc hunterde haftalık işine göre paran birikir. onu npc huntera tıklayıp 4. seçenekden isteğine göre alabilrisin. -
Sağolun bilmek istediklerimin hepsi bunlar -
Ufak Bir düzeltme biriken para 4. değil 5. seçenekte -
Bu arada serverdan servera değişiyor sanırım güvenli yol meselesi..
Apolloda Semerkand-Constantinople thief kaynıyor.. Zaten Semerkand pvp şehri oldu.. Trade gören thief olup çıkıyor.. Diğer kapılardan falan görünmeden çıksan Constantinople Dock'ta thief party ile karşılaşıyorsun..
Donwhang-Hotan arası temiz görünüyor.. Jangan'dan gidebildiğimiz kadar gidelim dedik malları alana kadar iki party thief geldi :) Yani Janganda da thiefler var..
Kapıdan zor çıksak da çok mutlu olmuştum trade sistemi işliyor diye.. Tabii eskisiyle kıyaslanamaz..
Sen en iyisi hunter olup townları bir yokla..
-
quote:
Orijinalden alıntı: STReeT_ART
Ufak Bir düzeltme biriken para 4. değil 5. seçenekte
hocam ben hotan huntercıdan 4. secenekten alıyorum :S biriken parada yazıyor. -
Hangi şehirde thief yokki
Ben sabah 5de kalkıp 1* + çekiyorum hep.O sıralarda hiçbi yerde thief olmuyo -
Şey dicem hunter'lık yaptım işte 2level oldum hunter'cıya gidiyorum.Bu hafta çok çalıştın ödülün:
[0] altın diyor Bu mudur yaane? -
quote:
Orijinalden alıntı: Melankoliqwer
Şey dicem hunter'lık yaptım işte 2level oldum hunter'cıya gidiyorum.Bu hafta çok çalıştın ödülün:
[0] altın diyor Bu mudur yaane?
1 hafta sonra gitmeyi dene birde. -
Thief akar ya -
Ya neden oyun şerefsizlerle dolu
3* kervana hunter oldum.Şehre gelince adam pt'den attı.Para mara hiç bişey alamadım -
bende hunterlığı çok seviyorum ama sağolsun traderler bıktırdı. traderlerle uğraşılmıyor hele birde yabancıysa ve dik kafalıysa. hunterlığı çok sevmeme rağmen traderler yüzünden thief oldum. ne bu kardeşim uğraş uğraş. yatır al malı bas retuna hobaaaa :D -
quote:
Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k
bende hunterlığı çok seviyorum ama sağolsun traderler bıktırdı. traderlerle uğraşılmıyor hele birde yabancıysa ve dik kafalıysa. hunterlığı çok sevmeme rağmen traderler yüzünden thief oldum. ne bu kardeşim uğraş uğraş. yatır al malı bas retuna hobaaaa :D
Hakketen çoğu trader kendini bişi sanıyor.Thiefler ve hunterlar traderlara bağlı.Trader ne zaman mal çekerse thiefinde işine hunterında işine geliyor
Şu joymax bi çözüm bulsa bu işe.Çekiyorsun şehre girince tak ptden atıyor tüm exp kendisine gidiyor.Exp derdim değil derdim para.Başka bi para alma yolu olsa güzel olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X